Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Eltűnt egy termékem a Vinteden, mi a teendő? fórum

Eltűnt egy termékem a Vinteden, mi a teendő? (tudásbázis kérdés)


9. Kacsahercegno (válaszként erre: 7. - Hpetra22)
júl. 10. 08:08
Eleve magyar a felület meg az űrlap is, amit ki kell tölteni.
8. Alnisa (válaszként erre: 1. - Dina9)
júl. 10. 08:08
Írj a futár cégnek! Hol a csomag, hol a csomagszám, merre jár a csomag? Én is jártam így, hogy hetekig a raktárban láttam a cuccomat, nem mozdult, aztán rákérdeztem, hogy mi van már, kiderült, hogy nem tudják mi van vele.... Elszakad a csomag, megsérült a címzés és valahogy nem sikerült nekik össze rakni, hogy van egy csomag, amin nincs címzés, meg van egy csomag ami nincs meg.....
júl. 10. 07:54
Simán magyarul is írhatsz nekik.
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
júl. 10. 07:46
Amúgy néha van, hogy egyszerűen elkeverednek csomagok, sajnos ez ilyen, ez tart a legtivább, mert ilyenkor meg kell bizonyosodniuk róla, hogy tényleg nincs a futár cégnél. Foxpost weboldalán is van elveszett csomag bejelentés, packetánál is biztos, de azt még nem használtam.
5. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Dina9)
júl. 10. 07:44
De ne panaszlevelet írj, hanem a terméknél jelentsd be hogy konkrétan mi a gond. Írj a vevőnek, hogy jelentse be ő is. Van konkrétan ilyen kategória, hogy a csomag nem érkezett meg.
4. Dina9 (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
júl. 10. 07:41
Szia, A vevő elküldte nekem a nyomonkövetést screeshottal, de én is megnéztem. Az ő településén, a központban állt a csomag, ki sem szállították a csomagpontra. Ott álldogált 1 hónapig. Aztán nekem azt írták, hogy a vevő nem vette át. Ami nem igaz. Most meg sehol a csomag. nem kaptam vissza, nem történik semmi. Írtam egy panaszlevelet, az elsőre valami teljesen semleges válasz jött, hogy a hirdetés már nem él, és most írtam egy újat. Egyszerűen dühít hogy elnyelték a pólót. :(
júl. 10. 06:44
Ha a vevő nem vette át, visszaküldik neked. Ha már eltelt egy hónap, akkor ott szerintem vmit le kellett okézni vagy nemokézni, hogy megkapta-e. Mindenesetre ha rámész a termékre, akkor ott van egy kis (i) a jobb felső sarokban, ott tudsz magyarul is panaszt írni. Érdekes hogy a vevő ezt miért nem jelentette be, egy vintedes csonag a világ végéről is megjön másfél hét alatt, neki nem hiányzott...? Nyomkövetés mit ír?
júl. 9. 22:42
Ja, hozzáteszem, a pénzt sem kaptam meg érte, hiszen csak akkor fizetnek, ha a vevő átvette a terméket.
júl. 9. 22:39
Sziasztok, eladtam egy párezer forintos converse pólót a vinteden. 1 hónap múlva sem kaptam értesítőt, hogy átvették volna, majd írtam a vevőnek. Másnap jött egy levél, hogy a vevő nem veszi át. A vevő nekem azt írta, hogy meg sem próbálták kézbesíteni. A pólónak azóta se híre, se hamva. Nem tudok, kinek írni, egy lengyel kapcsolati cím van megadva. Mit tegyek szerintetek? Nincs magyar kapcsolat, vajon?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook