Eszperantó szóbeli vizsga (beszélgetés)
14:00
Nem mindenkit egyszerre hívnak, azért kérdezem!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tudtok, hol javítják az írásbeliket?
Volt már valaki megnézni a kijavított dolgozatát?
Aki már volt:
Mennyire szivatós a középfokú labor. Én attól parázom a legjobban.
Most megyek 5-én szóbelire Bp-re, az írásbelim február elején sikerült.
De a szóbelitől kicsit tartok, még nem beszéltem soha.
Novemberben engem is Salga meg egy nő vizsgáztatott. Salgáról csak jót hallottam, a nőről viszont egy tanfolyamról saját tapasztalatom volt... Nálam Salga pozitív értékelést kapott, a nő viszont tovább rontotta az addig se túl jó megítélésemet róla...
A magnó borzasztó volt, szerintem az összes novemberi vizsgázó bukott... :S Barátnőm Pesten vizsgázott (ő is novemberben), ott se volt jobb a helyzet... Reméljük majd most!!!
A magnóból szinte semmit nem lehetett érteni....
Salga vizsgáztatott,meg egy nő. Rendesek voltak, viszont engem eléggé megszívattak...
Szia! Én Debrecenben fogok, ott lett meg az írásbelim is. A laborom akkor 1 ponton múlt:-(
Attól félek a legjobban!
Szia! Hol fogsz vizsgázni? Én is márciusban megyek Miskolcra! Sajna az előző nem sikerült, mert a labor nagyon nehéz volt, pedig sokat tanultam rá!
A szóbeli része sikerült, nem volt nehéz bár eléggé megszívattak...
Sziasztok! én is márciusban megyek szóbelizni, az írásbelim elsőre meglett, pedig nem sokat tanultam rá, de a szóbelitől akkor megijedtem, örülnék ha valaki írna tapasztalatokat a szóbeli vizsgáról!
Köszönöm!!!!
Sziasztok!
November 6-án megy egy ismerősöm eszperantó szóbeli felsőfokúra. Valaki nem tudna kidolgozott tételben segíteni? Már a középfokú is nagy segítség lenne! Kérlek, aki tud segítsen és küldje el nekem! Ezer hála!fules8686@freemail.hu
Szívesen segítek különben a letöltésben is, ha egyszer mind a ketten itt vagyunk, akkor el tudom mondani, mit hogyan csinálj!
Én is márciusban voltam írásbelizni, és akkor szimplán nem mertem bevállalni a szóbelit, igaz, beteg is voltam. De soha senkivel nem beszéltem eszperantóul, mielőtt vizsgáztam volna, mégis 45 pontot kaptam az 50-ből.
Én is a diploma miatt tanulom, és olcsó ráadásul 6 hetes intenzív tanfolyam után sikeresen levizsgáztam!
Remélem a szóbeli is sikerül!
Azért kiváncsi lennék más nyelvből ki csinálja meg ennyi idő alatt ráadásul suli és 2 pici gyerek mellett!
További ajánlott fórumok:
- Miben szokás menni nyelvvizsgázni? (szóbeli vizsgára)
- Ha vki 24%-ot ért el érettségi írásbeli vizsgán magyarból, szóbelin,hogy kell teljesítenie, hogy átengedjék?
- Kidolgozott szóbeli középfokú eszperantó tételek
- Nyelvvizsga írásbeli és szóbeli részét, muszáj egy nyelviskolán belül csinálni?
- A TELC nyelvvizsga írásbeli és szóbeli egy napon zajlik?
- Melyik nyelvvizsga típusnál a legegyszerűbb megszerezni a felsőfokú angol (kizárólag a szóbeli) részét?