Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Egyetemisták, főiskolások ide! fórum

Egyetemisták, főiskolások ide! (beszélgetés)

1 2
18. Minina
2008. jan. 31. 22:33
Én a külkerre járok nappalira, nemzetközi gazdálkodást tanulok angol nyelven.. Háát, mit ne mondjak, elég gáz a szervezés:S
17. Minina
2008. jan. 31. 22:31
Sziasztok...
16. Suhi
2008. jan. 31. 22:20

hogy megy a rendszer?

5 év alatt 4 TO-s néni:) Elég beszédes, nem? Utolsó félévembe azt se tudom, ki intézi most az ügyeket, de majd hétfőn kiderítem :)

15. dzsetta (válaszként erre: 12. - 00a97acec3)
2007. nov. 21. 19:30
Ööö... hát igen, erről nekem is ez a véleményem... Hogy finom legyek és nőies: "Még egy cseppet kiforratlan a rendszer..."
2007. nov. 21. 19:22
Ja, de azért mi sem "csak kapunk"... Nem tudom, nálatok, máshol hogy van, de nekünk a bukott kreditekért perkálni kell keményen... Az előző félévben a bukott kreditekből elvileg 400 milliónak kellene befolynia... Az, akiket ez érint(het) - persze nem mindenki bukik tárgyat, bár ez ritka - , az kb. 18 ezer hallgató... Ennyivel kell leosztani...
13. dzsetta (válaszként erre: 10. - D4c5dd9803)
2007. nov. 21. 19:18
Igen, van karácsonyi pénzünk, ami az egyetem évi maradványa (mind a 8 karnak együtt), és ez van elosztva létszámarányosan a 8 kar közt. Nálunk (BME Gépész Kar), aki elmegy a HÖK (nálunk HK-Hallgatói Képviselet) szavazásra, az több pénzt kap. Ez úgy néz ki, hogy pl. tavaly aki nem ment el, az 20 ezer karácsonyi pénzt kapott, aki utólag szavazott, az 25 ezret, aki pedig ott volt a tényleges szavazáson, az 30 ezret. Egyébként nálunk sem utalják normálisan a pénzeket, de ez csak a Neptunosok és a KTH hibája (KTH- Központi Tanulmányi Hivatal -- ezeket azért írom le, mert nálunk szinte mindent másképp hívnak, mint máshol... A KTH is asszem általában TO.)
2007. nov. 21. 15:59

Hello!

Eü fősulis vagyok Nyíregyen. Nekünk most lesz a szakosodás jan-febr-ben és senki nem tud semmit. Ennyit a bolognai rendszerről! Kész káosz az egész:(

2007. nov. 21. 15:53
ötödéves vagyok,a diplomamunkához nulla segítséget kaptunk,még címeket sem adtak,mindent tök egyedül kell megoldani,a tanári karról jobb nem beszélni,ami itt megy az valami borzasztó az új neptunnal és a to-val együtt
10. d4c5dd9803 (válaszként erre: 3. - Dzsetta)
2007. nov. 21. 15:50

szia!

Karácsonyi pénz?nekünk még az ösztöndíjunkat sem bírják időben utalni,még felével lógnak,össze-vissza kevernek,senki nem tud semmit,nagy káosz az egész:NYME Sopron FMK

2007. nov. 21. 12:18
Az orvosi az kemény... De annyi jó benne, hogy az legalább megmaradt egyetemi képzésnek, míg majdnem minden más már bolognai rendszer szerint működik.
2007. nov. 20. 20:31
én nappalin tanulok a PTE orvosi karán.
2007. nov. 20. 16:11
Mindenesetre nincs irigylésre méltó helyzetük /helyzetetek...
2007. nov. 20. 16:10
Hú, szerintem most megint megbonyolították ezt az egész felvételi rendszert ezzel a 480 pontos rendszerrel... Én már nem tudom követni... Gimis koromban ámulva néztem azokat, akik már fősulisok vagy egyetemisták, hogy hogy nem tudják azt, hogy nekünk milyen módon megy a pontok számlálása...? Hogy lehet ilyen, hogy ők nem tudják?! ...és lám, itt vagyok egyetmistaként és gőzöm sincs, milrt mennyi pontot fogsz kapni idén... De szerintem sok gimis is így van még vele...
2007. nov. 19. 12:19
Sziasztok! igaz hogy én még most fogok évvégén éretségizni, de szeretnék fösuliba menni tovább és engem is érdekel, hogy mi fog ott rám várni!Nagykörösre szeretnék menni szociális szakra.
2007. nov. 19. 11:28
Helló! Én levelezős hallgató vagyok jelenleg az ÁVF-en.
2007. nov. 18. 11:59
Szia! Tuljadonképpen csak úgy unblock az egyetem működésére. Bár, te kicsit korábban végeztél, én pedig most vagyok benne, de látom, mennyi különbség van egyes felsőoktatási intézmények közt. Nálunk pl. van ú.n. "karácsonyi pénz" a maradványpénzből, az egyetem összes hallgatójának.
2007. nov. 15. 14:03

Szia!

Én Szegeden végeztem 2002-ben az eü-i főiskolán,gyógytornász szakon.Mire lennél kíváncsi?

2007. nov. 14. 19:48
Kíváncsi lennék, más egyetemeken, főiskolákon hogy megy a rendszer? Vagyis működés, tárgyak, stb...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook