Én már többet nem kelek fel bal lábbal (beszélgetés)
Látod, minden relatív..-)
Nekem senki sem süt piskótát..-)
Nagyon megg tudom érteni a helyzetedet.
Elhiszem, hogy a mindennapok keservesek, hisz a múlthoz képest 180 fokot változott meg minden az életedben.
Már semmi sem lesz olyan mint a baleseted előtt.
De gondolj arra, hogy túlélted.Fel a fejjel..-)
A gyod szó nekem semmit nem mond, gondolom valami állami segély.
Sajnálom, hogy nem tudok jobbat írni, de a humor nagy segítség ilyen helyzetekben.....)
Próbálj úgy tekinteni a világra...
Elképzelni sem tudom a helyzeted,,,kívánok sok erőt kitartást🤗
Van az önkormányzatoknak ilyen házi segítő szolgálata,nem tudom mindenhol működik e ilyen ,utána nézhetnél talán onnan is kaphatnál segítséget ami egy kicsit könnyítené a mindennapokat.
Anyagilag talán megoldott a helyzeted, mert mint megváltozott munkaképességű kapsz ellátást, most emeltek is rajta,
A 13 éves kislány után is kaphatsz fogyatékossági támogatást, ha annyira beteg, ahogy leírod, hogy súlyosan beteg mentálisan.
Nem tudom mennyire mondták el, mire vagytok jogosultak?
Ha gondolod írj rám privátban.
Tavaly egy autó balesetben elveszítettem a bal lábam,most tolókocsiban ülök. Legnagyobb fájdalmam az hogy egyedül nevelem 13 éves kislányomat,aki szintén súlyos beteg. Magamat sem könnyű ellátni,minden nap egy küzdelem. De legalább elmondhatom magamról hogy "bal lábbal nem kelhetek fel" :-)
Igazából a mindennapok nagyon keservesek,nehéz egyedül. Mindent meg szeretnék adni a Kislányomnak.Család nincs,apuka nincs. Ha elveszik a gyod-ot akkor fogalmam sincs miből fogunk megélni,pénteken jön a szakértő remélem maradhat az ellátás.
További ajánlott fórumok:
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Miért ér többet egy gyermek egy több gyermekes családban?
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Ha van egy 30 °C-os radiátorunk, és ebből kettőt veszünk, majd mindig többet és többet, növekedni fog a hőmérséklet?
- Miért gondolják a pasik azt, hogy többet érnek mint a nők?