Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról (beszélgetés)
Békés ünnepeket mindenkinek!
Szép jó reggelt!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Valaki nagyon ügyes volt:)
Én most csinálom a pogácsát meg a muffinokat, a kuglófot és a francia csokitortát csak holnap délelőtt...de a takarításon már túl vagyok:)
Sziasztok!
Én tegnap megsütöttem a mákos, diós bejglit és csináltam raffaello-t. Ma pedig jöhet a töltött káposzta és a takarítás. A többit majd holnap frissen csinálom:)
MINDENKINEK KÍVÁNOK KELLEMES, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
Szép jó reggelt!
Rám ma a mirinda, a habos-mákos, meg lehet a sport szeletet is megcsinálom.Vagy az update kókuszgolyót.
sziasztok
én holnap sütök még egy dupla mézest
Megsütöttem a mézeslapokat,a gyerekeim segítettek.Holnap csináljuk a krémet bele.Olyan aranyosak,segítenek takarítani,így hát könnyebb a dololg.
A gyerekem jobban hiányol, így én sütök, főzök, takarítok, játszok, rajzolok, gyurmázok is...
Na bakker, mi az h nem kap?
Ez akkora disznóság.Hihetetlen.Persze a főnökség meg dőzsöl...
Sajnos megtették. Még a holnapban bízok, hogy megérkezik a fizuja. Szerencsére hozzájutottunk annyi pénzhez, ami a karácsonyra elég lesz.
Az a baj, hogy ez nem az első ilyen melóhelye. Ezt sajnos megcsinálják a cégek. A Tesconál kamionozott 2 éve, még onnan is tartoznak. Sajnos ahol több százezreket kell kifizetniük az fájdalmas. Mintha az ember a fogukat húzná...
Szia.Tévedés.Én is hol takarítok,hol hoxázok.
Sziasztok!!Gondolom mindenki lázasan készülödik,süt,főz,takarít.....talán én vok az egyetlen aki egésznap csak döglik:P
liviaregina:ezt nem tehetik meg veletek igy az ünnepek előtt....sajnálom naon:)
Ennyi keksz golyónk még egy évben sem volt/lesz:).....a lányomnak már kétfajta süti nem sikerült....még húsvétkor is kis golyókat eszünk:):):)
Én egy fél évig nem kaptam fizetést, itt bármit megcsinálnak ebbe az országban....részletek a naplóban.
Más: megcsináltam még egy kör mézest, és ez is puha lett, a múlt heti adaghoz meg braktam egy fél almát, az is vajpuha lett...:)))
Sziasztok lányok.Hát igen takarítgatunk/mindenki segít/,és persze főzök,és majd most fogom a mézes krémesnek a lapját sütni,de majd csak 24-én töltöm meg.Liviaregina mi az,hogy nem kap fizetést?Ilyet nem csinálhatnak.
Szegény Te, nem irígyellek.
Hát lányok én nagyon padlón vagyok. Október óta karácsonyozni akarok, erre nem kap az uram fizetést. Mit csináljak. Meghalok.... ;-(
Én is nagyon készülődnék már, ha nem kéne dolgozni, vagyis bent lenni a munkahelyemen. Ma tervezem, hogy hamarabb elkéreszkedek, mert egyébként nem fogok haladni semmivel. Nem tudom mivel kezdjek. Elsőre bevásárolok, majd otthon kezdem a dolgomat.
Na hol vagytok, ennyire készülődik mindenki, hogy nem is jöttök ide?
Lányok.Nem tudok képeket tölteni a naplómba.Nektek sikerül?
Voltunk kint egy kicsit szánkózni.Hát a kicsi lányom inkább meglepődve,mint örömmel fogadta.
De jó neked.Tavaly megsütöttem,azután vártam,vártam,hátha puha lesz.De csak keményedett.Na majd idén....
Nekem most alma nélkül is megpuhult, isteni íze van:) Most büszke vagyok magamra....! :DDDDDa
Most jöttünk a karácsonyi koncertről,ami az iskolába volt.Jó volt,csak a kicsi lányom nem bírta,úgyhogy a férjem kivitte az aulába altatni.A nagylányomnak, és a fiamnak tetszett.Csak nagyon sokan voltak.Majd teszek fel képet a naplómba.
Noncsi18 nagyon ügyes vagy,hogy már csomagoltál is.Na az nekem még hátra van.
Helló lányok.Köszi Agis élek vele.Hétfőn csináljuk,a gyerekek már nagyon várják.Te mondtad,hogy almát kell mellé tenni,hogy megpuhuljon?Az biztos,hogy ezen a fórumon mondtátok.
Sziasztok!!Nálunk hatalmas pelyhekben esik ma is a hó:):)....gyönyörű látvány a fűtött szobából:)
Ha karácsony alkalmából van kedvetek adakozni a Tűzoltó utcai gyermekklinika aprócska lakóina, részletek a naplómban.
Köszönöm az ő nevükben is.
Csak bátran, azért tettem ki a naplómban, nem fukarkodom semmivel:)))
Én sem örülök, hogy nem lesz hó karácsonykor!!!! :S Az olyan szép mikor 24.-én kezd el esni a hó.... :)
Huu ma már megvettem majdnem mindent, be is csomagoltam, olyan jó, én már úgy várom!!!! :D:D
További ajánlott fórumok: