Esküvő 2010 (beszélgetés)
Tegnap megérkezett a pausz a meghívókhoz + a matricák!!! :)
Remélem, vasárnap sikerül legalább egy próbapéldányt legyártani!
Köszönöm!
Elküldöd priviben? Kívnáncsi vagyok rá.
Szia Mmea! örülünk h visszatértél közénk, főleg, hogy nincsen semmi baj :)
Én nemrég láttam egy helyes ajándékot, köszönőajándéknak sem rossz sztem. Egy kis apró (féltenyérnyi) földlabdában egyetlen szem virágmag van, teljesen bio az egész, többféle virágmagból lehet választani pl napraforgó :) Ezt aztán szépen be lehet csomagolni és sztem egészen egyedi és különleges köszönőajándék lesz belőle. Nekem megtetszett az ötlet, meg van mögötte gondolat is :) Priviben tudok küldeni honlapcímet, ha érdekel vkit!
Sziasztok!
Ma voltunk az anyakönyvvezetőnél. Hiába volt megbeszélt időpontunk háromnegyed nyolcra, majdnem be sem engedtek. Aztán a nő elfelejtette, így nem kértünk sorszámot, és jó páran beelőztem.
végül 55-kor kértünk, akkor a harmadik pár lettünk.
Mikor hívtak minket, akkor érkezett meg a hölgy. Megismertük, mert párom tanúját is ő adta össze, és az eküvőkiállításon is vele találkoztunk.
Így már hivatalosan is fél 6-kor lesz az esküvőnk :D
Ha készen lesz, tegyél fel róla képet.
Mi nem mandulát tervezünk, hanem valami finom bonbont, csak még meg kell keresnem és az lesz becsomagolva.
Sziasztok!
Örülök hogy jól vagy MMea!
Ma megcsináltuk a gyűrűpárnát anyuval! Nagyon szép lett! Teszek fel róla képet, de vakuval nem adja vissza a színét :(
Megrendeltük a köszönőajándékok alapanyagait: cukrozott mandulát, organza anyagot és szatén szalagot.Amint megérkezik, belevetjük magunkat a gyártásba.
Mindenkinek kell járnia vasárnaponként templomba? Ha egy-két vasárnapot kihagyunk, fognak valamit mondani miatta?
Köszönöm. Nem, szinte semmi esélye, hogy még egyszer előforduljon, azt mondta az orvos. Remélem tényleg így is lesz.
Már nagyon várom a meghívótok fotóját.
Szia!
Örülünk neki, hogy jobban vagy!
Már nagyon aggódtunk miattad!
Mit mondtak, milyen kórokozó okozta? Van esély rá, hogy ismét ilyen problémád legyen?
Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot, hogy miről maradtam le.
Már jobban vagyok, még pénteken is ágyban voltam nagyrészt. Maga a beavatkozás nem fájt annyira, pici tűszúrás volt, inkább csak kellemetlen az egész és utána a fejfájás, ezért kellett feküdnöm, mert amint felkeltem, fájt. Még gyenge vagyok, de holnap már mennem kell dolgozni. És ami a legjobb, hogy minden negatív lett, egészséges vagyok és a szemem is magától megjavult. Valami kórokozó okozhatta a szemideg gyulladást, ezért nem láttam rendesen.
Most már jó lesz újra az esküvőre koncentrálni, hisz kevesebb mnt 3 hónap van vissza. :-)
Mi a köszönőajándékokkal kapcsolatosan megpróbálkoztunk itthon elkészíteni a cukrozott mandulát. Próbálkoztunk kristálycukorral, porcukorral, tojásfehérjével, de nem lett az igazi. Lassan már annyi mandulát elpocsékoltunk, hogy megérné megvenni .... 500 darab 6000 forintba kerül. De hova kísérletezzek még....
Az anyag meg....van ismerősünk, akiknek van egy boltjuk, de csak hétköznap vannak nyitva, így esélyünk nincs elmenni. Pedig esténként szívesen bíbelődnék a csomagolással.
Templomba is kellene mennünk, de Páromnak semmi kedve hozzá, nem tudom meggyőzni.
olyan ügyesek vagytok az előkészületekkel :) hmargit Ti nagyon előrehaladtatok :) Már lassan megvan minden fontosabb dolog, nem? :)
Nálunk lassan ugyan, de azért alakulnak a dolgok. Most leginkább a menyasszonyi ruha körül forognak a gondolataim, mert varratni fogom, de még fogyni szeretnék mielőtt megvarratom, dehát mégse lenne jó az utolsó pillanatokra hagyni... 5-8kgval szeretnék könnyebb lenni az esküvőre.
A másik meg a köszönőajándék kérdése, ha vkinél van vmi változás, vagy felmerül esetleg egy újabb ötlet ilyen téren (is), szívesen várom! :)
És Mmeáról is jó lenne tudni, hogy hogy van...
Szép hétvégét!
Persze, ha elkészül mindenképp :D
Sajnos én is észrevettem, hogy alig van hozzászólás. Pedig egyre inkább közelednek az esküvők. Remélem a jövő héten több hozzászólás lesz.
Majd teszel fel róla képet?
Én nem tudom, a többiekkel mi lehet, de nagyon ellaposodott ez a fórum az utóbbi pár hétben.
sziasztok!
Néhány napos kényszer szüneten voltam, mert nem volt jó a net :(