Embertársaim FIGYELEM!!!!! (beszélgetés)
És az nem lehet, hogy steril szobára gyűjtenek!??
Mert azért azt kialakítani sem két forint... gondolom én!
Évek óta gyűjtünk kupakot egy kislánynak.A maximum amit adnak érte 1kg=40-45 ft!!!!!
1 nagy szemeteszsákért pár száz ft!!!A postai feladás ennek a többszörösébe kerül!
Daganatos esetekben ilyen nincs, én tudom.
Ami szükséges lehet: MRI, fMRI, biopszia, műtét, sugár, kemo, ennyi. Semmi pénzbe nem kerül.
GYULAHÁZIAK és KEDVES ISMERŐSEIM! KUPAKGYŰJTÉS Vass Szabinak! Aki tud segítsen. Az Általános Iskolába lehet leadni a kupakokat. Nagy szükség van a segítségetekre!! 1kupak = 5Ft!! Segítsetek, hogy Szabi minél hamarabb meggyógyuljon!
/Tedd ki te is..../
Mi is gyűjtjük.
Minden kupak jó, a fogkrémestől a teáson, coláson át a nutellásig, stb. Lényeg, hogy műanyag legyen.
Az 5 Ft/db-ban erősen kételkedek, (szerintem lehetetlen is ) nálunk súlyra megy. Már, ha egyre gondolunk, de nyilván igen.
értem..
a facebook-on olvastam én is ma tudtam meg hogy ez a srác akit ismerek ilyen beteg...
igy volt kiirva azért kértem segitséget... de bemásolom hogy volt kirakva...
Darabra fizetik, nem súlyra? Mert nem olyan régen gyűjtöttünk mi is kupakot egy beteg kislánynak, akkor súlyra fizettek, valami csekély összeget. És a kupakok feladása többe került, mint amennyit adtak érte. Én akkor nagyon szomorú voltam, mert jobban járt volna mindenki, ha a feladási díjat küldte volna el.
Csak ezért kérdezem.
bármilyen kupak lehet? vagy csak a kicsi coca-colas pl. most gondolok a nessteásra, mert az pl. nagy kupakos. :)
meddig lehet elküldeni?
SZIASZTOK..
segítséget szeretnék kérni egy 22éves srácnak aki daganatos betegséggel küzd..
kupakokat kellene gyűjteni, 1kupak=5ft-ot jelentene..
a kupakokat a Dr. Kozma Pál Általános Iskolában gyüjtik 4545 Gyulaházán a Petőfi S. út 62. cim alatt
megkérek mindenkit hogy segitsen aki tud.. hagy éljen még ez a fiatal srác!!!
További ajánlott fórumok:
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Nézitek úgy embertársaitokat, mint az állatokat?
- Honnan ered az ember indulata? Mi késztetheti az embert arra, hogy ártson embertársának? És honnan ered vajon az emberek nyugalma, jóindulat
- Van itt magányos embertárs?
- Szegényebb embertársaink
- Emberekrők, akik embertársaik segítő szándékával visszaélnek