Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
a könyvet nekem is elküldenéd? Fent van a címem az adtalapon.
Előre is köszíííííííí!!!
Szia!
Managalica zsírt vagy piacon, vagy én találtam a sparban és coopban is, Pick-es fél kg. 500ft körül van.
Leteh a joghurtot minden nap 1et. Élőflórás natúr joghurtot vegyél. Mindenben van szénhidrát, fehérje..., nem a tápértékes táblázatot nézd, hanem az összetevőket, ha ott nincs cukor akkor nincs benne, még akkor sem ha táblábaztban van. Ez azt jelent, hogy nincs benne cukor, de a s zervezetedben a bomlás folyamán cukor is lesz belőle, de ez mindennel így van!!!
Én az aldiban szoktam venni nagyon szeretem, és ez probiotikus, élőflórás nat. jofhurt, és 250ml csak 75ft.
Sárgarépát lehet enni az első időben. Szerintem a joghurtból a napi egy az megengedett.Mondjuk, én volt, hogy többet is ettem, mert munka után mentem suliba, és hát nem tudtam, hogy mit vigyek.
Bulgurt lehet enni. És milyen gombaölőt szedtek?
Na, mai nappal elkezdtem a diétát!
Kérdésem, hogy az útifűmaghéjat elég egy nap egyszer egy evőkanálnyit meginni? És az olajfalevél kapszulából is 1/1 nap? reggel v este, az mindegy?
Másik, vettem bulgurt, azt lehet enni, ugye?
Még mindig vannak fenntartásaim a joghurttal kapcsolatban, mert fehérje is van benne, szóval szerintem nem jó, ha mindennap issza az ember, legalábbis én nem fogom, ha már csinálom, akkor szigorúan! A répa meg szintén kérdéses, ha már gyümölcscukor tabu, akkor mi a helyzet a cukorrépával?
Kitartás mindenkinek!!!
Javaslom neked a graepfuit cseppet, ez gomba és vírus ölő, ha nekünk fáj a torkunk cseppegtetünk a szánkba (lehetőleg hátrahajtott fejjel, hogy a torkot mihamarabb elérje) és egy két nap alatt helyreáll. Ezzel ártani nem ártol, de lehet megoldodik a torkodban lévő fájdalom.
Én úgy gondolom, hogy jól teszed, ha a teljes kivizsgálást megcsináltatod, hiszen a tüneteket nem csak candida okozhatja, és ha van valamilyen ételallergiád is akkor jobban fel tudsz készülni a terápiára.
A nystatin jó a fiamnak is ezt írta fel a doki. Emellett javaslom 5-dik naptól a grappe cseppet először 3X5, majd 3X10 és végül 3X15 cseppel egy hét alatt felnövelve. Ehhez még kell feltétlen valamilyen béltisztító (útifűmaghéj, colon cleanse, bwl mindegy melyik).
A probiotikumot a vitaminokkal ásványi anyagokkal együtt második időszaktól kell szedni.
Köszönöm, tudom, hogy hol kapható,de engem az érdekel, hogy a fehér rizslisztet használhatom-e vagy sem. Nyilván a barna célszerűbb, de én egy hete a fehéret használom és félek, hogy elcsesztem mindent.
Egyébként a vajam sissy
Megnéztem: nekem barna rizsliszt van, dm-be kapsz, v rossmannba.
Teavajból én is arosat vettem.
Légyszi válaszoljatok!
-Első időszakban szabad enni csicseriborsót? -Teavajból melyiket szabad? Amire az van írva, hogy összetevők: édestejszin az nem jó? Mégis miből kéne állnia egy teavajnak, tudom hülye kérdés, de nem tudom.
-FEHÉR rizslisztet szabad? Vagy csak a barna rizslisztet? Vagy ez már nem oszt nem szoroz??
Köszönöm!
Azért is gondoltam arra, hogy nem kezdem még el a Candidát, mert egy teljes körű vizsgálat, ami után remélem megtudom, hogy egyáltalán okozza e kifejezetten valamilyen étel nekem ezeket a dolgokat, vagy ha van egy kis liszt vagy laktózérékenységem, akkor konkrétabban tudok majd nekivágni mindennek...és végülis többet megtudok.
Csak addig még 2 hetet kell várni...
üdv mindenkinek :)
Sziasztok!
sajnos nem voltam itt egy ideje, kicsit eltűntem, mert sokminden történt velem, de persze még a problémáim nem oldódtak meg.
2.szor is baktériumot találtak a torkomban,(garatváladék) az orvos azt mondta legvégső esetben ki kell venni a mandulákat, de mivel a véremben nem mutatta ki nagy százalékban a fertőzést, ezért valószínű, hogy a gyomorbajaim miatt, főleg a sav miatt lehet.
szeptember 23. án megyek gasztroenterológiára, lehet, sajnos tükrözni is fognak, azt még nem tudom, de mindenképp a végére akarok járni ezeknek a dolgoknak. A puffadás nem múlik, néha hihetetlenül puffadok és nem tudok vécére menni, a köhögés még mindig ugyanolyan, semmit nem enyhült.Próbálkozom kivizsgáltatni majd a liszt laktózérzékenységet, és remélem ételintolerancia tesztem is lesz, ha nem csinálják a kórházban akkor veszek tesztet.
A Candidát nem kezdtem még el...mert nincs itt Pesten dokim akihez mehetnék ezzel, majd a gasztrósoknak is megemlítem és elmondok mindent és mivel 2 hét múlva megyek a gasztrósokhoz, úgy gondoltam inkább nem szedek addig semmit és nem kezdem el a kúrát.
Tudtok nekem ebben tanácsot adni?
Nagyon köszi, remélem mindenki jól van, én nagyon küszködöm, de egyébként ami az étkezést illeti, nagyon vigyázok, hogy ne egyek cukrot és élesztőt, kivéve gyümölcs és laktózmentes szója vagy zabtej.
De nem szoktam tiltott dolgokat enni...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok