Éjszakai bagolyklub:o) (beszélgetés)
hiába nem találkoztunk, én a hozzászólások stilusából is sok mindent le tudok vonni:))
élni is fogok vele, ha ugy lesz és megváltozol:))DDD
de jó neked :)
de tudod meséltem, nekem az is nagy meccs volt hogy egyáltalán velem jöhessen Bandi, mert nem akarta megengedni... és eleinte nagyon haragudott érte... csak közben nagyon megszerette ám :)) ölelgeti meg puszilgatja mindig, de az ágyunkba akkor sem engedi... nem baj, a lényeg hogy velünk van :)
De ari vagy, élőben még nem is láttál. :))))
Egyébként ugye tudod, hogy Jojjoval felhatalmazásotok van fejbe verni, ha egyszer megváltoznék... :)))))
igen, olyan vagyok mint a fehér holló... :)))
Nincs valami jól a Piros cicánk, 3 napja már dokihoz hordjuk. De szerencsére ma már nem volt láza, és evett is pár falatot. :)
Most mind a két cicánk a teraszon hűsöl, annyira szeretik ezt a hűvös időt.
tudom, hogy Te nem vagy hisztis csaj, nekem ugysem tudod bemagyarázni:))DDDD
Tudod jó emberismerő vagyok!!!!
:DDDD
Nálam ez már hiszti, mert amúgy eléggé békés természet vagyok. :)))
igen biztos, hogy azért van.
nagyon örülök drága Erám jó hirének, nekem itt Hoxán ő az egyik igaz barátom:)))DDD
:))
az enyém is olyan, alig várja már letegyem magam, először megy Gyuritól elköszönni, majd jön hozzám keresi a kis helyét majd behajitja magát a karomba a hajlatba és dorombol:))D
imádom:)))
Zöldségeket, ritkán szoktam csak 1 hete áttértem egészségesebb életmódra, és szerintem most tisztulok.
Te hogy vagy? Mit szólsz a reggeli csodás hírhez (Era)? Én annyira örülök neki!
:DDDD oldalszekér :)))
imádom ahogy ott szuszog, néha horkol is :) ha felébredek mindig megsimogatom, és akkor jó hangosan elkezd dorombolni :)
ez nem hiszti:)))DD
az nem ilyen drágám:))DDDD
én is szoktam ilyen pipa lenni, nem vagy egyedül:))))))
Szióka!!!!
De szupi, hogy ennyien itt vagyunk! :)))))
Mint a régi szép időkben....
További ajánlott fórumok:
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Normális a várandósság 18. hetétől jelentkező éjszakai kézzsibbadás?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Gyakori éjszakai felébredés 15 hónaposnál. Milyen bevált praktikák léteznek?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?