Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Nekem max Regina hiányzik.
Zsófika stílusa is kegyetlen sz.r, meg mintha egy transzvesztitát néznék.
Barbit meg említettem.... :-(
Na, itt van magyarország 60%-a.
Az észkirályok.
A másik zakkant még Orsi.
Annak is elment az esze.
Igen, én is azért írtam. Én is el szoktam olvasni előre, sose bírom ki:D Sajnos lesz durvább is. Bár már most marha idegesítő egy pics ez a Laura.
Már csak a méltósága maradna...de nem, ő azt is eldobja és látványosan hisztizik, vinnyog és életveszélyes:(. Nem normális. Tudom hogy csak szerep, de az a gáz, hogy ilyen emberek 150% hogy a való életben is vannak. Akik nem képesek felfogni, hogy nem minden mindig úgy van ahogy nekik jó, és nem kaphatnak meg mindent amit akarnak.
Persze, csak Evelinnek egyáltalán nem kellett volna próbálkoznia Lauránál, főleg rögtön az események után. Gondolhatta volna, hogy a plafonon lesz még egy darabig.
Az tény, hogy Laura viselkedése már nagyon a szánalmas kategória, ahelyett, hogy emelt fővel viselné a dolgokat.
Nem hiszem , hogy lemaradtál.
Eddig még sose játszott a sorozatba, egyszer csak felbukkant. Szerintem csak szerepet kapott Gábor mert eddig nem sok volt...
Laura lesz még szánalmasabb is sajnos...és igencsak durva is.:(
Amúgy a fotózásos modellmunkás dolgon nem értettem a hisztijét , hogy azt mondja ellopta Evelin az ő csávóját, és most a munkáját is akarja. Milyen pasiját? Fél percig nem voltak együtt, és nem volt a pasija, csak kétszer megdugta, ürített kettőt oszt ennyi. Miről beszél ez a csaj????? Tiszta hülye.
megmondta neki,hogy nem szereti,akkor meg mit vergődik?
azt meg csak ne ő mondja már meg kinek kell elköltözni,
Nagyon átesett a ló túloldalára, de Evelin is hibás annyiban, hogy nem hallgat Dávidra, akinek teljesen igaza van abban, hogy most totál hagyni kell Laurát.
Így csak akaratán kívül folyamatosan hergeli.