Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Engedtél el már számodra fontos embert? fórum

Engedtél el már számodra fontos embert? (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
2007. okt. 7. 15:15
Velünk az volt a probléma hogy nem tudtunk érzelmekről beszélni. Mindig csak húztuk, hogy majd megbeszéljük,mert mindketten tudtuk, hogy valami nem jó. Aztán mikor sor került erre a beszélgetésre, csak nagy hallgatás lett belőle, meg persze sírás. Szünetben állapodtunk meg, utána pedig szakított. Én meg beleegyeztem, éltem kis életem egy hónapig,aztán jöttek az e-mailek, meg még levelet is írt, hogy mennyire megbánta és visszajönne. Én meg visszafogadtam, mert szerettem. Azóta egy éve együtt vagyunk ismét, de megint jönnek a gondok:( Ez már minden évben így fog menni? Nem akarom megint eljátszani,mert az nagyon megviselt:(
219. panthervictoria (válaszként erre: 218. - Zsani26)
2007. okt. 6. 00:16
Ez nagyon borzasztó! Szó szerint igy tunám leírni, mikor vége lett a volt férjemmel, csak 5 éve. A mai napig fáj, és míg élek fájni fog ,hogy így alakult. Pedig azóta már új párom van, akit nagyon szeretek, és van egy gyönyörű 11 hónapos kislányunk is, de akkor is ez más. Lehet szeretni nagyon-nagyon, de mindegyik más, némelyik felejthetetlen, szenvedélyes, és betölthetetlen űrt hagy.
218. zsani26
2007. okt. 5. 23:45
Sajnos el kellett engedni. Még a mai napig is emlékszem minden vele töltött percre, pedig 6 éve történt ez a szakítás. Ő menni akart, én meg hagytam elmenni...
2007. okt. 5. 22:01

Sziasztok!!

Én is el akartam engedni a nagy szerelmet, úgy éreztem jobb lesz így. Szakítottam, ez által Ő ráébredt, hogy fontos vagyok neki.Még most is tart!!! Örülök, hogy akkor megtettem ezt a lépést.

2007. szept. 6. 23:05
Sajnos igen.De nagyon megbántam mert rájöttem,h ő is szeretett cska én túl hülye voltam és inkább nem foglalkoztam vele...:SDe vmennyire túltettem magam és van más!
215. eva25
2007. szept. 6. 16:50
Igen, valakit akit szerettem. Fájt hogy elveszitettem, de már rég túl vagyok rajta. Nélküle sokkal jobb az életem, most már van értelme mindennek.
2007. szept. 6. 13:39

Sziasztok.

Régóta olvasom ezt a topicot. Nagyon sokat gondolkoztam a témán és hát felmerül bennem egy olyan kérdés, hogy mindig engedni kell?

Feltétlen szükséges az engedés szakítással párosítva? Hiszen az egész kapcsolat abból áll, hogy folyamatosan csiszolódunk, csiszolódunk, melynél akaratlanul is előfordulnak mélypontok, amikor elbizonytalanodunk és a harc, a kapcsolat megmentése helyett inkább az elengedést választjuk, miért?

Igen, ha az egyik menni akar, akkor menjen, ez természetes, én is engedném.

Én is akartam menni. De a párom nem engedett. Ha engedett volna, akkor nekem rosszabb lett volna. Nem engedett, hanem rávett, hogy oldjuk meg együtt, és megoldottuk. A párom nagyon érdektelen ember, keveset érdeklődik irántam, dolgaim felől és ilyenkor bepánikolok, mert már nem bírom ezt a hidegséget. De megkell szoknom, hogy ő ilyen. Nem csak velem, mindenkivel. És ha én megyek, lesz helyettem más, aki viszont elfogadja ezt a tulajdonságát és ezzel együtt fogja szeretni. Ekkor elgondolkozom, miért ne lehetnék én ez a nő?

213. wicca23
2007. szept. 6. 10:07
Igen.Éppen a napokban..
212. magány (válaszként erre: 211. - Timmi77)
2007. szept. 6. 09:58
enis felek valtoztatni de nem is akkark ugy gondolom hogy nekem ö a nagy ö csak meg kell egy lis idö
211. Timmi77
2007. szept. 6. 08:50

igen... féltem, és gyenge voltam változtatni...

Azóta a megszokottság rabja lettem..

Most meg attól félek hogy évek múltán megfogom bánni...

210. magány
2007. szept. 6. 08:33

sziasztok en most vagyok ugy a páromal hogy azt hiszi hogy megcsalom de nem igaz van egy közös gyermekünk de hiaba mondom neki hogy nekem senki nem kell csak ö egy szerüen nem érti meg .nem akkarom elvesziteni nagyon szeretem .mit csinajak ???????????kerlek agyatok tanacsot??????

akit pedig nagyon szeretsz azt soha ne enged el?

