Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni? fórum

Elkezdtem a testkontrollt! Van kedved csatlakozni? (beszélgetés)

1 2
2015. febr. 24. 20:08

Vidéken élek Hajdú-Bihar megyében!Anyukám (51 éves),de már Ő is panaszkodik,hogy egyre nehezebb lefogynia!Ő is a 90 naposat szokta csinálni,de éppen tegnap állt át Ő is a Testkontrollra!Küldök egy linket,ahol nagyon jól leírják a Tk lényegét:

[link] Én 31 éves vagyok,de már most azt mondom,hogy mielőtt szültem sokkal könnyebben tudtam leadni a felesleges kg-okat,mint most!De ez nyilván genetika is!

14. kati.papne (válaszként erre: 12. - Kikomiko1375)
2015. febr. 24. 19:54
Hát most éppen influenzával küzdök és kb 100-nak érzem magam, de 60-on felül vagyok. a 90 napos diétát csináltam évekkel ezelőtt és mindig sikerrel alig akartam elhinni a barátnőimnek hogy ilyen korban írd és mondd egyetlen deka le nem megy azt hittem nem tudták betartani Ezért írtam hogy nagyon jól csinálod hogy nem engeded a kilókat elszaladni ügyes vagy! A testkontroll kimaradt az életemből, bocsi a tudatlanságomért köszönöm hogy leírtad! melyik városban élsz?
13. Kikomiko1375 (válaszként erre: 11. - Kati.papne)
2015. febr. 24. 16:42

Délig csak gyümölcsöt kellene enni és én így is teszek,ezzel nincs gondom,de nem viszem túlzásba!Egy banán vagy egy alma 10 körül!Kávézok,nekem az a reggelim azzal elvagyok 10-ig!Hozzáteszem,ha dolgoznék,biztos megennék 5-6 gyümölcsöt is szerintem.Délben azt eszem,amit főzök a fiúknak,ma pl kolbászos krumplileves volt,amiből jól laktam,de kolbit nem ettem,pedig imádom! :(

+ körül sült ki az 1. adag muffin és abból is ettem párat,majd a vacsim szigorú testkontrollos lesz valószínűleg saláta (jégsaláta,paprika,paradicsom)!Elvileg minden étkezés 70 %-át kellene kitennie a friss zöldségnek,de azt anyagilag sem győzöm,meg nem tudok ellenállni a főtt kajának.

12. Kikomiko1375 (válaszként erre: 10. - Kati.papne)
2015. febr. 24. 16:36
Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?
2015. febr. 24. 16:35
Írd le miket eszel egy nap!
2015. febr. 24. 16:34
Irigyellek! Persze Te a fiatalabb nemzedékhez tartozol akik már céltudatosabbak,törődnek a testükkel-és igen jólteszik!- a mi fiatal korunkban edzőtermek még nem voltak futni meg a három műszak meg a család ellátása mellett egyedül nem akaródzott. Elszaladt velünk a ló és ilyenkor már nem megy le a súly el sem akartam hinni. Jól teszed ne add fel!!!
9. Kikomiko1375 (válaszként erre: 7. - Holdsugár85)
2015. febr. 24. 16:32

Igen,teljesen egyetérte veled!Én is emiatt döntöttem emellett!Most kezdtem el olvasni a könyvet is,amiben sok érdekes dolog van,de a kisfiam nem nagyon hagy olvasni,így nem tudom mikor érek a végére,de igyekszem! :)

Én pl sok édességet ettem korábban,amiről nagyon nehéz lemondanom és mivel a kiscsaládnak ugyanúgy főzök mindennap,mint azelőtt és ők is édesszájúak,tehát igénylik,hogy ha 1-1 tartalmasabb leves van,akkor utána legyen valami édesség,mint palacsinta,muffin,kakaóscsiga stb.

Na,én alakítgattam át recepteket testkontrollosra,tej és tojásmentesen készítettem el,teljeskiőrlésű lisztből és gyümölcscukorral,így mindenkinek meg van az öröme.Bár a fiúknak normál palacsintát készítettem,de a kakaóscsigát és a muffint ők is így ették és nem panaszkodtak! :)

8. Kikomiko1375 (válaszként erre: 6. - Kati.papne)
2015. febr. 24. 16:26

Kedves Kati!Örülök Neked! :)

61 kg-ról indultam,most vagyok 58 és már cm-ekben is mérhető a változás!19 hónapos a kisfiam és még mindig nem sikerült elérnem azt a súlyt,amennyivel a terhességet kezdtem,emi 57 kg,de már akkor is elengedtem magam,mert az ideális súlyom 54-55 kg!Ez lenne a célom,de őszintén szólva (ezért is indítottam a fórumot),egyedül nem annyira jó,mert már kezdett alábbhagyni a kezdeti kitarásom! :(

2015. febr. 24. 16:11
A testkontrollban pont az a jó, hogy annyit ehetsz, amennyit akarsz, csak megválogatod, hogy mikor, mit, mivel, nem kell kalóriát számolgatnod, izgalmas, kreatív kitalálni, hogy kombináld a kajákat, és csak annyit veszel észre, hogy egyre energikusabb, fittebb vagy, egész nap pörögsz, jó hogy leolvad a felesleg és beáll az ideális testsúly. csak is ajánlani tudom, 1000x jobb a koplalásnál! ;)
2015. febr. 24. 16:08
Mennyit szeretnél leadni?
5. kati.papne (válaszként erre: 1. - Kikomiko1375)
2015. febr. 24. 16:07
Szia! Szivesen veled tartanák! A testkontrollt még nem próbáltam szerintem meg szinte mindent márÍrj szivesen tanulok, ha tudok én is segítek Kati
4. katkaaa86 (válaszként erre: 2. - 1e072b34d7)
2015. febr. 24. 16:02
Elég étkezési zavarral küzdő ember lehetsz. Attól, hogy valaki diétázik nem kell koplalnia. Ez a legrosszabb megoldás, Még akár csokis is ehet 1-2-szer egy héten ha tudja az ember a mértéket. A nagy koplalás majd a jojóeffektust eredményezi. Ezeket az egészséges fogyókúra módszereket hagyd meg magadnak, de ne terjeszd! :P
2015. febr. 24. 15:54
Szerintem,pedig éhesen nem lehet diétázni,ezért enni kell,de olyasmit,amit a testkontroll megenged!
2. 1e072b34d7 (válaszként erre: 1. - Kikomiko1375)
2015. febr. 24. 15:52

Receptekről ételekről beszélgetni eleve tévút.

A kajának a gondolatát is ki kell irtani a tudatunkból, ha komolyan fogyni akarunk. Konyahaajtót hűtőszekrényt beszögelni, és elmenni hegyet màszni, síelni, sárkányrepülőzni stb.

2015. febr. 24. 15:35
Körülbelül 3 hete kezdtem és már fogytam is 3 kg-ot!Szeretném,ha lenne néhány ember,akivel megbeszélhetném a dolgokat,akivel tarthatnánk egymásban a lelket,osztozhatnánk recepteken és a többi! :) Csapatban jobb lenne! :)
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook