Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő 2011 fórum

Esküvő 2011 (beszélgetés)

71. Judita79 (válaszként erre: 67. - CsillagTM)
2010. jún. 29. 11:45

ezen nem csodálkozom!

nem kérdezted még máshol?? lehet hogy ha étterembe lenne, mint a miénk is akkor nem kellene még külön bérletet fizetni, és sok helyen megengednek bevinni ezt azt!

szerintem érdeklődj még több helyen!

a 125 az tényleg nagyon sok!

70. Judita79 (válaszként erre: 68. - Nikletty)
2010. jún. 29. 11:43

hmmm sajnálom!

amúgy hányan letettek volna?

szomorú vagy?

2010. jún. 29. 11:43
óó, mi történt? az anyagiak miatt?
2010. jún. 29. 10:56

szerintem is lehet dj én voltam egy olyanban, és őszintén jobbat táncoltunk, mint ahol zenekar volt... persze ez sok mindenen múlik... ezért mi is godoltunk, hogy ne legyen zenekar, de ha lagzi, akkor szülők mondták kell a zenész... volt ez múlt vasárnap...

aztán végül apum kinyögte az álláspontját, így nem lesz lagzi :S

hanem a szertartások után családi körben vacsi egy étterembe, erre futja...

Jó szervezkedést!

67. CsillagTM (válaszként erre: 65. - D11354fb1f)
2010. jún. 28. 22:09
na ja...én most épp a terembérleten vagyok kiakadva: az egyik helyen, ahol kérdeztem, 125 ezer volt csak ez...
2010. jún. 22. 13:46

én már voltam olyan esküvőn ahol dj volt, 70-90 es évek zenéivel, és szuper jó volt! úgyhogy nyugi Lorena, szerintem jó lesz! :D

az meg hogy nincs aznapra hely a hivatalban nem lehet! Engem lenyugatott a csaj, hogy kb. fél óránként tudnak időpontot rakni, és olyan mgé nem volt , hogy valakinek nem lett volna időpontja, úgyhogy gyorsan túl is tettem magam rajta, és nem aggódom! :D

2010. jún. 22. 13:39

nem:D a tortára azt a tippet kaptam, hogy két külön helyen legyen. Az egyik helyen rendeljem meg a tortát, emeletesen, színesen, ahogy szerethném, de a dísz nélkül. A másik helyen meg vegyek a tetejére díszt:)

nem tudom, hogy ezt fogom e tenni, de azért kíváncsi lennék az ár különbségre:)

Amúgy meg ahol lehet mindenképp le szeretnék faragni az árból. az esküvő 2010-es fórumot folyamatosan olvastam, és eszméletlen milyen árak vannak.

2010. jún. 22. 13:33
(bár egy esküvői tortánál elég gyanús a téma, nem?:))
63. CsillagTM (válaszként erre: 60. - D11354fb1f)
2010. jún. 22. 13:32
igen, ezt már én is hallottam:)
-p+b :)
61. CsillagTM (válaszként erre: 59. - D11354fb1f)
szerintem nem gáz, pár kétségkívül sokat dob a hangulaton a cd-s verzióhoz képest egy JÓ zenekar.
2010. jún. 22. 13:30

Amúgy én majd bepróbálkozom a "fogadás" os trükkel. :D

Sokan mndják, hogy ha meghallják azt hogy esküvő, egyből drágább minden, pl virág, kaja, terem, torta, varrónő :)

Megpróbálom, hogy néhány helyen, ahol lehet, valami más ürügyet mondok:) hátha bejön:)

2010. jún. 22. 13:13

Sziasztok!

Nekünk is jövőre lesz az esküvő, tavasszal, vagy kora nyáron. Mindenképp sárga esküvőt szeretnék, fejben már megvan a meghívó, az ltetőkártya, a menükártya:)

Mindet otthon szeretnénk, saját kezüleg csinálni.

kb 80-90fős lesz. Nekem nem feltétlenül kell a zenész, mert semmiképp nem mulatósat szeretnénk, hanem 70-80-90es évek zenéit. Abba, Neoton, és hasonló slágereket. Persze az esküvői hangulathoz mérten. Bp-n, vagy a közelében lesz. Sajnos ezen kívül semmi nincs meg:S.

Szerintetek gáz ha nem lesz zenekar?

58. CsillagTM (válaszként erre: 53. - 6ad6cf76bb)
2010. jún. 22. 13:02
igen, ez a para: mert zenészt, fotóst, lagzihelyet előtte egy évvel-10 hónappal azért kell találni, meg a templomot is le lehet beszélni akkor...de mi van, ha aznapra pont nem lesz időpont az anyakönyvvez.hivatalban??
57. CsillagTM (válaszként erre: 54. - Judita79)
2010. jún. 22. 13:01
de legalább arik lennétek :D
56. Judita79 (válaszként erre: 51. - Nikletty)
2010. jún. 22. 10:24
hát lehet nekünk is lesz, még nem eldöntött! :D
55. Judita79 (válaszként erre: 53. - 6ad6cf76bb)
2010. jún. 22. 10:24
ne idegeskedj! :D pont jó hogy ilyen időben elkezdtük a szervezést, mert mindenre jó sok időnk van! :D
54. Judita79 (válaszként erre: 52. - CsillagTM)
2010. jún. 22. 10:23
hát mi viccesek lennénk magunktól! :DD egyikünk sem járt soha táncra! :DD úgyhogy nekünk muszáj a külső segítség! :))
53. 6ad6cf76bb (válaszként erre: 37. - CsillagTM)
2010. jún. 21. 19:51
A dátum terén nekünk nem volt egyszerü,ez a 3. dátum aminél tartunk,így mostmár július 2.:D Zenekar: uncsim esküvőjén zenéltek,és mi és ők is nagyon meg voltak velük elégedve,így rájuk esett a választás. Vőfély szintén ismerős esküvőjéről lett kiszemelve.:) Ami még nem tuti ,aza hely,és még fotós után is vadászunk. Itt a házasságkötőben fél évvel előtte kell idöpontot kérni,így ha akkor kezdeném el a készülődést,tuti nem azok lennének a szolgáltatóink akiket szeretnénk. Mi kb 130 -an leszünk,de már hajlok az éttermes esküvő felé. Remélem mindent sikerül majd elrendezni végre,mert mér nagyon az elején tartunk,már most elég sokat idegeskedek emiatt:D
52. CsillagTM (válaszként erre: 46. - Judita79)
2010. jún. 21. 17:41
mi sztem magunktól tanuljuk be, vagy a táncsulimban megkérek vkit...attól függ, mennyiért.
51. nikletty (válaszként erre: 50. - Judita79)
2010. jún. 21. 15:49

Köszi!

én szeretnénk gyertyázást :D

majd tanulunk rá kicsit valahogy

50. Judita79 (válaszként erre: 47. - Nikletty)
2010. jún. 21. 14:50
na elment! :D
49. Judita79 (válaszként erre: 47. - Nikletty)
2010. jún. 21. 14:48

nem apukámnak! :DD a páromat hívom apának! :D

apukámról többnyire apuci-ként írok! :D szóval ha azt írom apa, akkor az a párom! :DDDDDD

küldöm a listát!

gyertyafény nálunk sem lesz szerintem! :D

2010. jún. 21. 14:38

jah, mi magunk kettecsként szeretnénk valamit betanulni, de mi vicceset szeretnénk a nyitóra

viszont a gyertyára kicsit tanulgatnunk kéne majd a keringő alaplépéseit tán netről leszedve bő két hónappal előtte menni fog valami

47. nikletty (válaszként erre: 45. - Judita79)
2010. jún. 21. 14:30

huh, az apukádnak éneklés igen jó ötlet!

én nem merném... :(

talán majd valami szép beszédet sikerül összegondolnom...

e-mailem: nikica_husi@freemail.hu

Köszönet előre is!

46. Judita79 (válaszként erre: 43. - Nikletty)
2010. jún. 21. 13:34

én gondolkodom hogy kellene tanulni vmi táncot, de a párom nem rajong ezekért, úgyhogy nálunk lehet csak vmi lötyögés lesz! :DDD

még képlékeny!

nektek mennyiért tanítják be? vagy magatok találjátok ki?

kéne vmi jó kis tánctanár!

meg arra gondoltam apának megtanulok vmi dalt, és előadom a zenekarral! :d csak énektanárral még nem beszéltem! :D

45. Judita79 (válaszként erre: 44. - CsillagTM)
2010. jún. 21. 13:32

itt dolgozik, az egyik bankban biztonsági őrként! :D tök véletlenül találtuk! :d az ismerősünk esküvőjén ő volt a vőfély!

a listákat meg küldöm, csak dobjatok mail címet!

44. CsillagTM (válaszként erre: 43. - Nikletty)
2010. jún. 21. 13:23

mi sztem nyitótáncon salsázni fogunk, keringő után/helyett, mert azt szeretjük!:)

játékok nekem is jöhetnek, minden jó ötlet jól jön!!

vőfélyt 25 ezerért? az jó! és hol találtátok?

43. nikletty (válaszként erre: 41. - Judita79)
2010. jún. 21. 13:13

Szia

-engem érdekelne a játékok! nekem egyet tudok: amikor lány a srác nacijában egy tojást átvezet

Elküldöd, megköszönném, a neten első keresésre más nem is találtam.

Kérdés:

nyitótánc?? Ki hogy?

Mi azt szeretnénk a Párommal marandóra kitalálni, bár hogy az öregek mit szólnak majd, nem tudom, de eldöntöttük, hogy a mi napunk, és az meglepi lesz mindenkinek. Remélem nem száll el a bátorságunk. :S

Gyertyafény lesz?

Üdv

2010. jún. 21. 13:09

Sziasztok

reagálva

-Zala megyében lakunk szóval itt lesz

- nekünk olyan 50-60fős lesz, szóval egy db bon-bon ami ültetőkártyaként is funkcionál majd nálunk is, aminek egy oldalán a név, a másikon odalán meg egy kis köszönet szöveg lesz, és ez a kis papír lehet akár szív, vagy pillangó vagy amit akarunk alakú, és eut magunk csináljuk meg.

- úgy gondoljuk, hogy ősszel kéne lefoglalni konkrét időponttal a zenészt, helyszíneket, fotóst, videot, addig mindenki nyitott fülekkel jár, mert pl videos-ra még nincs ötletünk, zenészre meg begyűjtjük az ajánlatokat, aztán eldöntjük, s addig a pontos időpont is kikörvonalazódik majd, s azért ősszel, mert mi tavasszal szeretnék márc-ápr környékén, és az anyakönyvezető azt mondta fél évvel legkorábban lehet foglalni, szóval akkor ahogy minden kikörvonalazódik, egyszerre foglalunk majd mindent ősszel

-a beszéd: én is ilyenre gondoltam a szülő, vagy valaki a kaja előtt

-ez a lufis dolog tetszik! én is most hallottam és elgondolkoztam rajta

-nálunk szerintem vőfély nem lesz, magunk meg zenésszel azt hiszem megoldjuk majd, de a 25ezer az tényleg jó!

Azt hiszem ennyi most részemről!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook