Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni? (beszélgetés)
Vidéken élek Hajdú-Bihar megyében!Anyukám (51 éves),de már Ő is panaszkodik,hogy egyre nehezebb lefogynia!Ő is a 90 naposat szokta csinálni,de éppen tegnap állt át Ő is a Testkontrollra!Küldök egy linket,ahol nagyon jól leírják a Tk lényegét:
[link] Én 31 éves vagyok,de már most azt mondom,hogy mielőtt szültem sokkal könnyebben tudtam leadni a felesleges kg-okat,mint most!De ez nyilván genetika is!
Délig csak gyümölcsöt kellene enni és én így is teszek,ezzel nincs gondom,de nem viszem túlzásba!Egy banán vagy egy alma 10 körül!Kávézok,nekem az a reggelim azzal elvagyok 10-ig!Hozzáteszem,ha dolgoznék,biztos megennék 5-6 gyümölcsöt is szerintem.Délben azt eszem,amit főzök a fiúknak,ma pl kolbászos krumplileves volt,amiből jól laktam,de kolbit nem ettem,pedig imádom! :(
+ körül sült ki az 1. adag muffin és abból is ettem párat,majd a vacsim szigorú testkontrollos lesz valószínűleg saláta (jégsaláta,paprika,paradicsom)!Elvileg minden étkezés 70 %-át kellene kitennie a friss zöldségnek,de azt anyagilag sem győzöm,meg nem tudok ellenállni a főtt kajának.
Igen,teljesen egyetérte veled!Én is emiatt döntöttem emellett!Most kezdtem el olvasni a könyvet is,amiben sok érdekes dolog van,de a kisfiam nem nagyon hagy olvasni,így nem tudom mikor érek a végére,de igyekszem! :)
Én pl sok édességet ettem korábban,amiről nagyon nehéz lemondanom és mivel a kiscsaládnak ugyanúgy főzök mindennap,mint azelőtt és ők is édesszájúak,tehát igénylik,hogy ha 1-1 tartalmasabb leves van,akkor utána legyen valami édesség,mint palacsinta,muffin,kakaóscsiga stb.
Na,én alakítgattam át recepteket testkontrollosra,tej és tojásmentesen készítettem el,teljeskiőrlésű lisztből és gyümölcscukorral,így mindenkinek meg van az öröme.Bár a fiúknak normál palacsintát készítettem,de a kakaóscsigát és a muffint ők is így ették és nem panaszkodtak! :)
Kedves Kati!Örülök Neked! :)
61 kg-ról indultam,most vagyok 58 és már cm-ekben is mérhető a változás!19 hónapos a kisfiam és még mindig nem sikerült elérnem azt a súlyt,amennyivel a terhességet kezdtem,emi 57 kg,de már akkor is elengedtem magam,mert az ideális súlyom 54-55 kg!Ez lenne a célom,de őszintén szólva (ezért is indítottam a fórumot),egyedül nem annyira jó,mert már kezdett alábbhagyni a kezdeti kitarásom! :(
Receptekről ételekről beszélgetni eleve tévút.
A kajának a gondolatát is ki kell irtani a tudatunkból, ha komolyan fogyni akarunk. Konyahaajtót hűtőszekrényt beszögelni, és elmenni hegyet màszni, síelni, sárkányrepülőzni stb.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Edzőtársat keresek Budapesten :) Lenne kedved csatlakozni?
- Én már elkezdtem a fogyit, csatlakoztik valaki hozzám aki békés megyei?
- Edzőtársat keresek Gyöngyösön.Lenne kedved csatlakozni?