Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő 2011 fórum

Esküvő 2011 (beszélgetés)

2010. jún. 21. 09:32

sziasztok!

Nálunk hűtőmágnes lesz az ajándék, vmi vicces képpel, vagy magunkról egy kép! :D! 190 Ft, az még nem vészes, és nem kell vele bajlódni!

a bon-bont ki lehet hozni olcsóbban is! Pl. veszel egy csomó tüll anyagot, meg szaténszalagot! A tüllt simán négyzetekre vágod, és belecsomagolod a bonbont! Igazából az mindegy milyen bonbon! szaténszalaggal átkötöd és jónapot! Díszíti az asztalt, plusz ha kis cetlin rákötöd mindenkinek a nevét akinek adod, akkor ültetőkártyaként is funkcionál! és egycsapásra két legyet!

nálunk legalábbis így lesz!

ez az táblás játék ezt tetszik! :DD majd kiadjuk a barátoknak hogy gondolkodjanak jópofa kérdéseken! :DDDDDDDD

nekem van egy halom esküvői játékom! ha gondoljátok, akit érdekel annak szívesen átküldöm!

itt felénk, divat ez a tányértörés, de én annyira nem szeretném! :D a vőfély meg egy hivatásos lesz, láttuk már egy esküvőn, és baromi jól csinálja, és potom 25 eFt-ot kér! Röhej! Viszont mindent irányít, kézben tart, terelgeti a vendégeket, és ez iszonyat nagy segítség! sőt ha gáz van azt is elrendezi! :D szóval nálunk tuti lesz! :D

40. CsillagTM (válaszként erre: 35. - Nikletty)
2010. jún. 21. 01:45

nekem csak annyi a bajom az ilyen édességgel, h tök jó, de aztán megeszik, és onnantól...? nekem most az jutott eszembe, hogy valami kedveset írunk nekik, és odarakjuk az ültetőkártya alá...

ja még egy szokás eszembe jutott, múlt nyáron láttam, héliumos lufira képeslapot kötöttek a vendégek, mindenki ráírt a sajátjára vmi vicceset (pl. "ha ezt megkapod, meghívlak egy sörre"), volt bélyeg rajtuk, feleregettük, és állítólag tök sokat visszaküldtek, akik megtalálták...:D

39. CsillagTM (válaszként erre: 34. - 6ad6cf76bb)
2010. jún. 21. 01:43
ilyen törögetés csak a zsidóknál van, nem? legalábbis én még máshol nem láttam...
38. CsillagTM (válaszként erre: 33. - Nikletty)
2010. jún. 21. 01:42

milyen beszédre gondolsz? mert én majd a szüleimnek meg akarom köszönni az "életet", meg gondolom, párom is, aztán max arra reagálnak a szülők...de ezen felül...?

nálunk menyasszonytánc tuti lesz, meg remélem, nőrablás, utána gonosz kérdésekkel a vőlegénynek:P, meg láttam olyanokat másnál, h képvetítés (gyerekkori, közös, stb.), meg ilyen cucc, h egymásnak háttal ülnek a széken, mindkettőnél tábla, egyik oldalon ÉN, másikon Ő felirattal, és ilyeneket kérdeznek tőlük, h "ki birtokolja otthon a távirányítót?", és válaszolni kell...jó kis röhögések voltak, amikor ugyanazt mondták :D

többiek, tippek...?

ja és mi nem adunk köszönőajándékot. máshol se kaptunk. meg fejenként ha csak 200 Ft-ot költök rá, az már 24 ezer Ft, kevesebből meg mit...?

37. CsillagTM (válaszként erre: 32. - 6ad6cf76bb)
2010. jún. 21. 01:39

"csodanap", ez aranyos!:) h h már tudjátok a pontos dátumot? amúgy nekünk sztem július végén lesz.

és ti hol találtatok zenekart? vőfély idegen lesz? nekem ez furi, rokonságból lenne jó, de még én sem gondolkoztam...

36. CsillagTM (válaszként erre: 31. - Nikletty)
2010. jún. 21. 01:38

szia, nekünk 100-120 fős lesz...

nekem is sok minden megvan már a fejemben, de még a konkrétumok terén le vagyok maradva...:)

és nektek merre lesz? és mikor fogsz fotóst, zenekart foglalni? mert h azt már mostanában kéne, de konkrét időpont nélkül...

35. nikletty (válaszként erre: 34. - 6ad6cf76bb)
2010. jún. 20. 12:20

szia ez jó ötlet

még valahol láttam ilyen kis mézeskalács szivecskéket is

megpróbáltam neten összenézni a szokásokat, találtam egy két újat, vagy amire már nem emlékeztem, pl az autóra konzervdobozokat kötni. Eskövői szokások alatt meg lehet találni.

2010. jún. 20. 11:27

Mi szeretnénk köszönetajándékot adni,szemenként csomagolt bon-bonra gondoltunk,kis csipkés szütyőbe beletéve:) Olcsó,és sztem nincs is vele sok baj.

Szokások: nekem még ami eszembe jut,aza tányértörés menya-tánc után,de valaki a pezsgős poharat is földhöz veri:D

2010. jún. 20. 10:29

Lányok

-én olyanra lennék kíváncsi, hogy milyen szokások vannak a lagzikban.

Ki milyet tud, ismer tervez? pl beszéd, nyitó tánc, pénz söprés, egy tányérból evés, mik vannak még???

-Valamilyen kis ajándékkal készültök a vendékeknek? Mi az?

Ezekben jó lenne sok-sok ötletet összeírni.

2010. jún. 20. 09:40

Sziasztok!

Nekünk 2011.június.18-án lesz a Csodanap:) Zenekar,vőfély,hely lefoglalva,fotós-videóssal nemsokára felvesszük a kapcsolatot:) Már most májusban lefoglaltuk a fontosabbakat,mert így mindenből az lesz amit szeretnénk. Szerintem egyáltalán nem korai előtte lefoglalni,sőt csak megkönnyíted a dolgod,mert így is lesz elég idegörlő dolog,ami még ránk vár,és ezek legalább kipipálva.

2010. jún. 20. 08:32

Sziasztok

mi most határoztuk el, hogy legyen meg az esküvő

jövő tavaszra gondoltunk, márc-ápr

az anyakönyvezető nekünk is fél évvel előtte legkorábban-t mondta, így szerintem a pontos időpont majd őszig kialakul, addig elmegyünk majd még templomba meg kitaláljuk, hogy legyen utána a lagzi, vacsi és ott is egyeztetünk, jah meg a zenekart kell kitalálni.

Ezen kívül mi még ott tartunk, hogy a fejemben van már sok minden megvan, nyitótánc, virág, színek, a létszám nagyja megvan, de még az alakul, meg sok minden, ma ülünk le először a szülőkkel, hogy ők mit gondolnak.

Nektek hány fős lesz?

Szerintem nekünk olyan 50 körül megáll a létszám majd, eddig 30 ember neve van felírva kb.

Aztán nem tudom, én nagyon máshol lakom mint Ti, nem tudom milyen helyszíneket írtatok. Sebaj! :)

További szép napot!

30. CsillagTM (válaszként erre: 29. - Judita79)
2010. jún. 16. 23:00

igen, pont azért gondoltam a Jezsura, mert ott ott van a koli rögtön.

tényleg a lánykoli se lenne rossz, vagy a Földesnél (volt sulim:)) a másik koli, aminek az ebédlőjében talán el is férne 100-120 ember, tánctérrel...

29. Judita79 (válaszként erre: 28. - CsillagTM)
2010. jún. 16. 22:07

a vigadó a népkertben! bár lehet már nem is műkszik!

esetleg vmelyik étterem? melyik környék lenne jó? agyalnom kell rajta, hogy vmi jó eszembe jusson!

a szállást hogyan oldod meg? koli?

tényleg lehetne a szemere éttermében, és ott van rögtön a kollégium is, a suli területén lehet parkolni, és nem kell félni hogy feltörik az autót! bár nemtudom hogy szoktak-e ilyesmit rendezni, de egy kérdést megér! :D

majd a barátnőimet is megkérem adjanak tippeket, hátha vmi okosat kigondolunk! :D

28. CsillagTM (válaszként erre: 27. - Judita79)
2010. jún. 16. 22:03
az ITC biztos húzós...sulikban: igen, írtam, h mi is a Jezsuitában akarjuk. a Vigadó hol van?...ja és 100-120-an leszünk.
27. Judita79 (válaszként erre: 26. - CsillagTM)
2010. jún. 16. 22:00

de azért a többit megkérdezem!

szoktak az itc-ben is, meg iskolákban! a vigadó, az drága lehet?

mennyi fő lenne?

26. CsillagTM (válaszként erre: 25. - Judita79)
2010. jún. 16. 21:57
Görömböly messze van:( (sok lesz a vidéki, kocsival nem bíró vendég)
25. Judita79 (válaszként erre: 24. - CsillagTM)
2010. jún. 16. 21:56

barátnőmék görömbölyön tarották a műv házban!

jó a hely is, és a kaja is baromi jó volt, vmi 3500-ból jöttek ki 2008-ban! a zenekaruk meg a treff volt! :D jól játszottak, nekem bejött, ha gondolod akkor esetleg szerzek neked infókat róla! meg volt dekorosuk is, azt is megkérdezem!

24. CsillagTM (válaszként erre: 23. - Judita79)
2010. jún. 16. 21:54

a templomi a Búza téren (oda járok, ott volt a szüleimé is, illetve ott temették nagyapám:( - pap volt -, és szeretném "semlegesíteni" a rossz emléket)

a lagzit a Jezsuitában akarom, bár állítólag nem olyan olcsó...ha már itt tartunk, szted még hol lehetne Mc-on?

2010. jún. 16. 20:42

most néztem a naplódban hogy miskolcon lesz az esküvő! :D én is miskolci vagyok! :DD hol lesz??

az anyakönyvvezetőnél amúgy úgy működik, legalább is itt, hogy kb 8 hónappal a kiírt időpont előtt, lehet fogalalni időpontot, és 6 hónappal előtte kell véglegesíteni! az elég jó szerintem! szóval októberben megyünk majd hogy tuti legyen időpont, és december vagy januárban véglegesítjük! De amúgy tuti megmondják a hivatalban ha felhívod őket! :D

22. Judita79 (válaszként erre: 21. - CsillagTM)
2010. jún. 16. 20:39

hát itt igen! Nekünk Siófokon lesz május 14-én egy balatonparit szállodában! igaz nem puccos, de pont jó lesz nekünk, mert legalább senki nem érzi magát feszélyezve!! és a balaton ott lesz kb. 30 m-re! szóval elég felkapott ,és nem drága! ezért kellett nagyon hamar foglalni!

a zenekar 2 fős, két fiatal srác, de iszonyat jól nyomják! :D mindenféle zenét játszanak, lagzis, 80-as évek, cigányzene, amit akarsz! és baromi jól felpörgetnek! A vőfély olyan galibákat is megoldott hogy csak lestem! úgy kitöltött 45 perc lukat hogy észre sem vettem hogy fennakadás volt, csak barátnőm mesélte az esküvő után! :d szóval szerencsénk van, hogy ott voltunk, és még aznap szabadok voltak! :DDDD

21. CsillagTM (válaszként erre: 20. - Judita79)
2010. jún. 16. 15:57

azta rohadt...ennyire korán le kell foglalni?! mondjuk nekünk júliusban lesz...de az meg még zsúfoltabb...na jó, tényleg rá kéne kapcsolni.

neked amúgy hol lesz, milyen zenekarral meg helyszínen? mesélj!:)

2010. jún. 16. 15:03

sziasztok! Nekem is jövő májusban lesz! :D

de mi már előrehaladott állapotban vagyunk! már megvan a vőfély, a helyszín és a zenekar is! :D itt mindent időben le kellett foglalni, és volt olyan pl. a helyszín, hogy ha mondjuk egy héttel később megyünk akkor már dugig vannak! :D

zenekart meg egy ismerős pár lagziján láttuk és őket hívtuk mi is....jól nyomták!

de amúgy szerintem jobb ha látod élőben, demó kazi vagy ilyesmi!

19. CsillagTM (válaszként erre: 18. - MMea)
2010. jún. 14. 19:42

nekem uncsitesóm házasodik most, és ő mondta, h akiket akartak, az már jövő nyárra is be van táblázva. és ilyet mástól is hallottam...

akik nálatok voltak, azok kik és merre vállalnak fellépést?

18. MMea (válaszként erre: 17. - CsillagTM)
2010. jún. 14. 17:02

Szerintem ennyire előre nem foglalják le. Mi kb 3-4 hónappal elötte foglaltuk le.

Nekem ismerős ajánlotta a zenészt és bevállt. :-)

2010. jún. 14. 16:18
csajok, zenekart hogy kerestek? net, demo? eléggé parázok, főleg, h állítólag a jobbakat már most lefoglalják...
16. d879a0c5b4 (válaszként erre: 14. - Zibici)
2010. máj. 16. 22:37

Üdv :)

Mikor lesz a nagy nap és hol tartotok a szervezésben?

15. CsillagTM (válaszként erre: 14. - Zibici)
2010. máj. 16. 20:10
nocsak, alakulunk! :D és mikor? :)
14. Zibici
2010. máj. 16. 19:45
Én is 2011-ben szeretnék férjhez menni.
13. CsillagTM (válaszként erre: 12. - D879a0c5b4)
2010. máj. 6. 23:57
engem egyelőre tényleg nem izgat a ruha...aztán majd lehet, idővel rápörgök :D
12. d879a0c5b4 (válaszként erre: 11. - CsillagTM)
2010. máj. 6. 23:22

Vagyunk ám még, csak elfelejtettem a neveket :S

De majd úgyis ránktalálnak :)

Én sem akarok ruhát venni, de szerintem muszáj lesz varratni, mert olyat sehol sem kapni, amilyet szeretnék... Legalábbis még nem találtam meg :D

Vagy nem álmaim ruhájában mondom ki az igent...

Nagy dilemma...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook