Egyetemi vizsga jegye...Melyik számít szerintetek? (tudásbázis)
A Kar vizsgaszabályzatában benne vannak ezek a dolgok.
Ahová én járok, így működik.
Melyik egyetemről, karról van szó?
A mi időnkben a javítóvizsga jegye számított. Mondok egy extrém példát, hogy mi ennek az oka:
Valaki 1 tételt megtanul a 80-ból, azt tudja 3-asra, aztán "elfelejt" tanulni a javítóra (tudom, igen extrém, de a példa kedvéért kénytelen vagyok...), és egyik tételt sem olvassa el, kibukik a dolog. Ez a "teljesítmény" bizony nem 3-as, hanem elégtelen.
ezt talán a tanártól kellene megkérdezni
de minek neki a legjobb jegy? Nem az a lényeg, hogy megvan a vizsga?? Ez már nem az ált. iskola, hogy ha 3-ast visz haza, akkor apuci megszidja - szerintem :)
Sziasztok!
Tesóm lánya növénytanból hármasra vizsgázott,de ezzel ő nem volt megelégedve ötöst akart,így másik vizsgára is bejelentkezett,ahol persze teljesen más jellegű kérdések,feladatok voltak.Persze ez nem sikerült neki,de a tanár azt írta be,hogy nem jelent meg a vizsgán.Szerintetek akkor a hármsa jegye él vagy a nem jelent meg felül írja a hármast?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan készüljek, mire számíthatok egy nőgyógyászati vizsgálat során? (várandósság megállapítása, általános vizsgálat)
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Holnap megyek petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, mire számítsak?
- Szívzörej csecsemőnél, kardiológia vizsgálat, mire számíthatok?
- Olvastam, hogy a hátrányos helyzetűek kapnak pluszpontot az egyetemi felvételinél.Mi számít hátrányos helyzetnek?
- Adott egyetemi szak záróvizsga tételei nem nyilvánosak?