Életmódi, avagy okos étkezés és mozgás (beszélgetés)
Szia Rosie! Jó futást!
Mára én is kardiót terveztem. Aerobzóna a kiválasztott.
Egészségedre :-)
Én ma Capoeira 1-el tornáztam. 60 perc. "Könnyű torna nehéz napokra :-)"
Nem tudom, de a torna közsben mondja Rezs, hogy a torna utáni utóégető hatás a lényeg, ami 22-24 órán át zajlik. Alacsony pulzusszámmal, sok ismétléssel dolgozik, így minden izmot bedurranásig dolgoztat. Szóval nagyon fontos s végén az alapos nyújtás.
Szerintem maga a torna kb. 300 kcal-t éget el max.
Egyetértek az előttem szólóval. Én tavaly szereztem be a netről, de már fogalmam sincs, hogy honnan. Sinkó Andreát is ajánlom. Nagyon igényes torna. "Barbara blog"-ján rajta van.
Én a változatosság híve vagyok mind ételben, mind tornában.
Ügyi vagy! Jó lesz az a teraszos tanulás :-)
Szia! Tatareket én is letöltöttem, érdemes bizony!
www.tatarekrezso.hu Ingyenesen letölthető tornák vannak fent, vannak alakformálók, 10x10 perc, és van egy 60 perces zsírégető is. Annyi a feltétel, hogy azt hiszem az e-mail címedet kell odaírni, és már töltheted is. Nagyon jó, kemény, a Tatarek meg nagyon jó fej:-) Biztos lesz hatása, én eddig 3-szor csináltam meg a 60 percest, igyekszem kitartó lenni:-)
Mindenkinek szép vasárnapot! Én is tevékeny voltam ma, reggel sütöttem pogit, aztán mise, majd főzés, ebéd után felmostam és letakarítottam a kerti bútort, most szép a terasz :-) Ugye többet leszünk kint. Mert kint is fogok tanulni!!!!
Most lehet, hogy csavargunk, ha nem, akkor tanulok. Este fogok edzeni.
Betsabé, honnan szereztél T. Rezsőt? Érdemes letölteni? Mert a hatása jó, azt olvastam :-) (ha netről van, választ inkább priviben, le ne tiltsanak :-)))
Olyan gyönyörű idő van, nem győzök betelni vele. Sokat vagyunk kint a gyerekekkel. Délelőtt játszótereztünk, délután bábelőadásra megyünk. Ma reggel éreztem a tegnapi tornát (Tatarek Rzső), szóval ma valószínű pihenőnap lesz. Nincs izomlázam, csak érzem mindenem.
Szép délutánt!
Így van, Betsabé, átlagolj! :-) Én jól vagyok, most dobtam össze egy házidogát, a hoxának köszönhetően eszméletlen gyorsan tudok már gépelni :-))))
Most nagyon éhes vagyok, de ma már nem eszem. Képzeljétek, ma jó vásás csináltam, féláron vettem update kenyeret a tecsóban. Lefagyasztom, semmi baja nem lesz, majd mindig ennyit veszek ki és pirítok, amennyi szükséges. Vettem 3 csomaggal is :-) Ti hogy vagytok?
Ja, mindjárt edzek ! nem tudok futni, esik..)
De egyszerre írtunk!
Igen, átlagoltam, de kizártnak tartom, hogy a ch-ja több lenne olajosan, mint nyersen.
Legközelebb majd kiszámolom szokás szerint készítés közben méregetve mindent. Az biztos annnyi.
Hogy sikerült a sütid?
46g-ot ettem az ebédem részeként. 300 kcal-al és 20 g ch-val számoltam ki.
Azért kérdeztem, mert pl. ahol 49,2g ch van megadva 100g sültre, az hogyan lehet? Talán sülés közben elveszíti a térfogata 75 %-át? Így koncentrálódik benne a ch? Mert az olajban 0 ch van.
Valahol olvastam hogy a gyorséttermi hasábokat pácolják sütés előtt, így azoknak tényleg lehet több a ch-ja, de otthoninak kizárt.
Hogy vagytok?
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az olajban sült hasábburgonyának mennyi a kcal és ch értéke?
A nyers krumpli: 90 kcal, 20g ch. Ez biztos.
Ilyen adatokat találtam a sültre: 322 kcal, 49,2g ch. Máshol: 270 kcal. 3. helyen: 160 kcal, 17,47g ch. Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Tényleg igaz a fogyásnál, hogy 70% az étkezés, 30% a mozgás?
- Étkezés és mozgás, vagy még valami más is?:)