Elviselnéd, ha másokkal flörtölne? (beszélgetés)
6. Soufflet (válaszként erre: 5. - Soufflet)
2022. okt. 2. 09:42
Hittem=jottem
-tol
5. Soufflet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 2. 09:39
Ha valaki a baratom/ferjem elotte meg en sem flortolok. Amugy meg igen. Es nem fogok megvaltozni.
Csalfa kuva vagyok, de ha valami roosz utra visz, az nem ez. most hittem haza a szomszedotok, aki egy egyedulallo srac, es vagy egy orat dumaltunk. A partneremmel nem vagyunk igazi kapcsolatban, de egy kicsit mar tobbet jelent, mint a dugogatas, igy en mar meghuzom a hatart.
En meg nem kerdezek.
4. Virginia1991 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 2. 09:22
Lehet, hogy jó a kapcsolatotok, de szerintem nem szerelmes beléd, akkor fix, hogy nem tenne veled ilyet. Egy igazán szerelmes ember a szerelmén kívül nem lát meg senkit, pláne nem flörtöl vele.
3. e620d9d97b (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 2. 09:17
Csinálhatná diszkrétebben. Ez tiszteletlenség veled szemben.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. okt. 2. 09:08
Én nem viselném el. Te meg tedd amit jónak látsz.
2022. okt. 2. 08:47
Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Az a típus, aki minden ismerős nőnek teszi a szépet, flörtölget velük. Nagyon jó a kapcsolatunk, ez az egy dolog, ami zavar engem. Amikor szóvá teszem, azt mondja, mindig is ilyen volt, tudhattam, hiszen régóta ismerem, viszont engem szeret. Valóban ilyen, egy a baráti körünk, tényleg mindig ezt csinálja. Elviseljem, ti mit tennétek?
További ajánlott fórumok:
- A falusi emberek nagy része miért foglalkozik állandóan másokkal?
- Idősebb férfiak miért flörtölnek fiatalabb lányokkal?
- Miért foglalkoznak az emberek mindig másokkal?
- Ha együtt vagyunk, miért chatel másokkal a barátom(más lányokkal)?
- Egy bolti eladó lánnyal/kasszással mennyire általános dolog hogy flörtölnek a pasik?
- Heves embert elviselnél?