Elvett segély, megalázott emberek.... (beszélgetés)
8. SDitti
2012. aug. 2. 19:53
Az önkormányzat nem ajánl fel közcélú munkát?
7. 36a26f5226
2012. aug. 2. 19:48
Ha azt is elutasítják, akkor ombudsman, nem kell annyiban hagyni...
6. 36a26f5226 (válaszként erre: 4. - Szöszke40)
2012. aug. 2. 19:48
Szerintem ez jogellenes, meg kell fellebbezni... A munka az munka, mindegy, hogy határozott, vagy határozatlan...
5. 36a26f5226
2012. aug. 2. 19:44
Sajnos ez a szomorú helyzet...:((((
De az, hogy miből élsz meg, még kajára sem jut, pláne, ha valaki krónikus beteg, és hiába van közgyógy igazolvány, vannak térítésköteles gyógyszerek, az a kutyát nem érdekli...
De ha lop, aki éhes, akkor beviszik, azonnal, értékhatár nélkül...
4. szöszke40
2012. aug. 2. 19:40
Most leírom Nektek,én is így jártam:( bár tavaly dolgoztam rendes bejelentett munkahelyen nem is kevés időt,mikor idén tavasszal vittem nyugodtan hogy na tőlem nem vonják meg a segélyt merthát itt az igazolásom,dolgoztam:::szépen lepantittotak,hogy az érvénytelen mert határozatlan idejű szerződés! Na erre varrjak gombot! Azt hittem mindenkit felnyársalok az irodában! De ők elkeseredettségemmel nem törödtek,azt mondták pár hét múlva a felülvizsgálaton: nem volt munkahelyi érvényes iagzolás,segély egy évre megszüntetve,de jelentkezzek ugyanúgy az előírt időpontokban! Hozzáteszem akkor azért kellett otthagynom a munkát mert Édesanyám nagyon beteg lett,gondozásra szorult,azóta sajnos már meghalt és én itt maradtam semmi nélkül! Magyarország én így szeretlek!:0
3. mothertiger
2012. aug. 2. 19:34
Erről napokig tudnék mesélni... :S
2. 36a26f5226
2012. aug. 2. 19:33
Na ez jó kérdés... Mivel a segélyhez is meg kell lennie a legalább 30 nap munkaviszonynak...
1. szöszke40
2012. aug. 2. 19:32
Mostanában egyre több olyan van akinek ha nincs egy évre visszamenőleg 30nap munkaviszonya,egy évre megszüntetik az önkormányzati segélyt.Fizetni,enni viszont kellene..de miből is???
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Egy megalázott és meggyötört szerelmi válság
- Magyarországon az emberek hány százaléka elégedett az életszínvonalával és hány százaléka él segélyből?
- Ájulás után elsősegély - Segítenek az emberek? Tudják, hogy mi a teendő?
- Ti találkoztatok már olyannal, amikor egy gyereket nyilvános megalázott az anyja, apja vagy nagyszülője?