Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Mi lehet a gond a Helix patronnal?
0,4ml-nél keserű a lötyi, tegnap patront is tisztítottam a videó szerint, de nincs változás.
Kb. 5-6 alkalommal töltöttem még.
Ilyen nem létezik...
Maximum olyan gyártó,akinek a levei jobbak mint a másiké,akitől nem érdemes rendelni...
Saját aksival is ki lehet. Csak égesd bátran. Amig nedves csak gőzöl,de mikor már nincs rajta víz 1-2mp
és izzik.
Egyet értek az előttem szólókkal. Egyszerűnek tűnik, hogy csak a patront cserélem és már pöfékelhetek is de a Helixnél is csak feltöltöm és már meget a gőz! Menj be egy üzletbe ahol lehet próbálni és próbáld ki mindkét fajtát akkor meglátod a különbséget íz és torokhatásban, gőzmennyiségben, szívás erősségben stb. Aztán még vesd össze az árakat (patronok vs. lötyik)
Csak jót akarunk Neked.
Azért mert az ár és az érték nincs arányban!Ha megnéznél egy e-got 1300 akkuval és egy hélix-v3 patronnal mindjárt megérted hogy miért gagyi.
Ha feltankolod akkor egész héten nincs rá gondod!
Nekem ringyér se kellene de ez az én privát véleményem,meg már nem is használok semmilyen cigit.
Anno 510 vackom volt és itt a fórumon okosodtam én is ,persze utólag, de az okos a más kárán tanul :))))
Mindenki átesett a cigiformájú eszközök használatán,kivéve akit sikerült lebeszélni az első vásárlás előtt!
Próbálj ki egy ego akksit helix patronnal,és meglátod a különbséget.
Lada-Audi...
Sziasztok!
Partnereket keresek Green Smoke patronok vásárlásához. A mai nappal 500 Ft-al megemelték az árakat, viszont új akciókat is bevezettek.
A 8 (22.330 Ft. 558 Ft./patron) 12 (33.500 Ft. 558 Ft./patron + 1 aksi) 16 (44.670 Ft. 558 Ft./patron + 2 aksi) dobozos (5 patron/doboz) akciókhoz keresek partnereket akik betársulnának a kedvezmény érdekében.
Akit érdekel az írjon a denes.szilvagyi@gmail.com-ra.
Üdv:
Dénes
Csak így tovább! Bár én agyban döntöttem el, hogy ez van, ezt szívom(akkor még a Joye510) pedig volt itthon analóg. Első 2 nap az analóg-hiány leküzdésére szinte egyfolytában szívtam az e-cigimet Aztán észrevettem, hogy talán a nikotin adagomat innen is megkapom, és beálltam egy szintre. Ma ez kb. 30ml 15mg-os lötyi/hónap. Néha több, ritkán kevesebb. Attól is függ, mikor van fizetés mert akkor veszem a havi mennyiséget, természetesen mindig ráhagyok, hogy véletlenül se foggyon el:)
Próbáld meg analóg nélkül legalább 1 napig! De ha neked így, csökkentve megy az sem rossz. A lényeg, hogy eljuss az analóg teljes elhagyásához.
Sok sikert!
Sziasztok!
(eGo Mini Helix)
No a hétvégém úgy alakult, hogy a két doboz analóg helyett 14 szál analóg volt (szombat-vasárnap)e-cigi mellett.
Egyelőre elégnek bizonyul a 650-es aksi, mert nagyobb slukk után köhögtet rendesen. Úgy tervezem, hogy holnap 4 szálra csökkentek. a szeszt és a kávét 20 évvel ezelőtt elhagytam - bár fordítva kellett volna - a cigiről nem sikerült. Most az e-cigivel bizakodóbb vagyok.
A 60.000 Ft-os francia csodatablettán is túl vagyok, addig működött, amíg szedtem.
Tudom, akaraterő...
Szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?