Esküvői zene...emlékszel még rá? (beszélgetés)
A bevonulós zenénk a közös dalunk volt, egy külföldi metal dal. Amolyan szerelmes, lírai.
Aláíráskor Metallica egyik lassú dala szólt.
A lakodalom, igazi mulatós, élőzenés dajdaj volt..😃😃😃
Szia Franci,
Nekünk Májusban volt az esküvőnk és a Taylorband esküvői zenekart hívtuk el. Fergeteges hangulatot csináltak. A mulatóstól kezdve a legújabb slágerekig szinte mindent játszottak. Ha jó zenekart szeretnél keresd fel őket!
Igen, emlekszem ra :-)
A bevonulo a szokasos "here comes the bride" volt, de amig alairtuk a registert a templomban addig a zenesz a "Nagy utazast" es a "Vigyazz ram-ot" enekelte. Ez nagyon kulonleges elmeny volt nekem mert Angliaban tortent a hazasaggkotes es csupan szerencsem volt hogy a templom orgonistaja egy magyar ferfi aki szivesen enekelt nekunk magyar dalokat. Igaz csak a nasznep fele ertette hogy mirol van szo :-)
Hát valami lassú, relative diszkrét éneknélküli zene ment.
Mikor még álmodtam az esküvőmről, akkor úgy terveztem, hogy a Kiss: Forever című számára fogom kimondani a boldogító igent. Mikorra el is jutottam az esküvőig - úgy 20 év múlva - már Bachnak vagy Pachebel Kánonjának is örültem volna. Az utóbbit fel is vettük végtelenített formában cd-re, hogy az legyen az aláfestő zene a felejthetetlen pillanathoz. Mivel azonban életem (állítólagosan)legboldogabb napja változatos szintű katasztrófák sorozatává redukálódott le mielőtt még eljutottunk volna az anyakönyvezető elé, totál elfelejtkeztem a cd-ről. Így maradt az egyen zene. Ettől függetlenül sikerült olyan érzelmes hangulatot varázsolni magunk köré, hogy még az anyakönyvezető is törölgette a szemeit.
na szóval..ezért írtam, hogy nagyon sokféle megoldás létezik esküvői szertartásra.
Az meg hogy maga a házasság hogy sikeredik, hát igen, kevés, mondhatni nagyon kevés az igazi kerek jó házasság... sajna... legalábbis az én környezetemben...
húúú..rengeteg variáció van
várakozó zene...bevonuló zene...aláírós zene..gyűrűhúzózene-homokszóró,gyertya, fogadalom tétel alatti stb..zene...szülőköszöntő..gratuláció alatti zene... :)
a zene menet lejátszóról - énekes-komplett zenei együttes stb... :)
És a helyszinek : hajón, homokos vízparton, házikertben, parkban stb esküvő...kardos-rendőrös-motoros esküvő :)
A fantázia szab határt és, az anyakönyvvezető, legalábbis a polgárin :)
Na szóval..arra nem emlékszel, hogy zene volt vagy arra, hogy esküvőd :))) ???
Ma már mindent megörökítenek mindenféle adathordozón.. ..nehéz felejteni... :)
Köszönjük, aranyos vagy. :-)
Örülök, hogy tetszik......én azóta is milliószor meghallgattam. :-)
Szívből gratulálok Nektek! :)
A zenéteket felvettem a listámra :) nagyon szép!
Nekünk 1 hónapja volt az esküvőnk.
Sarah Brightman Memory című dala volt a bevonuló zenénk és a szertartás alatt pedig a This Love szólt.......most sem választanék mást. :)
Köszi, nagyon szép, meghallgattam...
Bár ez inkább az esküvő többi részéhez illeszkedik!
Szerintetek szülő köszöntőnek alkalmas a következő dal:
Bartók Eszter - Rozmaringos dal
Kinek, hogy tetszik?
l.esküvő Albioni Adaggio (07.21)
2.esküvő nem emlékszem (01.13.)
3. esküvő Macskákból az Éjfél (09.29)
Mivel utoljára 1990-ben menem férjhez, a többi zenére már nem emlékszem.
Az 1980-as években még nem igazán kérdezték meg polgári esküvőn a fiatalokat, hogy mit szeretnének.
A II. férjem szerb volt.
Május 28-án volt az esküvőnk.
A zenéink:
Gyülekező zene: R-Go-Rég várok valakire
Várakozó zene: Éliás Jr.- Úgy lennék (álomszép zene, igazi ráhangolódás)
Bevonuló zene: Csézy- Általad
(az Édesapám kísért be a távolból, szem nem maradt szárazon...)
Szertarás alatt: Edward Cullen - Bella's Lullaby (ez csak zongora, mert aminek szövege volt, csak olyat választottam, ami magyar)
Gyűrűhúzó, aláíró: Kocsándi Miklós- Érted öltött hófehér ruhát
Szülőköszöntő: Roy és Ádám : Az otthon itt van
Gratulációkhoz: Dés László- Akarsz-e?
Most sem tudnék szebbet elképzelni... :)
22 nap múlva lesz az esküvőm, a következő zenéket választottuk:
Várakozás:
Edda - Elmondom majd
Bevonulás:
Nothing else matters zongora változat
Gyűrűhúzás, aláírás:
Bon Jovi - Thank you for loving me
Szülőköszöntés:
Szinetár Dóra - Arra születtem
Pezsgőzés, gratuláció:
Kocsándi Miklós - Érted öltött hófehér ruhát
A zenék közös kedvencek és már most el vagyok érzékenyülve... :)
További ajánlott fórumok:
- Esküvői zenekarok 1-2 fős milyen árban vannak?
- Vicces esküvői nyitótáncra tudtok zenét küldeni?
- Esküvői zenék
- Esküvői zenekart keresek Miskolcról, vagy környékéről!! Tippek?
- Esküvői képekből készült kliphez keresek zenét
- Egy zenéből, rövid részleteket szeretnék kivágni esküvői nyitótánchoz. Milyen programmal tudom ezt megtenni?