Elköltöznél 180 km-re a jelenlegi otthondtól, havi 20 000 ft-al több fizetésért? (tudásbázis)
Amugy nekem sem erne meg. De nekem azert, mert en imadok itt lenni, szeretem a munkam, jol fizetnek es sajat lakasom van. Nem mindegy, hogy mit hagysz hatra. Ha utalod a munkad es joforman semmi sem tart vissza, akkor erdemes belevagni. Ha kell, 180km-mel arrebb.
Hát igen azt hiszem valójában mennék, egész jó dolgokat olvastam a környékről (Parád). Tényleg nem a saját lakásom, csak szolgálati.
nekem nem tűnik ez túl jó üzletnek
Hát... nekem nem érné meg 20 ezer Ft-ért ennyit utaznom...
Nekem ugy tunik, hogy menni akarsz, csak felsz a valtozastol. Ha most utalod a munkad, szerintem jot fog tenni a valtozas, raadasul ha jol olvastam, most sem sajat lakasban laksz. Ha nem jon ossze, akkor lehet meg egy csomo lehetoseged. A pici gyerek meg hamar megszokja a valtozast. Felnottkent sokkal nehezebb. Szerintem...
Ez magán birtok, most épül. Imerem a tulajt jó ideje, sőt a férjem barátja neki is jó cimborája. A fizetés pedig nettó 200 ezer + lakás + összes rezsi
Ezek szerint nem csak a fizu miatt mennel. Akkor en a helyedben utananeznek, hogy mennyire biztos az a ceg Hevesben ill. ha az megsem jonne be, milyen mas lehetosegek vannak. Pest megyeben is korulneztetek? Hatha nem is kene koltozni. Amugy a 20000 kulonbseg netto vagy brutto?
Igazság szerint nem csak ez miatt szeretnénk menni, hanem mert a fönököm egy tetű lett. Minden hétvégére szervez v.mit, állandóan délután is dolgozunk, nem tudjuk már tolerálni ezeket a dolgokat.És soha nem fizet túlórát, szabadségon még nem voltam. Neki ez amit mi csinálunk(11 lovat és egy "gazdaságot" látunk el) az nem munka. Neki csak az irodában ülő ember a jó munkaerő. Ez neki csak a hobby, igen ám de ezt kemény fizikai munkával lehet csak ilyen szinten tartani mint amilyen most(tisztaság, rend). Elegünk lett abból, hogy szolgának néz, a szó szoros értelmében.
Hol van a 180km-mel arrebb?
annyiért én sem költöznék...
Mármint, ott van több lehetőség ahová költözni akartok.
Bocs:)
Ha több lehetőség van abban a városban ahol most laktok, akkor igen.
Én szeretem a környezetváltozást is és a pénz is fontos szerintem, de ennyivel több fiziért nem költöznék ilyen messze.
Én nem mennék, a pénz nem minden, és nem biztos hogy megérné feldobni az eddigi életünket, megszokott környezetet stb.
Csak a pénz miatt nem. Másért....talán.
nem. egy nullával ha több lenne utána, akkor esetleg elgondolkodnék.
Annyiért szerintem nem éri meg
Mivel rendszeresen haza szeretnél menni,mert honvágyad lesz,az a 20ezer elmeghy az utazásra!
Jobb ha otthon maradsz!:-)
20000 Ft!A mai világban nem olyan sok,h elköltözz ilyen messze.Még ha 50000Ft lenne akkor talán!
Szerintem ez nem annyira egyszerű.
Először is honnan, hová kellene költözni? Meg kell nézni mindkettőnek az előnyeit hátrányait.
A gyerkőcöknek még most nem olyan nehéz megszokni az új környezetet.
Mérlegelni kell azt is, hogy hol várható jobb jövő. A gyerekek szempontjából későbbi iskolák.
A család többi tagja, szülők, testvérek hol élnek? Ha itt, akkor többet tudnak segíteni. Ha ott tök egyedül lennétek, akkor nincs semmi segítség.
De ezt a kérdést a pároddal kell megbeszélned. Ő miért menne, te pedig miért nem?
Egyfelől nem túl sok az a 20000 ft, de azért hó végén biztos jól jön. De ne ez legyen a döntő. Szerintem nem ez a lényeg. De ennyi infóból nem is túl sok mindent tudunk.
Bocsi, ma szar a hangulatom.
Kedvesebben: igazad van, nem eri meg a koltozes, a gyerekeknek sem tesz jot, es ha most van a kozelben nagyszulo, baratok, akkor meg foleg. Ott senki nem lenne.
További ajánlott fórumok: