Eltűnt képek a telóról (beszélgetés)
Igen.mindenképp. a telefonba tedd be és ott formázd. Ekkor rákerülnek a telefon által használt rejtett fájlok amivel dolgozik.
Sajnálom, hogy nem lett meg :S
Köszönöm a segitséged. A képeket lementettem, sok fénykép meglett de amiket keresetem az nem.
Vettem új sd kártyát. Szerinted le kell formázni mikor beteszem?
és előtte leformáztad mielőtt a telefonban használni kezdted volna?
ha nem, akkor az is lehet gond, nagyon nem szabad egyik gépből/telefonól a másokba "csak úgy" átpakolni. eddig szerencséd volt.
szedj le mindent formázd meg, utána elvileg jó lesz. (hacsak nem lett esetleg szektorhibás)
az adott képet próbáld meg azzal a progival lementeni
(SD recovery néven keresgélhetsz ha esetleg nem megy azzal)
Ezt a programot honnan tudom beszerezni? Ez az Sd kártya már régóta megvan, nem cserélgetem. Bizom benne h megtudom oldani ha gép közelbe kerülök.
Köszönöm a segitséget! ;)
Egy próbát megér. Ha simán nem megy akkor egy SD recovery programmal helyreállíthatók a képek.
Mondjuk ilyen mint nálad, velem akkor fordult elő mikor másik eszközből tettem át a kártyát (én hülye) és megbolondult...
De itt más a gond.
Szia! Menj el egy szervízbe, vagy először a szolgáltatódhoz, vagy csak hívd fel őket tanácsért, hogy ilyenkor mi a teendő, hova fordulhatsz? 1220 vagy 1230 vagy 1270.
Szaküzletben elvileg max. 2 ezerért lementik Neked, és meg is csinálják, mondjuk az már plusz 2.500 körül mozog.
Sziasztok.
Úgy jártam hogy csináltam a telommal (samsung J5) képeket még vissza is néztem, minden jó volt. Haza jöttem h ujra megnézzem és már nem tudtam. A kép helyett nagy feketeség és egy felkiálto jel. Nem tudom megnézni őket. Újraindítottam hátha, de nem segített.. SD kártyára menti a képeimet. Szeretném vissza a képeket. Tudtok segiteni? Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- 80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki?
- Madeleine McCann, az eltűnt angol kislány története
- A fényképezőgépemről eltűntek a képek, de hova lettek?
- Hogy lehet eltűntetni a képekről?
- Minden eltűnt, az összes naplóbejegyzésem, ami színessel volt irva...mit tegyek? És a Glitter-graphicsos képek is....
- Nem tudok telóról bejelentkezni, mindig csak azt írja ki, hogy ismeretlen válasz. Mit tegyek?