Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat? fórum

Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat?

1 2
2012. júl. 17. 16:06
Köszönöm a cikked..mielőbbi gyors felépülést a páraodnak!
2012. júl. 17. 16:01
Édesek vagytok! Szeressétek egymást!
15. b235ac96d5 (válaszként erre: 1. - Kat1)
2012. júl. 17. 15:14
Köszönöm a cikked!:)
14. Kat1 (válaszként erre: 13. - Zsú1965)
2012. júl. 17. 15:02
Hm. Rendben. Igazad van.
13. Zsú1965 (válaszként erre: 12. - Kat1)
2012. júl. 17. 14:54

Szerintem megint túlzol, már messze jársz az eredeti témádtól.

Nekem a lényeg annyi a cikkedből, hogy érdemes a tüneteknek utána járni, és ezt általában a nők nem hagyják annyiban, hogy sokféle, először jelentéktelen tünete lehet a mikroadenómának,

de rögtön baljós hangzású agydaganatnak titulálni, meg tragikus autóbalesetet vizionálni szerintem felesleges.

Vajon hány emberre hoztad rá az indokolatlan frászt? Hiszen az "agydaganat" a köztudatban csak a rosszat jelent.

És nekem továbbra is ez a véleményem, és a véleményem konkrétan cikkedre vonatkozik, nem pedig egy, remélem soha be nem következő, balesetre.

12. Kat1 (válaszként erre: 9. - Zsú1965)
2012. júl. 17. 14:09

Szia Zsú1965!

Igen, tudom, hogy nagyon sok embert érint. Az a baj, hogy a neten böngészve leginkább női problámnak tűnik! A nők könnyebben kitárulkoznak, megbeszélik a problémáikat fórumokon. Ezzel szemben sajnos nagyon sok férfit is érint, és ahogyan nem mennek orvoshoz, nem értekeznek a neten sorstársakkal, nem cserélnek tapasztalatot! Legalábbis én rengeteget nézelődtem az interneten, hogy képben legyünk a bajunkkal.

A drámai hangvétel azért van, mert a mi életünkben ez egy drámai esemény volt.

Ha ismered a hipofízis adenomát, akkor tudhatod, hogy milyen tünetei vannak! Ha a családoddal beleszáguld valakibe 100 km/h-val, mert apa eszméletét vesztette az agydaganata miatt, akkor szerintem Te is drámainak gondolnád.....

11. Kat1 (válaszként erre: 7. - Virus2008)
2012. júl. 17. 14:01

Először is, köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek!

Szia virus2008!

Amióta dolgunk van ezzel a betegséggel megdöbbentően sok emberrel találkoztunk akiknél személyesen vagy az ismeretségi körben előfordult szintén. A Professzor elmondása szerint minden ötödik embert érinti ez a betegség! Persze, vannak ennél gyakoribb betegségek is, de hidd el, ez sem elhanyagolható!

Ez olyan, mint amikor piros autót vesz az ember, és azt hiszi, hogy ritka szín. Aztán lépten-nyomon ilyennel találkozik! Saját tapasztalat :)!

Természetesen nem mindenkinek ez a betegsége, de sok embernek igen, csak nem is sejti!

2012. júl. 17. 13:42
Elég megdöbbentő volt.:S
2012. júl. 17. 13:40
Sokan élünk hipofízis adenómával. És bár sok mindenben igazad van, és nem szabad semmit elbagatelizálni, mégis úgy érzem, hogy az írásod túl drámaira hangvételűre sikerült.
2012. júl. 17. 13:30
Azért az nem jellemző, ha a férfinak ilyen problémái vannak, akkor rögtön daganatra kell gondolni. Elég egy kezdődő érelmeszesedés- vagy szűkület...
7. virus2008 (válaszként erre: 1. - Kat1)
2012. júl. 17. 13:25

Igen hasznos a cikk, csak szerintem annyira nem jellemző betegség.Szerintem ritka.

Ráadásul sima Tb-s ellátás mellett 20x feldobhatod a bakancsot mire kiderül a bibi...

Opció magánorvos, vagy jó sok pénz...

Mindenesetre gratulálok a gyógyuláshoz.

Bár szerintem az elhidegülés főként unalom, megszokás a kapcsolatokban.

2012. júl. 17. 13:24
Jó egészséget!
2012. júl. 17. 13:21
Szerintem nagyon hasznos a cikked, mert teljes mértékben igazad van. Sajnos a férfiak nem gondolnak bele, hogy ha a makacsságuk miatt komolyan megbetegszenek, vagy ne add Isten meghalnak, a nőknek sokkal nehezebb lesz az életük, mert minden rájuk marad. ÉS mint pl. az én esetemben, a kisgyereknek, hogy magyarázom el, hogy apád félt elmenni az orvoshoz, azért halt meg. Csak az a baj, hogy a hoxa egy női portál, a ffiak sajnos kevesen olvassák az itt leírtakat, sőt az esetleges orvosi cikkeket is, mintha attól félnének, hogy valaki megismerné őket. Ők az erősebb NEM a szó szoros értelmében sajnos.
2012. júl. 17. 13:20

Köszönöm a cikket és jó egészséget Kívánok mindkettőtöknek :)

Aranyosak vagytok, hogy felhívtátok erre a figyelmünket :)

2012. júl. 17. 13:18
Nagyon jó a cikk,és örülök,hogy happy end a vége. Jó egészséget kívánok Neked és Párodnak. És külön köszönet,hogy ezt megosztottátok Velünk,hisz szerintem ahogy Ti is,Mások se gondolnak daganatra,csak azt hiszik,hogy "öregszünk", és a dolog le van tudva...
2. dus
2012. júl. 17. 13:17

Nagyon jó cikk!

Valóban Nekünk, NŐKNEK kell figyelemmel kísérnünk, párunk egészségi állapotát, mert képesek el mismásolni a dolgot, még akkor is, ha legyintve közlik:

"Ááá, nem olyan fontos, nincs nekem bajom!"

Mert nekik ciki orvoshoz menni még egy hátfájással is.

Örülök, hogy férjed jobban van! Jó egészséget és sok együttlétet kívánok!

1. Kat1
2012. júl. 17. 13:08
Nem megy a szex... Nem kíván a párom... Ezek olyan dolgok, amikről az ember nem beszélget idegenekkel. Tabu téma.
Mi úgy döntöttünk a Párommal, hogy megosztjuk Veletek a történetünket. Kb. 7-8 évvel ezelőtt kezdődött minden. Csak akkor még nem tudtunk semmit.

Ugrás a teljes írásra: Elhidegülés, potencia probléma vagy agydaganat?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook