Elmúlt a karácsony...lesz másik..avagy beszélgessünk az ünnepi hangulatról (beszélgetés)
A hétvégén feltettük az ünnepi fényeket az ablakra, nagyon jó lett. A konyhaablakba tettük a fenyőfa alakot, a nagyszobába pedig a hálót vegyes színű izzókkal. Nagyon jó hangulatot csinál a fény:) A lakás már díszben van:) A Mikulástól kaptam egy cuki kis angyalkát, nagyon tetszett:)
Ti mit kaptatok a Mikulástól?
Nagyon ögyik vagytok
Gratulálok. Ez a két süti az első 3-ban benne van. a legelső a Radír szelet
Én meg a pöttyöskét csináltam meg:D Nagyon jó pofa :D
Finom lett nagyon!! :)
Lányok sehol senki?
Liviaregina megcsináltam a sport szeletet mennyei.És pofon egyszerü.Köszönöm.
Sziasztok.Nagyon sok minden jó volt a zsákjában.Rengeteg csomag/a nagyszülőktől is/,a nagylányom táncszőnyeget kapott,a fiam egy kamiont kilenc forma1-es kocsival,a kicsi lányomnak FP készségfejlesztő csigát.Anyukáméktól pedig a nagylányom egy játék cd lejátszót,amihez mikrofon van és lehet énekelni hozzá,a fiamnak egy motoros bukósisakot,amihez egy kormány van,és olyan mint egy szimulátor,a kicsi lányom pedig egy FP interaktív telefont.
/nálunk úgy van,hogy a nagyszülők megbíznak a játékvásárlással,mivel jobban képben vagyok ahogy ők mondják/.
Nem szoktunk tejet meg sütit kitenni,hanem rajzolni szoktunk,amit beleteszünk a csizmákba,és elviszi a mikulás.
Mikulásos jó reggelt mindenkinek :D
Na meg volt az öröm? :) Mit hozott a mikulás? Volt zsákjában minden jó? :D
Szegénykém idén se hóba jött. De legalább nem sarazta össze az előszobát :D:D:D
Akinek pici gyereke van, ők szoktak kirakni tejet meg sütit? :)
Sziasztok!!!
Csizmiket ki viszölni....mert aki jó volt ahóz jön a télapó:)
Csak zárójelben megjegytem én má találkoztam vele mikor jöttem dolgozni:)...itt a boltnál ho-ho-zot.....bár szerette vna ha mondok verset:)....de arra nem tudott rávenni:)...nahhh igy is kaptam 2.db szalon cukkert:)....
Hidd el mi is....legalább is én küzdök az időhiánnyal:)
Nagyszoba takarítás....még ok.....de majd 20 m függöny és kisérő van az ablakon.....és vasalni kell....Azt hittem má sose végzek:)
Sziasztok!!
Örülök h tetszik.....Ö is boldog volt,de ez látszik is a képein:)!!
Ne hagyd lebeszélni magad:)....2.héten elcsaptak egy őzet,nem lett bajuk és a kocsi se tört rommá(ez még anyagból van)!Fillérekért javítható!
Halihó!
Kicsit le vagyok ülve, vhogy semmire sincs időm mostanában.Pedig meg nem tudnám mondani mit is csinálok:)
Tegnap becsomagoltuk Anna mikulás ajándékait, olyan jó volt, már mindenkiét csomagolnám:)
Ja, meg vettem forralt bor illatú olajat, hát vmi isteni, sokkal jobb, mint a "téli ünnep" vagy mi a másik.
Atya ég...............!!!!!!!!!!!!!! Basszus caffi.... Ez a kocsi a kedvencem!! Ha lesz jogsim én is ilyet szeretnék!!!!!!!!!! :)
Imádom!!
Most nem ebbe illik a hozzászólás csak most néztem a naplódat.....ááááááááá...... Nagyon jó!!!!
Tavaly majdnem vettem egyet, az hello kittys volt, de aztán rájöttem, hogy minek ha még nincs jogsim!!! Én is szeretnék egyet!! :S :(
Pedig annyian leakartak már beszélni a polákról, de nekem ez az álom kocsi :D
Örült a lányod mi? :)
Jesszus.....Hogy lehet ezt teher és nyügként megélni??!!!
Szerintem a karácsony az egyik legszebb Ünnep!!
A várakozás, a készülődés....Kitalálni, hogy kinek mit ajándékozunk....díszíteni, és együtt lenni karácsonykor és látni a családtagok arcán az Örömöt!!! :):)
Sziasztok!
Most díszítettem fel a lépcső korlátját ezüstszínű boával, az adventi koszorúkon lecseréltük a gyertyákat, igazi ünnepi a hangulat mostmár itt a munkahelyen is.
Nézd én nem mondom hogy nem fárasztó a készülődés szerintem karácsony este minden háziasszony és édesanya hullaként dől az ágyba, de az az öröm amit a fáradozásával a szeretteinek okoz mindent megér , szerintem, legalábbis nekem.
De abból amit írsz úgy tűnik te nem kapod meg a fáradozásodért ezt azoktól akik a szeretteid.
Neked is köszönöm a jókívánságokat!
Azthiszem az idén elgondolkodom rajta mihez kössem ki a fát mert az már tavaly is lebilisan állt az aszatlkán köszönhetően az akkor 1,5 éves kisfiam keze munkájának, többször kaptuk el zuhantában a fát. Azért mostmár jó lenne kirakni adventi koszorút meg kis figurákat meg ilyesmit is de ez hamvában holt gondolat kb 2 egész percig bírnák.
Köszönöm aranyos vagy ha minden jól megy jövő héten már leveszik a gipszet.
Ezt még nem próbáltam, bár aligha bírna ki akár csak egy napot is kicsi fiaim azonnal éppen azt akarnák megenni ez fix.