Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
hihi..na akkor jól jártál:DDDDDDDDD
amúgy szia:DDD
Sziasztok!
Hulla vagyok! Lányokkal Árkádoltunk. Elmentem cipőt venni magamnak, kijelentettem, hogy nekik semmit most! Ebből követezett, hogy az egyik vett egy cipőt, meg két nyári ruhát.A másik két cica nacit, napszemcsit meg cipőt.Én nem kaptam magamnak cipőt.Erről ennyit. De ez lett így a húsvéti ajándékuk.
Na sziasztok,lányok és skacok!!!!!
Remélem jól telt a napotok!
Most megyek,de este leszek......
Addig is minden jót.......:-)
hihi..de ..néha:DDDDDDDDDDD
aki sokat alszik keveset él:DDDDDDDDDDDDDDDD
sziasztok
hogy vagytok?
tegnap leléptem apa követelt:D
Amikor az enyémek kicsik voltak, még az exemmel éltem, s rá nem jött rá, rajta a nap 24 órájában rajta volt, úgyhogy kijelenthetem, hogy a másik véglet sem jó:-(
Tegnap itt is csodaszép idő volt, mi jelenleg kétlaki életet élünk,, még a lakásunkban lakunk, de gőzerővel dolgozunk a házunkon, csinosítgatjuk a kertet,,meg magát a házat is, de addig nem fogunk tudni beköltözni míg ez a lakás megvan:( Ennek ellenére ha tehetem ott vagyok, s a napokban én is jól kikertészkedtem magam, s pont mára romlott el az idő:-( Imádom én is a grillezett husikat mindenféle salátákkal. Alig várjuk hogy mi is süthessünk végre.
De jó Nektek!!! Itt esik az eső.
Hááát reggel korán ,mig alszanak:) Aztán tán ugy maradtak, erre gondoltam:)))))))
Jó reggelt Lányok!!! Hasatokra süt a nap!!!!!!!! Akarom mondani, hastokra esik az eső!!!!
Olivia!! Hol vagy Lelkecském??? Nemcsak huncutkodunk???;-)
szép mosoly..olyan hódító..hihi:DDDDDDDDDDDDDDDD
..................de ne nevess.mert lesz neked remek ested..s tested lesz nedves.ernyedten heverhetsz,elkettyenhetsz:DDDDDDDDDDDDD!!:DDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:)
megkerestem emberem..de nem fekete szemes..:(((
helyette lehet,kellemes..egyenes,jellemes..remek testes,,szerelmetes???:DDD megyek leteperem..s esztelen leszek vele!!!:)))))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?