Esküvő 2010 (beszélgetés)
Fotókönyvet csinált már valaki?
Hiányozni fogsz!
De azért érezzétek jól magatokat, és vigyázzatok magatokra!!!!
Köszönöm, aranyos vagy. :-)
Ja, és vigyázzatok magatokra!!!!!
Fogsz hiányozni =)
Ne aggódj, én is csak hétvégén tudok írni, mert alig vagyok itthon... de azért minden nap olvasok.
Nagy csend van ma itt. Annyi volt a muankám, hogy napközben fel sem tudtam nézni. Persze ez van mindig, ha szabira megyek, mert holnap kora reggel megyünk síelni és majd csak 20-án jövünk haza. Nem leszek netközelben, úgyhogy addig nektek jó készülődést! Remélem, hogy sokat írtok addig és egy kicsit hiányozni fogok.
Holnap meg szeretnénk anyagos boltba menni, jó lenne megvenni azt is.
Mi is vihetjük a bort és a pálinkát. A sör 50 literes hordóban lesz kirakva, mindenki csapolhat magának.
Éjfélkor szeretnénk mindenkinek egy pohár pezsgőt adni..
Üdítőkben szerintem nem fogunk határt szabni.
Rövidek közül meg nem nagyon szeretnénk sokfélét, max 3-at. Pl. Jäger, Balys (nem tudom hogy kell leírni =))
Megjöttem Bp-ről. Reménykedtem, hogy nem kell mennem a nagy hó miatt, de reggel bemondták, hogy mennek a vonatok, így kénytelenek voltunk kölcsönlapáttal kilapátolni az autót kora reggel a nagy hóból, mert ugyan az úton nyoma sem volt hókotrónak, de a járdán igen és persze a havat az autók felé is kotorta így még jobban betemeptve és lapát nélkül bizony nem lehetett kiállni. Bp-n már nem volt olyan nagy hó, de jo volt út közben látni a szép havas magyar tájat. Esküvői boltba nem jutottam el, mert ami egy esküvői cipőboltot is találtam a neten, ott horror árak vannak, így munka után felugrottam a húgomhoz, majd kimnetünk pár lakberendezési cikket venni az Ikeába.
Látom itt nem sok mindenről maradtam le.
Szia!
próbáltam mgé keresni, mindjárt elküldöm.
Nincs valakinek ötlete, hol találhatnék olyan rózsát képet, amit rá tudnék rakni a meghívóra?
Jó utat MMea és köszönöm a gyűrűtippeket, sikerrel jártunk 20 üzlet bejárása után :)))
Szép álmokat mindenkinek!
Jó éjszakát mindenkinek!
Megyek, egy kicsit dolgozgatok még :)
Szerintem megengedik... :)
Mindenképpen megpróbálom. 1 hónappal előtte úgyis megyek pontosítani a dolgokat, hogy viszek asztaldekort, meg pontosan mennyi bort viszünk, melyik cégek szállítják a menyasszonytortát stb. Akkor mindenképp erre is ki akarok térni.
Na megyek, még átolvasom a munkaanyagom holnapra, reggel meg vonat. Hát remélem elindul a nagy hóban, mert még mindig esik. Egész nap Bp-n leszek, lehet majd késő este felnézek, ha nem leszek nagyon fáradt.
Meg kell próbálni megbeszélni vele.
Nekünk korábban azt mondták, ha előre szólunk, megoldható, és akkor megrendelik.
Ezen még nem gondolkoztunk, mert még egyeztetnünk kell az étteremmel. Szerintem legyen változatos többféle, de ne nagyon sok. Pl 2-3 szénsavas, 2-3 rostos. Abból mindenki megtalálja a számára megfelelőt.
Úgy beszéltük meg, a terített asztalra már "italcsokrok" lesznek kirakva. Tehát lesz kirakva a borunkból, a pálinkánkból és az étterem rak fel fél literes üdítőt és ásványvizet is. Azt akarom még megbeszélni majd a tulajjal, hogy utána ha ezek elfogynak nem lehetne-e hogy 2 litereseket hoznak és nem fél litereset. biztos, hogy sokkal olcsóbban jönnénk ki. Csak kérdés, hogy belemegy-e, mert az étterembe eleve fél literest szoktak csak tartani, nem vagyok benne biztos, hoyg a kedvünkért hajlandó rendeli 2 literest.
Nálunk mi visszük, és ezen gondolkodunk.
Túl sok se kellene, de túl kevés sem...
Amennyi az étteremnek van :) Az itallapról bármit lehet kérni elvileg
És nálatok hányféle üdítő lesz?
Nálunk még nem tudom, hogy hogyan lesz, meg az italokat is meg kell beszélnünk, hogy mit vihetünk be. Mert ismerősnél leszünk és ő pont ezért nem szeretné.
Mi vihetünk házi bort és házi pálinkát, az üdítőt, ásványvizet és sört az étterem adja. A pálinkán kívül más rövid nem nagyon lesz, igazából nálunk nincs olyan aki nagyon odalenne a rövidekért. a polgári után csak mi és a 2 tanú fogunk koccintani. A vacsora helyszínén viszont érkezéskor minden vendég kap egy pohár pezsgőt.
Nálunk mindenki.
Benne van az árban egy pohár pezsgő mindenkinek.
Olyan furi amikor csak a pár és a tanúk isznak az ifjú pár egészségére. Eredetileg nem így akartuk, mert ez nagyon sok pénz lett volna, de mivel ajándék, nem tiltakoztunk :D
Így viszont megsporóltuk a köszöntőitalt is :P
Nagyon gyülekeznek a viharfelhők. :-S
Beszéljünk másról.
Nálatok milyen italok lesznek az esküvőn? Ki fog pezsgővel koccintani a polgári után? Mindenki, vagy csak ti, a tanúk, szülők, tesók...?
További ajánlott fórumok: