Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat?
Szerintem megint túlzol, már messze jársz az eredeti témádtól.
Nekem a lényeg annyi a cikkedből, hogy érdemes a tüneteknek utána járni, és ezt általában a nők nem hagyják annyiban, hogy sokféle, először jelentéktelen tünete lehet a mikroadenómának,
de rögtön baljós hangzású agydaganatnak titulálni, meg tragikus autóbalesetet vizionálni szerintem felesleges.
Vajon hány emberre hoztad rá az indokolatlan frászt? Hiszen az "agydaganat" a köztudatban csak a rosszat jelent.
És nekem továbbra is ez a véleményem, és a véleményem konkrétan cikkedre vonatkozik, nem pedig egy, remélem soha be nem következő, balesetre.
Szia Zsú1965!
Igen, tudom, hogy nagyon sok embert érint. Az a baj, hogy a neten böngészve leginkább női problámnak tűnik! A nők könnyebben kitárulkoznak, megbeszélik a problémáikat fórumokon. Ezzel szemben sajnos nagyon sok férfit is érint, és ahogyan nem mennek orvoshoz, nem értekeznek a neten sorstársakkal, nem cserélnek tapasztalatot! Legalábbis én rengeteget nézelődtem az interneten, hogy képben legyünk a bajunkkal.
A drámai hangvétel azért van, mert a mi életünkben ez egy drámai esemény volt.
Ha ismered a hipofízis adenomát, akkor tudhatod, hogy milyen tünetei vannak! Ha a családoddal beleszáguld valakibe 100 km/h-val, mert apa eszméletét vesztette az agydaganata miatt, akkor szerintem Te is drámainak gondolnád.....
Először is, köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek!
Szia virus2008!
Amióta dolgunk van ezzel a betegséggel megdöbbentően sok emberrel találkoztunk akiknél személyesen vagy az ismeretségi körben előfordult szintén. A Professzor elmondása szerint minden ötödik embert érinti ez a betegség! Persze, vannak ennél gyakoribb betegségek is, de hidd el, ez sem elhanyagolható!
Ez olyan, mint amikor piros autót vesz az ember, és azt hiszi, hogy ritka szín. Aztán lépten-nyomon ilyennel találkozik! Saját tapasztalat :)!
Természetesen nem mindenkinek ez a betegsége, de sok embernek igen, csak nem is sejti!
Igen hasznos a cikk, csak szerintem annyira nem jellemző betegség.Szerintem ritka.
Ráadásul sima Tb-s ellátás mellett 20x feldobhatod a bakancsot mire kiderül a bibi...
Opció magánorvos, vagy jó sok pénz...
Mindenesetre gratulálok a gyógyuláshoz.
Bár szerintem az elhidegülés főként unalom, megszokás a kapcsolatokban.
Köszönöm a cikket és jó egészséget Kívánok mindkettőtöknek :)
Aranyosak vagytok, hogy felhívtátok erre a figyelmünket :)
Nagyon jó cikk!
Valóban Nekünk, NŐKNEK kell figyelemmel kísérnünk, párunk egészségi állapotát, mert képesek el mismásolni a dolgot, még akkor is, ha legyintve közlik:
"Ááá, nem olyan fontos, nincs nekem bajom!"
Mert nekik ciki orvoshoz menni még egy hátfájással is.
Örülök, hogy férjed jobban van! Jó egészséget és sok együttlétet kívánok!
Mi úgy döntöttünk a Párommal, hogy megosztjuk Veletek a történetünket. Kb. 7-8 évvel ezelőtt kezdődött minden. Csak akkor még nem tudtunk semmit.
Ugrás a teljes írásra: Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat?
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Ha elhidegült tőlem a párom...
- ... az elhidegülés jelei?
- Van egy jó ötletetek, elhidegült házasság feldolgozására?
- Létezhet hogy agydaganat vagy csak hipochondria?!
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.