Esküvő 2011 (beszélgetés)
hát igen, azért egész este ott játszanak, és szoktak rájuk is gondolni, hogy egyenek!
én számolok majd rájuk!
meg kell kérdezni, hogy csökkentett létszámmal játszanak-e
ez 2008-as ár! kíváncsi vagyok mit mondanak neked, hogy mennyivel ment feljebb.... de ha azt nézed hogy hozzánk 2 fő jön ennyiért, akkor k.ra nem drága szerintem! :D
hali
100 ezer volt + a benzin, nem pihentek még 6.30-kor is játszottak, alig akartak enni, a lehető legjobb választás. Mindenfélét játsztottak, fiatalosak. szuper volt.
ezt írtam barátnőm a treff ről! ez nem rossz szerintem, mert nálunk 2 fő jön ennyiért! bár lehet már emelkedtek az árak! de nem hiszem hogy sokkal több lehet!
a Kós baromi jó ötlet!! tényleg mellette van? azért kicsit arrébb, nem? vagy a kolija nem ott van, ahol a Kós?
amúgy ha már odajártál: mikor végeztél? mert egy volt úszóstársam is ott végzett 2004-ben (asszem), lehet ismered :D
ja ez a károly hotel
a szállást meg a károly hotel mellett ott van a kósnak a kolija! tuti lehet ott is bérelni! az igazgató tanított engem, nagyon jó fej, bátran kérdezz tőle! :DD
vagy ha nem ott foglaltok, akkor meg valamelyik suli kollégiumában tuti lehet aludni! fele ennyiért is! fel kell hívni őket! pláne nyáron ziher hogy kiadják!
a 35 lityi sör, meg simán elfogy!!! emiatt ne aggódj, max rendeztek after partit! :DDDDD
itt 60-tól 200 főig lehet! és már 4500 Ft/fő vacsi áron! és ráadásul úgy látom lehet bevinni kaját!
ez jól is néz ki! egyben van a terem! nekem ez tetszik! és tuti nincs terembérleti díj!
semmiség! :D aztán hátha tudnak segíteni! úgyis egyedül szervezkedsz! kell a segítség! kicsit fellendíti az ember lelkesedését! :DD
találtál vmi jó kis rucit?
beírok a googliba hogy eladó menyasszonyi ruhák, és sok oldalt kidob
de én a házasodunk.hu-n az esküvő.hu-n szoktam nézni az eladó ruhás fórumon, és onnan írok az illetékesnek és mailben egyeztetünk!
vaterán is vannak jók!
[link] meg itt is ár szerint bekategorizálva!
:) a barátnőm esküvőjén hallottam őket! mindefélét játszottak, árat nem tudok, de hajnalig nyomták, és alig volt szünet! De ezekről biztos lehet velük egyezkedni! :DDD
de majd kérek infót rendben?