Esküvő 2010 (beszélgetés)
Vagyunk, csak báloztunk!
Mmea-ról van valami hír?
Szép napot Mindenkinek!
Szombaton, nem kis utánajárás árán, sikerült papírt venni a meghívókhoz. Még pauszt kell szereznem, azt valószínűleg rendelni fogom.
Nem tudom, hogy mikor lesz időnk legyártani, de majd teszek fel képet, ha alakítottunk valamit. :)
Én ma leelőlegeztem a ruháimat és találtam egy nagyon szép cipőt is a szalonban 6800 ft-ért. Ha legközelebb megyek, felpróbálom, és lehet meg is veszem. Nincs rajta semmilyen díszítés, önmagában elegáns. 4 cm-es a sarka. Lehet, hogy nem fogom tudni benne végig táncolni az éjszakát, ezért majd egy laposat is fogok venni. Valami olcsóbbat a kínain vagy valahol. Nekem szerencsére csak fehér cipőt kell vennem, mert a menyecske ruhám teteje és alja is fehér, így megy hozzá.
Myrthill: várjuk a képeket =)
Remélem, Meával minden rendben van és hamarosan újra jelentkezik.
Sziasztok!
Bocsánat, hogy mostanában nem voltam túl aktív. Ma este bálba megyünk, a héten ruhára vadásztam :D
És elkészültek az első meghívóink :)
Amint lesz egy kis időm, teszek fel képet :)
Még egy pár?
Én tuti zavarban lennék.... :S
Mmea!
Szorítunk!
Jobbulást kívánok!
Én is azt kívánom, hogy ne legyen semmi gond!
Holnap megyünk jegyesoktatásra =)
Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Rajtunk kívül lesz még egy pár.
Jobbulást!
Nekem még nem volt ilyen szerencsére!
Szia!
Nagyon sajnálom!
Jobbulást, és szorítok, hogy ne legyen semmi gond!!!!
Szerencsére nekem még nincs ilyen tapasztalatom :(
Sziasztok!
Megjöttem a síelésből, Szlovéniából, sajnos előbb. Tegnap sajnos haza kellett jönnünk párommal (a többiek maradtak) 3 nappal előbb, mert a bal szemere nagyon rosszul látok és jobbnak láttuk, ha itt vizsgálnak meg az orvosok. Tegnap délután és ma egész délelőtt déutánig vizsgálgattak a szemészeten és a neurológián, de nem találtak semmit. Sajnos más vizsgálat is kell, amihez holnap be kell feküdnöm a kórházba, lumbálni fognak, agyvíz mintát vesznek le a gerincből, altatás nélkül. Nagyon félek. Ha minden rendben szombaton hazajöhetek. Volt már valakinek ilyen nálatok?
Remélem ti szépen készülődtök, mindent nem tudtam végigolvasni, mert csomagolok a korházba, reggel megyünk.
Szia!
Személyesen tartom a kapcsolatot a vendégekkel, és sok mindent nem is kell nekik mondani. Elég ha tudják, melyik ceremónia mikor lesz, és mi lesz a vacsi. Ennyi elég is, mert ha valamilyen csúszás lesz, ne vegyék észre. :)
Elváltak a szüleid?
Kire féltékeny?
Ez olyan rossz érzés lehet.... Sajnálom :(
Mi is ceruzával vagyunk beírva, de én holnap telefonálok. Nem szeretnék úgy járni, hogy mindent lefoglalok, foglalókat fizetek ki, aztán hoppon maradok. Jobb az elővigyázatosság.
Nálunk egyébként családi okok miatt kicsit változik az esküvőnk =(
Köszi:)
Már lefoglaltuk az éttermet, és vőfély is meg lett ma! Irányár 35-ért. Fotósunk is van.
Egy kis felhívás egy új törvényi rendeletre:
Minden anyakönyvvezetőnek nyár végén kötelező kivennie a szabadságát, ergo, ha Neked akkor van az esküvőd, akkor nem lesz. Mindenki hívja fel az anyakönyvvezetőjét sürgősen!!!!!!