Első randi után mennyit érdemes várni, hogy jelentkezzen a férfi? (tudásbázis)
Nem egy kolléganőm ment mér férjhez internetes társkeresőn kötetett kapcsolatból. Remélhetőleg nem idiótákhoz. Én magam több, mint egy éve élek harmonikus kapcsolatban egy hasonlóan interneten megismert férfival.
Az internetes társadalom, a társkeresők népe leképezi a valóságot: vannak idióták, szerencsétlenek, nyilván még pszichopaták is, de normális, értelmes emberek is vannak bőven. Kellőképp körültekintőnek kell lenni, és akkor a gázos lovag jelölteket elkerülni az ember.
... egyébként meg mi marad? Én is késő estékig, sőt elég gyakran akár még hétvégén is dolgoztam. Volt, hogy a randit reggel fél kilenckor bonyolítottam reggeli kíséretében, mert este 10-kor mikor végeztem még nehezebb lett volna.
Presszózás, táncdélután, házibuli ma már kevésbé van a "dolgozó nép" életében.
Semmi gond a nettel, a mai korban ezzel kell együtt élni.
Ha a netes ismerkedést lesajnáljuk, az olyan, mintha azt mondnánk, hogy egy lombik bébiből biztos nem lesz normális ember. (Szerintem a netes társkeresés olyan mint a lombik: segít a feleket összehozni de aztán minden a természeten múlik.)
Nekem is volt par randim az elmult honapokban, de eleg rosszakat fogtam ki, bezzeg azok mar jelentkeztek egybol aznap este!!
Az egyik 1 honap mulva irt...
Volt kifejezetten agressziv is!
Tudni kell h kulfoldon elek es itt azert nincs nagy valasztek ( magyar tarskereso- csak probalgatom)
O volt most az egyetlen szimpi, erre tessek.
Előtte már pár hetet leveleztünk, telefonáltunk.
Egy kicsit már megszerettem. Eszembe se jutott, hogy elbizonytalaníthattam. Nekem természetes volt, hogy lesz folytatása.
Foleg mert mar nem fiatal o sem es en sem. Na jo , oreg sem vagyok, de mar nem tini.
Varok , varok ...
Ez is egy megfontolando lehetoseg. Lehet azt hiszi bukta az egeszet.
Bar en tuti rakerdeztem volna egyenesen.
Lehet en rontottam el, mert lehet tul zarkozottnak mutatkoztam :(
O tobbszor is "veletlenul" hozzamert, ilyesmik.
En meg nem igazan , egyszeruen nem vagyok tapasztalt.
De ha ez lesz a boldogság, akkor nem ezen fog múlni úgyis lépni fog a férfi
Egyébként az a vicces, h mi nők hajlamosak vagyunk elméleteket kitalálni, h vajon miért nem jelentkezik a férfi? Miközben annyi a megoldás, h ha érdekled jelentkezni fog, ha pedig nem akkor nem. Ennyi :)
Az a baj testbeszed nelkul nehez megmondani, szemelyesen bejottel-e neki egyaltalan.
Lehet eloben nem voltal szimpatikus, van ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Az első randit lemondta.Szerintetek van értelme várni rá?
- Ha randi után nem jelentkezik a pasi, hívjam én?
- Tegnapi randi után számìthatok még arra, hogy jelentkezni fog, ha 24 óra alatt nem tette
- Ma vártam annak a férfinek a jelentkezését, de sajnos...
- Valaki jelentkezett már a Tesco-ba állásra, és ha igen, mennyi ideig ajánlott várni a válaszukra?
- Adminisztrátori munkára jelentkezhet férfi is?