Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
És miért ilyen bonyolult ha szereted????????????
Mert gondolom a nejedről van szó.........
feküdjünk le, javaslom gyengéden..
ki fexik le velem???
mivel életemben 2x voltam IGAZÁN szerelmes, még azt se tudom mondani, hogy hol ebbe, hol abba...:)
talán ugyanabba?
ABBA?
nem mooooooooooooooooooooom!!!!!!!!!!!!4
minden tavasszal szerelmes leszek, és gyorsabban kering bennem a vér, óránként 12o mérföldes sebességgel, sé 45 fokos a vérem :)
olyankor fogyok is :D
Igen......ez a normális!!!!
Van a porzó,meg van a bibe......egyszerű felállás.
Bibe-bibe......ill.porzó-porzó felállásból nem lehet virág,mert nem így alkotta meg a természet.
szerintem világos.
valójában nem ismerem a leszboszi állampolgárokat, erről talán ógörög ismerősünk, Praktikatész tudna ném információval szolgálni... :DDDDD
de homo-k többször is rámmozdultak... aminek, mint mondtam orrbavágás vagy takarodó lett a vége
a villa borghesében bizony úgy szaladtam a júliusi estében, a babérbokrok között, ahogyan a lábam bírta..na ja, sötét volt már
én még mindig azt mondom, a hetero a normális, és ezért nem csináljuk mi a fesztivált
ááááááááááááá..basszus:(((((
azt a hétszázát.még jó ,hogy nem csinált egyebet!!!!
:-))))))))))))))))Jópofa történet....bár sejtem,hogy akkor nem volt vicces a szitu.-)))))))
Akkor bizonyára jóképű férfi lehetsz:-)))))))))
Én nem vagyok homofóbiás,tőlem elférnek....csak tudod mi a baj?hogy nem tartják tiszteletben az embereket,és szemtelenül bepróbálkoznak hogy hátha.....és ez írtó zavaró.
Meg feszt fel akarnak vonulni,és verik a mellüket,hogy őket hátulról rakják......nem értem miért kell ez a dolog.......mi heterók sem csinálunk fesztivált,mert mi meg emígy nyomjuk.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?