2007. szept. 6. 08:18
Igen,azóta is egy része ott maradt a szívemben.:(
208. a820912c87 (válaszként erre: 207. - Demonka88)
2007. aug. 31. 12:31
köszi :)
207. demonka88 (válaszként erre: 206. - A820912c87)
2007. aug. 31. 12:21
akkor sok sikert hozzá. :)
2007. aug. 31. 11:31
igen, de visszajött, talán nem rontom el...igyekszem.
205. wanda8
2007. aug. 31. 11:29
engedtem el igen...
2007. aug. 31. 10:38
Igen.Féltem, ezért hagytam elmenni!!
2007. aug. 31. 10:33

Igen,mert gyáva voltam...

Pedig érdemes lett volna picit "érte" élnem... :((

2007. aug. 31. 07:39
igen
201. Donyta
2007. aug. 31. 07:39
Igen sajnos megtettem. De a lányomban, 24 továbbra is látom őt!
2007. aug. 30. 18:32
Igen, sajnos megtörtént már ez. De már nem lehet vissza csinálni. Talán majd egy következő életben! :(
2007. aug. 27. 05:13
Engedtem, de nem kellett volna.
198. Venla
2007. aug. 26. 22:05
Igen.
2007. aug. 26. 21:51
Én 2-szer engedtem el azt, aki nekem mindent jelentett...
196. sziszu75 (válaszként erre: 195. - Ujjászületés)
2007. aug. 12. 20:49
igazad van kedves "ujjaszuletes".a elet ritkan ad 2x lehetoseget ugyanarra..
2007. aug. 12. 20:30
Igen többet is elengedtem és akkor megfogadtam, hogy bátrabb és "önzőbb" leszek. Most próbálom megvalósítani. Az ÉLET csak ritkán ad 2x lehetőséget ugyanarra!!!
2007. aug. 12. 20:27

Nekem még nem igazán kellett elengednem senkit... De most igen.. Itt az ideje, mert menni akar...

fájni fog, azt érzem

2007. aug. 12. 20:19

vegig olvastam a hozzaszolasokat!

valami hasonlo dologban vagyok most, mert kulfodon elek es tavaly nyaron otthon voltam egy honapra, osszefutottam eletem pasijaval aki mar ezelott 10 evvel is tetszett de o akkor foglalt volt meg en is, most o mar elvalt es en is, nagyon szepen alakult az eleje de aztan ahogy teltek a napok ugy tudtuk h megyek vissza es novemberben fogok csak ujra jonni, szoval a napok mulasaval egyre jobban lettunk letortek es gondolkoztunk h tudjuk e majd folytatni..egyik nap azzal jott h hagyjuk abba, mert o ezt igy nem birja tovabb, elozo este mondta h szeret, kerdeztem is tole h ennyi volt, azt mondta h odavan ertem de hogy nemreg valt el az is bantja meg h en nem elek itt, ugy minden egyben, nem ertettem vele egyet es fajt a dolog, ugy ereztem azt talaltam meg akit mar oly regota kerestem, Pestre mentem masnap delolott(amikor szakitott) egesz uton hozza sem szoltam a csaladomhoz sem a baratnomhoz,nagyon kesz voltam, nagyon fajtak a szavai...kuldtem neki egy smst h mennyire nem birom nelkule,szivbol szeretem, de mondtam neki h ha o ugy erzi h menni akar akkor menjen, tul elem ezt is mint eddig mindent, annyit kertem tole h kaphassak tole egy fotot emlekbe, keso este felhivott, h nem birja megsem nelkulem h hol vagyok mert latni akar, akkor mar uton voltam hazafele, elmentem hoza es egesz ejjel egyutt voltunk reggelig, szinte semmit nem aludtunk, fotot is megkaptam...aztan eljott a visszautazaom ideje,odaadtam neki a sajat kedvenc kisparnamat, o is adott egy dolgot a sajat dolgaibol, sirtunk az utolso ejszaka, masnap reggel indultam vissza, megbeszeltuk h majd lesz valami...amikor visszajottem akkor ra ket hetre szakitott velem, elfogadtam de nehezen mert tudtam h mennyire nehez kulon lenni, ezert ugy dontottem h elengedem, irtam neki egy verset amiben megkoszontem neki mindent,elmondva h szeretem es szeretni is fogom eletem vegeig...

persze azota tobbszor voltam otthon, mindig egyutt voltunk,volt amikor ket hetbol ket hetet volt amikor egy hetbol egy hetet,de volt olyan is h a ket hetbol csak 5 napot taliztunk..most eltelt egy ev es nemreg jottem haza otthonrol,3 hetig votlam otthon es megint taliztunk es akarhanyszor meglatom akkor a szivem majd kiugrik es a terdem remeg,de latom rajta is ugyanazt a reakciot, neki a szemei meselnek..el is mondta az erzelmeit, de mindig az van hogy en nem elek itt vele..igy nincs mas valasztasom mint elengedni Ot.

mert en meg mostanaban nem akarok otthon elni, de haza akarok menni..

2007. aug. 12. 11:55
igen
191. Venes
2007. aug. 12. 07:27
Most is el kell engednem valakit, de beletörődtem ár, hiszen nem ez az első alkalom. Kezdem ezt a helyzetet nagyon megszokni.
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook