Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia!
Akkor kitartás!
Arra ugye figyelsz majd, hogy nem hírtelen vezetsz vissza dolgokat? Csak mindig keveset. mint az almánál..első nap csak egy cikkecske..aztán jöhet 2..és szépen lassan mindennél amit eddig nem ettél.
Sajna amit a boltban lehet venni azt el kell hogy felejtsük. A legtöbb dologban van ecetsav és cukor és tartósító szerek és ezeket mjind kerülnünk kell.
:o(
Azért remélem ezen a hamin kívűl is eszel még valamit!!????
Köszi! :)
Neked is rengeteg kitartást az utolsó "nyögésekhez"! ;)
Ma elkezdtem a diétát. Hajdinát, puffasztott barnarizst és répát eszegettem, a gyógyszer és a cickafarktea mellett.
A bioboltban ajánlottak valami élesztőmentes "rudacskákat" (külsőre olyan, mint a száraz perec). Szerintetek nyugodtan fogyaszthatom?
Jah, és még egy hülye kérdés: Rágózni se szabad, mert tele van cukorral, ugye?
Akkor mivel lassan ugye befejezed a gombaölőt és béltisztítót..jöhet a probiotikum!
Ne felejtsd el! :o)
Hát az aszalt paradicsomot én csak bio boltban javaslom, mert hogy olyannak kell lennie amiben nincs se ecet, se tartósítószer. Csak a paradicsom, olívaolaj és fűszerek. Én ilyet nagyon nehezen találtam és bio boltban.
A zabpehely lisztet a tescoban is szoktam látni. Van egy olyan ami Béres Alexandra van az elején. De a tescokban mindenhol van herbária. Ott tuti van.
Sziasztok!
A jövőhéten véget ér az első időszak. Mostanra talán kezdem érteni a lényeget. Nagyrabecsülés mindenkinek aki végigcsinálta. Nem semmi! Kitartás minden sorstársnak!
Sziasztok!
A párom vizsgálati eredménye nem valami jó. Valami bélbaktérium el van szaporodva. Leírom az eredményét:
Baktérium: Enterococcus faecalis
anaerob bacterium
Sok telep
Mit jelent ez? Ez okozhatja nálam a visszafertőzést a candidában? Mert gomba nem tenyészett ki...szóval neki nincs candidája.
Érdemes lenne neki is diétáznia? Meddig?
Kapott gyógyszert: Cyprofloxacin 250mg (2X1)
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is...remélem tudtok segíteni!
Kiscsijke
pár oldallal odébb beírtad a fűszeres-magos kenyér linkjét.
Meg tudnád mondani, h zabpehely lisztet hol lehet kapni? Csak biobolt, vagy nagyobb bevásárlóközpont (nálunk Tesco van helyben)?
És aszalt paradicsomot?...
Szerintem elég a prolabor. Ha ott kiutatják akkor azt a véredben mutatják ki. Szóval el van terjedve a testedben.
Ha pl a nőgyógyász eredménye negatív attól még ha a prolaboré pozítív akkor van.
Szóval szerintem a pro elég, de te tudod! :o)
Ment a listamindenkinek!
Krisz ha megvan a prolabor eredmény majd mindenképpen számolj be!!!
Nem, csirkét nem lehet enni csak halat. A mi listánk szerint nem! A lista az itteniek tapasztalatai szerint van összeállítva. Lehet hogy nem enged annyi mindent mint más diéta...de ezzel ha betartod meggyógyulsz.
Olajat csak olívát használunk (de itt figyelj mert csak a classico jó ami kimondottan sütéshez jó, a többi káros anyagot szabadít fel magas hőfokon), de abban nem ajánlatos sütni.
Használj liga margarint, vagy mangalica zsírt vagy kókusz olajat.
Szia!
Nagyon köszönöm! A címem:m_krisz@invitel.hu.
Akkor felkeresem a Prolabort.
Mindenkinek szép délutánt!
Nekem is tudnál küldeni egy listát arról, hogy mit szabad és mit nem szabad ennem? A neten nagyon sok változat van.
Ez a címem: timib89@yahoo.com
Nagyon köszönöm! :)
Szia!
Ha elküldöd a mail címedet, akkor oda el tudok küldeni neked egy összegző listát amiben szerepel mit , mikor, miután, hogyan kell szedni és mit lehet és mit nem enni. És melyik időszak meddig tart!
Ha biztos eredményt szeretnél akkor csináltatnod kellene egy vérvizsgálatot. Mivel a dokid így áll a dolgokhoz, igy javaslom a prolabort..ahol 5300,- huf-ért megcsinálják és 2 héten belül megkapod a tuti eredményt.
Ha tudok még segíteni akkor csak szólj!
Gondolom a széklethez negatívot szerettél volna írni :o)
De igen, ha valamelyik is pozitív akkor számíts a szigorú diétára és a hozzá való dolgokra amit szedni kell amik nélkül semmit sem ér a diéta: Gombaölő, béltisztító és stb...
Kedves emberkék!
Megvan a törlet és a széklet eredményem. A törlet pozitív, tehát szerencsére nincs candida a számban. :) A széklet viszont pozitív. Ez azt jelenti, hogy a beleimben fészkelnek a kis "ingyenélők". Holnap megyek az eredményekkel az általános dokihoz.
Szigorú diétára számítsak, ugye?
mert dokik és ha valamire nem tudnak gyógyszert adni akkor az nincs, no meg nem kerül neked pénzbe..vagyis ő nem kap tőled pénzt!
Milyen gombaölőt és béltisztítót szedsz? Mert hogy írod h egy hete már diétázol!
Bocsika lehet hogy már írtad, de annyi mindenre válaszolok, hogy nem tudom pontosan.
A dokikkal meg ne is törődj!Itt 10ből 9en így járunk sajna.
De ezért agyunk itt, mi...itt mindenki ezzel a problémával küzd!
Én is így jártam.
Pénteken voltam nőgyógyásznál,mondtam neki,hogy vettem egy tesztet ami kimutatta,hogy candidás vagyok...Azt mondja,ha van pénzem akkor csak szórjam ilyenekre...pff..
Mondom tudom,hogy van bennünk,de túl van szaporodva..mondja miből gondolom?
Én meg mondtam neki,hogy a hüvelyik folyásom az az egekbe szökött...aztán mondja,hogy majd ő ad kúpot..mondtam köszönöm nem kérek,mert már kaptam öntől 6* és egyik sem segített...akkor kell egy kenetet venni...ideje volt erre rájönnie...és hagyjam ezt a candidás dolgot,mondom mióta egy hete diétázom...nem eszem szénhidrátot,cukrot azóta mondom sokkal de sokkal jobb ott lennt...Hát jó..mondja..na erre már ő se tudott mit reagálni..
Voltam vérvételen is..jövőhéten jön meg az eredmény..meg kiváncsi vagyok hogy a nődokinál mi lesz a végeredmény..
Én nem értem,hogy miért nem hiszik el? :S Vagy velem van a gond?
Bocsánat a sok mondtam mondta miatt :)
Sajnos az tény hogy a dokik 98%-a ha azt mondod hogy candida akkor kiakadnak és hülyének nézik az embert, mert hogy az amúgy is a szervezetben van és hogy nincs olyan hogy túlszaporodik és teljesen elzárkóznak mindentől.
De tény, hogy mégis itt vagyunk..és nagyon sokan. És más dokik meg kimutatják a túlszaporodást és nem véletlen van ennyi minden fent a neten sem erről. És az is tény, hogy nagyon sokan akik betartjuk amit be kell...... meggyógyultunk.
Hát ez van!
Szia!
Candida IgG antitest 23, 5 NTU (0, 0-30, 0)
Candida IgM antitest 2, 80 NTU (0, 00-11, 00).
Az IgM-m tavaly féléves diéta után 8 egész valamennyi volt. De ezeket leírtam a 20836. hozzászólásomban.
A héten voltam házidokinál, mert már nem bírtam a vakarózást. Merthogy már sebesre vakartam a szemem, a fejbőröm meg a nyakam. Na meg az állandó fáradtságot (napi 12-14 órát alszok). Azt mondta, valami allergiám van és elküldött bőrgyógyászhoz, de oda csak két héttel későbbre kaptam időpontot, addig is írt fel nekem valami antihisztamint, ami a viszketést elmulasztja. (inkább csak csökkentette) Meg kért nekem laborvizsgálatot, hátha vas-hiányom van. Tegnap kaptam meg, de minden rendben van rajt. Majd jövőhéten megyek vissza hozzá. A candidát nem emlegetem neki, mert már tavaly sem tetszett neki, mikor ezt felhoztam.
Oké! Vettem egy nagy levegőt. Azért sem hagyom magam bosszantani, mert az nem tesz jót a gyógyulásomnak. A lelki béke és egészség legalább olyan fontos. Szóval egy kezelés 8.000.- Ft. Akkor, ha náluk voltál orvosnál. Ha nem, akkor 11.000. Nekem oltári szerencsém van, mert az egészségpénztárom kifizeti. Így szint ingyen van az élvezet. Azért döntöttem így, mert csupa emésztési gondom volt. Semmi más tünet. Tudom, itt jön az, hogy attól még... De Mint írtam korábban onnan indult az egész, hogy toxinokat találtak a székletemben. Nem gombát, hanem a gombák által is okozott toxinokat, ami, mint a nevében is van, méreg. Ezért egészítem ki a kúrát ezzel a kezeléssel. Ez a széklet vizsgálat egy rutin szerológiai teszt, de nem csinálják meg csak gasztro beutalóra. Most vége lett a gyógyszeres kezelésnek, és ezért gondoltam, hogy kezdem a candida kúrát. A vega teszt eredménye minimális candida jelenlétet mutatott. Nekem sincs mit veszítenem. Mivel a sok gyógyszer után sem lettem sokkal jobban, így csak ebben a kúrában bízok. röviden ennyi.
Most nincs toxinom. Hamarosan gombám se lesz és újra a régi én leszek. Erősen hiszem! Mert ugye ez is kell. Üdv mindenkinek és kellemes ünnepeket.
Ildis
Kedves Ildis!
Nem a netes àrra voltam kívàncsi...ott én is megtudom
nézni!Mivel én is jàrtam...jàrok.
Érdekelt volna tovàbbá,h milyen vizsgàlat mutatta ki a beleidben gombàt?Azt hiszem én szépen kérdeztem!
Kedves Ildis 334!
Nem kell megsértődni! Nem bántott senki! Te is leírtad a gondolataid, meg más is!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok