Engedjem vagy ne engedjem? (beszélgetés)
Szerintem túlságosan magadhoz láncolod, ennyire senkit sem lehet kisajátítani... vagy ha nem engeded barátkozni (szexuális töltet nélkül) akkor tényleg elveszíted, mindenkinek (férjnek, feleségnek egyaránt) kell privát szféra, mert különben "megfojtjátok" egymást. :S
Egyensúlyt kell találni ebben is; pl én ilyenkor délutánonként strandra járok a csajokkal, párom addig beül ebéd után kávézni, pletykálni, nőket stírelni egy kávézóba a haverokkal; ettől még nem elveszítjük egymást, sőt
neked sincsenek barátaid?
Konkrétan mit értesz elengedés alatt? Főleg ha csak barátkozni akarnak, nem szexuális kapcsolatról van szó.
Ha a lánynak nincsenek ilyen jellegű érzései a feleséged iránt, akkor mi a probléma?
Vagy az a baj, hogy már nem csak veled akarja az idejét tölteni?
Szia, köszi a választ.
azt a részet, úgy értem, hogy még jobban belebonyolódik "abba a kapcsolatba" és én már nem leszek tényező az életében. Ettől félek.
ez igaz.
Személyesen ismerem a "harmadik felet".
Kissé ki vagyok borulva, lehet ezért túlzok. Köszi a segítséget.
hat telleg felnott ember, ugyhogy engedd, mielott valami nagyobb baj lesz!
Ps: hol lehet ilyen csajokkal megismerkedni?????
Szerintem ha "tiltod" pláne elveszíted. Engedd, találkozzatok személyesen a "lánnyal"; lehet feleséged meggondolja magát, rájön mégsem kell. Látatlanul könnyű bárkit is túlmisztifikálni.
Vagy az is lehet, hogy neked is megtetszik a "helyzet". Sok pasas álma lenne egy ilyen "meleg érzelmekkel" is bíró feleség.
Ezt magadban kell lejátszanod, mi itt nem szólhatunk bele az életetekbe...
Azt a részét nem értem, hogy miért érzed, hogy ha "engeded" elveszíted?
Felnőtt ember, nem a gyereked, hogy engedély kelljen neki!!! :-O
interneten keresztül nem lehet szerelembe esni, volt már személyes találkozás is?
ha nem, akkor miért vagy kétségbeesve már most? :-O
Szia!
Szerintem nem sok mindent tehetsz,csak kivárhatsz.
Ha a nejednek valóban "meleg" érzelmei vannak előbb-utóbb kibukik.
Ha elengeded, és visszatér hozzád, örökre a tiéd marad. Ha nem megy vissza, sosem volt a tiéd.
ez egy filmben volt, és nagyon igaz.
Hát engedd! A tiltás főleg, ha így be van indulva most nem biztos, hogy jól sülne el. De tudja, hogy mellette állsz bármi van és azért Te figyelj rá, hogy milyen lesz, ha eljár. Ne aggódj csak járj nyitott szemmel. Most hagyj egy kis időt neki és magadnak is, lehet magától megunja a társaságot vagy nem lesz olyan lelkes.
Amúgy miért veszítenéd el, ha szeretitek egymást? Egy embernek szüksége van barátra is, nem lehet mindent a párjával megbeszélni!
Szia!
Szerintem ez nem azon múlik, hogy engeded vagy nem. Egy felnőtt embernek nem kell engedélyt kérnie. Nem tudom a feleséged hogy viszonyul hozzád, mire jutottatok miután ezt megbeszéltétek. Mennyire fontosak neki a te érzéseid és a mik a tervei a továbbiakban? Egyáltalán a "lány" hasonló beállítottságokkal rendelkezik?
Sziasztok! Nem tudom,…az én – a MI – problémánk egyedi vagy általános, de szeretném megosztani veletek és várom hasonlókat átélt emberek jó tanácsait. Kétségbeesésesemben írok, és a sok fájdalom most szabadul fel bennem. Én 32 éves vagyok, a feleségem 28, 4 éves házasok vagyunk. Ő mindig is vágyott egy barátnőre, ezt nem titkolta sohasem. Csak egy lelkitársra.
Mivel mindketten otthon dolgozunk, így zárt közösségben élünk, így teret engedtem neki, hogy keressen barátnőt az Interneten.
Nemrégiben összebarátkozott egy lánnyal és teljesen kezdett odalenni érte. A házasságunk kezdett szépen lassan szétesni, mert már nem én, hanem a „lány” kezdett a fontosabb lenni.
Emiatt sokat veszekedtünk egymással, mikor a fejemhez vágta, hogy neki vannak „meleg érzelmei”,amikre csak most ébredt rá. Egy világ összeomlása után, döbbentem rá, hogy szívesebben töltené az idejét a „lánnyal” mint velem.
Két dolog viaskodik bennem: 1. Ha engedem a barátkozást, egy idő múlva elveszítem.(?) 2..ha tiltom a dolgot, annál jobban vágyik rá, akkor ez mindig Benne marad és ki tudja mikor fog újra előjönni. (?)
Nagyon szeretem a Feleségem, és nem akarom elveszíteni . Engedjem, vagy ne engedjem??
Tanácstalan vagyok teljesen, ebben kérném segítségetek.
Komolytalan és rosszindulatú emberek véleményeire, köszönöm NEM vagyok kíváncsi.
Várom hozzászólásaitokat. A jó tanácsokat köszönöm.