Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Eper befőtt, eper tartósítás?! fórum

Eper befőtt, eper tartósítás?! (beszélgetős fórum)


1 2
2009. máj. 24. 18:50

Szamócabefőtt (Eperbefőtt)

1 kg eper, 30 dkg cukor.

A szamócát megtisztítom, lecsumázom, szitán lecsurgatom. A cukorral felfőzöm, majd a gyümölcsöt üvegekbe teszem. A visszamaradt levet felére besűrítem és ráöntöm a gyümölcsre. Forrón üvegekbe töltöm és kidunsztolom.

2009. máj. 24. 18:30

Sziasztok!


Valaki tett már el télire epret befőttként?

Hogyan lehet tartósítani?

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook