Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Mi is használtuk ezt a kristályt és az egyik ismerősöm is aki 2.típusu cukorbeteg volt, és már nem is szedi a gyógyszerét.!!!! :)
Viszont ezt a "löttyöt" ő úgy itta, hogy édesítővel. Ami a mi mármint candida részről engedett az a stevia v xilit, DE CSAK a 2. IDÖSZAKTÓL.
Viszont!
Figyelj, mert ugye kell bele mazsola vagy aszaltgyümölcs az viszont tiltott a candida diétában!
én nem ajánlanám hozzá/mellé. igen, elég megoszlo a vélemény rola, de pl akit én ismeek és itta neki felvitte a cukrot. mert amugyis édes lesz a viz és nem a gombátol.
mibol derult ki a candida tulszaporodás? mik volta a tuneteid ha szabad kérdezni?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Japán kristálygombából készült limonádét iszok már egy hónapja, és most kiderült, hogy canida-diétát kell csinánom! És ugye a limonádé tiltólistás a fehér cukor miatt. Viszont valahol azt olvastam, hogy cukorbetegek is ihatják, mert a gombák feldolgozzák a cukrot. Ez igaz? Vagy van valami, amivel helyettesíthetem a fehér cukrot?
Előre is köszi a válaszokat!
A laktózra február 16 és 17.-én megyek. A lsizt akkor ha nem 100%-os a vérvétel akkor mire kell elmenni? Mert ugye a tűnetek azok vannak!!!!
Neked milyen vizsgálataid voltak?
A vérvétel/antitestek kimutatása/csak akkor mutat eltérést,mikor már áteresztő a bél,azaz előrehaladott a stádium.Viszont gyenge,vagy közepes mértékú lisztérzékenységnél is rengeteg tünet van.
Haspuffadás,hasmenés,vagy székrekedés,fogyás,/néha hízás/,fáradság,pattanásos bőr,stb..
Mi lett a laktóz érzékenység eredménye?
Szia mehet igen, de csak mert lisztérzékeny vagy!
Én csütörtökön megyek vérvételre a lisztérzékenységre. Remélem nem mutat ki semmit a vérem, nem szeretnék az lenni!!Nagyon nem!!
Köszönöm, de Kerepes nekem messze lenne nagyon. Ráadásul mivel nincsenek nőgyógyászati panaszaim (az itteniekkel való beszélgetés következtében) így nem kell elmennem másik vizsgálatra, mert a vérvétel alapján nincs candidám, főleg hogy természetesen befejezem a kúrát és figyelek a visszavezetésnél hogy ne legyen tünetem.
DE NAGYON köszönöm!
Mindenképpen, bárhol van a gomba a szervezetben a tápláléka akkor is ugyanaz, vagyis ha az étrendjén nem változtat, a gyógyszerrel öli a gombát, a táplálkozással pedig eteti. Vagyis nem csinál semmit. Tőzegáfonya kapszulát mindenképpen ajánlanék,
Egyébként nem akarom elkeseríteni, de nem lesz könnyű menet számára, innen nehéz lesz őket kiűzni
Kukorica lisztet ehetsz mert lisztérzékeny vagy, Cheddar sajtot is.
A riszliszt és a szódabikarbóna candida diétában mehet, de nem tudom lisztérzékenyek ehetik e? Rá kellene keresni a neten. Egyébként én azt javasolnám, mivel elég összetett diétát kell csinálni, hogy a Dr. Ferenczy László természetgyógyászt keresd meg (a honlapján van elérhetőség) és mindenképp kérj segítséget a diéta összeállításában.
Hát akkor nem nagyon tudtam segíteni...
Burgonya nem de a csicsóka engedélyezett a 2. időszakban. Azt lehet enni.
A candidára vonatkozóan, meg ha konkrét terméket írsz akkor meg tudjuk, tudják mondani eheted e vagy sem.
Köszi Csirke,de itt teljesen más termékeket lehet kapni...
burgonyát nem szabad enni szerintem a diéta alatt.
Tudom,hogy mit ehet egy lisztérzékeny,én konkrétan a candida diétára vonatkozóan kérdeztem.
De köszönöm,azért..:)
Meg van a fújos kaja!!!!!
Semmilyen ma, semmi ilyesmi DE!
A csicsóka!!!!!
Basszus...pedig milyen finom...
Bár hagymával csináltam együtt, de hagymát máskor is ettem és az nem fújt.
Fogyaszthazó: amaránt, burgonya, guarmag, hajdina, köles, kukorica, sárgaborsó, rizs, szója, tápióka, szezámmag, tökmag, napraforgó, szentjánoskenyérmag alapú lisztekből, illetve ezek felhasználásával készült élelmiszerek.
Rizs: szabadon fogyasztható. A lisztérzékeny beteg diétájának összeállításakor alapvető élelmi anyag lehet a burgonya mellett. (A vadrizst tilos fogyasztani, mert a betakarítás miatti szennyeződés következtében glutént tartalmazhat!)
Tej, tejtermékek: Nagy részük szabadon fogyasztható (tej, túró, kefir, tejföl, vaj)
Pl a MILLI termékek garantáltan Glutén mentesek a túró is! Ezt tutira tudom, Lisztérzékeny a barátunknak a kislánya és ö ezt eheti csak!
GLUTÉNMENTES:
-Milli Perfecto Teavaj 82%
-Milli Life+ Janga Natúr joghurtital,
Félzsíros, élőflórás, probiotikus joghurtital
-Milli Life+ Kefir,
Élőflórás, natúr kefír
-Milli Life+ Natúr joghurt,
Élőflórás, natúr joghurt
Sole-Mizo Zrt. termékek:
- Félzsíros túró
- kefir,
- kaukázusi kefir,
- natúr joghurt,
- teavaj,
- márkázott vaj
- pizza mozzarella sajt
- krémfehérsajt,
Ezeket a candida diéta is engedi!!!!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok