Esküvő 2011 (beszélgetés)
igen! Van mikor kell határt húzni! Csak ott a másik oldala, hogy ha meg Te sem engedsz akkor, ő meg nem foglalkozik veled, akkor az hová vezet??
ezért is írtuk Lorenával, hogy mérlegeld a dolgokat! mert úgy nem megy szerintem hogy Te mindent megteszel értetek, ő meg csak a lábát lógatja! Bele kell gondolni asszem abba is hogy mi lesz később, ha komoly probléma elé kerültök, majd Te oldasz meg mindent??
nekem nagy tanulság volt az előző kapcsolatomban, hogy van amikor nem elég az hogy szereted a másikat, mert abból nem lesz szép élet!
Te kínzod magad, agyalsz, és küzdesz, a másik meg mosolyogva nézi! NÁlunk ez volt legalább is!
Kippkopp, beleszólhatok?
tudom, hogy egy kapcsolatért sokat kell küzdeni, és tenni, hogy jól működjön. Szerintem a legcélravezetőbb ha megbeszélitek, elmondod neki hog ymi bánt, azt is hogy kevés a szex, megkérdezed, hogy mi a problémája, miért van ez.
A kapcsolat alapja az őszinteség, szerintem. Ha nem beszélsz vele hogy mi a bajod, akkor megette a fene, arról már nem is bezsélve, hogy te nem teszel azért semmit, mert ő sem. De nem is beszélsz vele, hogy aktivizálja magát...márpedig anélkül nem fogja, főleg úgy hogy eddig sem tette.
jól van, nem az én volt pasim! :DDD
Figyelj, ezt Te érzed a legjobban! :D és ha Te így érzed, akkor minden rendben lesz, és majd megoldódik!! :D ne is aggódj ezen! :D
inkább akkor a helyszínen agyalj! :D
:D Tamás nem no alkohol, és nem is no cigi, csak mióta két hete kórházba vittek engem...azóta nem cigizünk. és érzem, mennyire szeret, sokkal jobban, mint én őt, vagy a fene tudja...hát én is szeretem, na:)
Tamás nem beképzelt és nem is álszent. és tudom, mennyire nehéz velem néha...
jézusom! Te nem a volt pasimmal jársz????
mintha róla írnál!
ő volt az erkölcsösség szobra, no alkohol, no cigi, és rá nem nézett egy csajra sem! mindig elítélte az hűtlenséget! szóval képzelheted mekkora csapás volt nekem mikor kiderült! :D és ő is ilyen magába roskadó mellé eső típus, szóval átérzem a helyzeted!!
szeretem, és - eltekintve az utóbbi időtől- egyre jobban éreztem a szerelmet is. jó vele, és ami nekem a lényeg: megbízható, alapjáraton nagyon is törődik velem, és sose csalna meg. ja és nagyon szeret.
mindenképpen meg kell beszélni, persze. csak az a baj, h ha valamivel bajom van, akkor nem is rám keni, de teljesen elkámpicsorodik, összetörik, ideges lesz...na most hogy beszéljem meg vele így a bajokat? ettől függetlenül rajta vagyok...
nem a szakításra gondoltam én sem! Bocsi Csillag ha félre érthető voltam! CSak azért írtam le neked, hogy lásd hová vezethet ha nem beszéltek róla! Az én akkori párommal nem lehetett!
Van egy barátnőm, aki elcitálta az emberét párterápiára! Tökre bejött nekik, hasznos volt!
Próbáljátok ki, hátha jó lesz! :D
Van részletes listám:)
Megírom privibe, hogy honnan.
egyet kell értenem Lorenával!
nekem az előző kapcsolatom ugyan ez volt! 10 évig voltunk együtt 3 évig voltam a menyasszonya! szex az kb. olyan volt mint nálatok, folyton beszólt, és mindenért én voltam a hibás, mint nálatok is! a vége az lett, hogy megcsalt vmi kis 19 éves csajjal, k.barcika parkjában dugta meg és jó sok szenvedés után szakítottunk! az utlsó 3 év amit együtt voltunk csak és kizárólag időpocsékolás volt!
van jobb, hidd el, mindig van jobb!
Szerintem gondold át, és próbáljátok megbeszélni még esküvő előtt! mert ha nem, akkor el fog fajulni, mint nálunk is! és ha meg lehet menteni, akkor is jobb előbb ha egyenesbe jöttök, akkor más lesz az esküvő szervezés is!!
szurkolok!
én netről töltöttem le ilyen teendőlistát, azok elég részletesek.
átmeneti, remélem. mármint elhagyni nem fogom, és mindenképp hozzámegyek, mert még mindig messze a legjobb, akivel valaha is találkoztam. csak...a szex nulla, vagy amikor van (havonta 1) az szar...ha kérek vmit, elfelejti/rosszul csinálja meg, és mindezt napjában tízszer...mindenre ugrik, és beszól, de utána én vagyok a rossz...sose ér rám, nem foglalkozik velem túl sokat (persze szigorlatra készül, úh értem én)...ilyesmi.
jajj, ez gáz! de csak átmeneti nem??? Remélem igen!
figyi, neked van már vmiféle forgatókönyved? én sajna nem vagyok ilyen aprólékos, és félek hogy valamit elfelejtek, és majd csak ott jut eszembe, hogy úristen ezt is kellett volna!
jó, mondjuk nálunk
1. én szoktam mindent szervezni (egyrészt van ilyen tapasztalatom, másrészt aprólékosan szeretek mindent végignézni)
2. nálunk most elég komoly hullámvölgy van már egy ideje, úgyhogy végképp nem csinál semmit
hát ez nem túl jó! nálunk az fő dolgokban azért együtt szerveződünk! de ilyesmi hogy díszítés, én is egyedül! :)
kitartás!!!