Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Egyedülálló nőként milyen lehetőségek vannak a gyerekvállalásra? fórum

Egyedülálló nőként milyen lehetőségek vannak a gyerekvállalásra? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
jún. 24. 11:42

Sziasztok!


Szívesen segítek olyan hölgyeknek, akik kisbabára vágynak.Nem pénzért és nem szexért segítek.Mindegy hogy korházi, vagy házi inszemináció szeretnél, vagy bármi mást, én szeretnék teljesen anonim maradni.Írj ide és minden mást megbeszélünk.ez1980@freemail.hu

jún. 21. 21:53
Sziasztok. 37 éves férfi vagyok. Boldog meleg párkapcsolatban élek, így nem lehet a hagyományos módon (hagyományos családban) gyermekem, de ettől függetlenül vágyom rá. Nyilván ez rengeteg kérdést felvet, ha van itt olyan leendő Édesanya akit ez a “lehetőség” kíváncsivá tett, írjon és beszéljünk a mikéntről.
89. Serena.. (válaszként erre: 87. - Katuska1982)
febr. 24. 17:38
Nekem fiaim vannak imádom őket de elképzelhetetlen számomra, hogy kapcsolatban éljek egy férfivel. Nem vonzódom a saját nememhez, nem vagyok megkeseredve... és hálás vagyok annak aki hozzá segített ahoz, hogy gyermekeim szülessenek.Nem gyülölök minden férfit tudom van közöttük rengetek jó ember kapcsolat ellenes sem vagyok. De mégsem tudnék kapcsolatban élni azért amik tőrténtek az életemben.
88. sanyinak (válaszként erre: 87. - Katuska1982)
febr. 24. 16:10

Hátha megtanul közben ő is szeretni...

Elvégre ha fia születik, csak nem gyűlölheti az összes férfit :)

87. Katuska1982 (válaszként erre: 1. - Lillu_12)
febr. 24. 15:37
Én csak olyanokat ismerek, akik egyedül akarnak gyermeket. Mindkettő 35 feletti és pár nélkül vannak. Sokszor van olyan érzésem, hogy elkeseredésből akarják, hiánypótlónak -ahogy más is említette itt. Kérdem én ,egy férfigyűlölő, megkeseredett nőnél milyen élete lesz a babának? Ha megfogan?
86. sanyinak (válaszként erre: 84. - Serena..)
febr. 24. 12:34
Tegnap láttam egy műsort a tévében, hogy az USA-ban már a bér anyaság is hivatás, van szakmai szervezetük és kódexük is. Nálunk meg büntetik. Nem fér bele a CSOK-ba sem 😆
85. sanyinak (válaszként erre: 31. - Plavalaguna)
febr. 24. 12:32
Pedig lehetne, hogy mindkét nevet megtartja és lesz belőle Kovács-Kovács Kornélia, vagy Kovácsné Kovács Kornélia 😀
84. Serena.. (válaszként erre: 1. - Lillu_12)
febr. 22. 13:36

Egyedül vállaltam gyermekeket én is, bizonyos okok miatt... Nem bántam meg.

Egy évesek a fiaim nem tudom elképzelni az életem nélkülük.

Engem itthon mindenhonnan elutasítottak, így külfőldre mentem ott mesterséges megtermékenyítéssel megfogantak az ikrek.

Ha nem tudtam volna kellő anyagi és érzelmi biztonságot nyújtani nekik biztos nem teszem meg én sem.

Ha minden meg van ahoz, hogy vállalhas gyermeket és akarsz is tedd meg. Kívánom sikerüljön.

83. plavalaguna (válaszként erre: 82. - Globus)
febr. 17. 13:39

Ez attól függ kinek mik a kényelmi szempontok. Szerintem pl papírral kényelmesebb. De valószínűleg mások a szempontjaink. ;)


Aki viszont azt hiszi papír kell a szerelemhez vagy az összetartozáshoz az nagyot fog csalódni szerintem.

82. globus (válaszként erre: 79. - Tumbo)
febr. 17. 13:35

Gondolod, hogy ők esküvő nélkül együtt maradtak volna? Nem a papír hoz össze, de szét sem választ.

Papír nélkül viszont jóval kényelmesebb, lehet tagadni, de nem érdemes :)

81. syria (válaszként erre: 80. - Tumbo)
febr. 17. 13:32
A „csonka család” nem bélyeg, hanem egy fogalom. Azt jelenti, hogy a gyerek(ek)nek hiányzik a mindennapi életéből apa vagy anya. Semmi köze ahhoz, hogy mi van papírra írva.
80. tumbo (válaszként erre: 78. - Syria)
febr. 16. 15:06
a csonka család eleve megbélyegző.a lányomnak volt apja,jobb,mint az,mint aki a fizetését a kocsmába viszi.
79. tumbo (válaszként erre: 78. - Syria)
febr. 16. 15:03
nézzél körül,hány nő nő neveli egyedül a gyerekét,a gyerekeit.gondolom ő sem arra vágyott,mikor kimondta a boldogító igent.
78. syria (válaszként erre: 75. - Tumbo)
febr. 16. 14:51
Kivételek mindig, mindenhol voltak, vannak és lesznek is, de szerintem egy egészséges európai társadalomban törekedni kellene a kerek családra (nő, férfi, gyerekek). Aztán vagy sikerül ez a törekvés, vagy nem. Ám ha eleve preferáljuk a csonka családot...
77. PöttyösPanka (válaszként erre: 73. - Tűzmadár81)
febr. 16. 14:36
Most újra lehet külföldről behozni donorspermát. Viszont Szlovákiában nem ültetnek be egyedülállóknak.
76. tumbo (válaszként erre: 75. - Tumbo)
febr. 16. 14:00
azért voltam 25 éves koromra már elvált.a lányom akkor született,mikor 28 voltam.okos,értelmes,hát ebben sem annyira rám hasonlít.
75. tumbo (válaszként erre: 70. - Syria)
febr. 16. 13:56
ne hogy azt hidd.én senkivel sem akartam együtt élni,a volt férjemmel sem.de egy gyerek kellett,de semmiféle pótléknak.és nem volt rosszabb helyzetben,mint egy rossz családban élő.
74. tumbo (válaszként erre: 68. - Channa*)
febr. 16. 13:48
köszönöm,tiszta apja.
febr. 15. 21:23

Nem az okoskodás kedvéért, de mielőtt egy ilyen komoly dologba belekezdesz, azelőtt próbálj meg jóban lenni saját magaddal.

Úgy erzem, hogy kicsit elvonultál az elefántcsont tornyodba, mert azt hiszed, hogy nem vagy megfelelő a társadalmi elvárásoknak. Szánj időt magadra, tanulj meg egyedül lenni.

Egyedül is tökéletes egészként tudsz funkcionálni. És ezt nen csak a keresetedre értem.

Véleményem szerint, aki gyermeket szeretne, az képes felnevelni akár egyedül is. Megtesz mindent azert, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben a kicsi. De nem szabad hiánypótló legyen a baba.

Te nem vagy olyan idős, hogy a korod miatt kellene aggódnod. Semmi pánik! Simán van meg több éved, hogy megtaláld magad, és rád találjon a nagy Ő.


A donor spermás lombikról meg csak annyit, hogy Mo.-on gyakorlatilag nincs hivatalos spermadonor. Szlovákiában van a legközelebbi lehetőség. Amihez nagyon komoly összegre van szükség. Ezt sajnos elsőkézből tudom. :(

72. Liycs (válaszként erre: 1. - Lillu_12)
febr. 11. 17:44

Működő képes tud lenni, az egyedüli gyerekvállalás. De a megfelelő hatékonysághoz mindenképpen érdemes egy biztonsági hátteret kidolgozni hozzá, személyi (nagyszülő, gyereket nevelő testvér), illetve anyagi (gyerek betegsége esetén kimaradt időtől függetlenül is legyen bevétel). Nehéz lesz megtalálni a érzelmi nevelés a folyamatos logisztikai feleadatok közti egyensúlyt, de nem lehetetlen.

Sok sikert!

71. Liycs (válaszként erre: 69. - PöttyösPanka)
febr. 11. 17:31
Amúgy a pozicionálással valahol egyet értek, mert a digitalizáció hatására a valós személyi kapcsolatok háttérbe szorultak. Másik nemet nem ismerve rosszul is kalibráljuk a keresési feltételeinket.
70. syria (válaszként erre: 50. - Lillu_12)
febr. 11. 16:44

A csonka család az esetek többségében szomorú történet; produkál éppen eleget az élet, de direkt ilyet tervezni?

Önmagában dicséretes, hogy egyedül is vállalnál gyereket, viszont úgy érzem, neked ez csak pótlék lenne a hiányzó párkapcsolat helyett; vagy megfelelési kényszer, hogy nő létedre szülnöd kell.

69. PöttyösPanka (válaszként erre: 66. - Liycs)
febr. 11. 16:33
Azt rögtön gondoltam, hogy meg tudják magyarázni, mit rontott el.
68. Channa* (válaszként erre: 67. - Tumbo)
febr. 11. 15:50
Szép a lányod:D
67. tumbo (válaszként erre: 63. - Channa*)
febr. 11. 14:15
hát ez a probléma,a lányomnak,megnézheted a képét vőlegénye is volt,és gazdag.utána pár barátja.mondom én,hogy nincs igazi,akkor már régen férjhez ment volna.de szerelem nélkül éljen?isten ments.
66. Liycs (válaszként erre: 65. - PöttyösPanka)
febr. 11. 13:57

Másik fórumon azt hiszem pont erre a problémára adták meg a választ...: rossz a pozicionálásuk.

Idővel lejjebb adják, de addigra a biológiai óra is ketyeg

65. PöttyösPanka (válaszként erre: 63. - Channa*)
febr. 11. 08:18
Igen, valahogy sok az egyedülálló nő és férfi, de nem találnak egymásra. Mondjuk én feltételezem, hogy a TI az elmúlt éveit intenzív nagy Ő kereséssel töltötte, csak nem járt sikerrel. Ezért van úgy nekikeseredve.
64. PöttyösPanka (válaszként erre: 58. - 366f4505e9)
febr. 11. 08:12

A matematikai törvényszerűségek azt mutatják, hogy minél kevesebb pénze van egy házaspárnak, annál több gyereket vállalnak. Bizonyos szubkultúrák kifejezetten ebben látják a család fő jövedelmi forrását.


Ahol házasságba születik a gyerek, ott gyakran átadja magát az anyaságnak a feleség. Így mikor válásra kerül a sor, nem tudja a nő megteremteni az egzisztenciális alapot a gyermekei számára, mivel túlzottan kiesett a munkából. Nincs más lehetősége, mint minden hónapban úgy várni a gyerektartást, mint a messiást, pedig sokszor annak összege sem valami egetverő. Aki egyedül vállal gyereket, eleve nem jár így, mert végig kell legyen jól fizető állása.

Nem mellesleg sok tanult nő jóval többet keres, mint két minimálbérből elő házaspár.

63. Channa* (válaszként erre: 62. - PöttyösPanka)
febr. 11. 08:12

Igen, teljesen egyetértek!

Én azt gondolom, hogy a helyében várnék még 1-2 évet és arra fókuszálnék, hogy keresem a nagy Ő-t. Olyan társaságba járnék, stb., ahol nagyobb valószínűséggel belefuthatok.


Fiús anya vagyok, a fiam lassan 30 éves lesz, a társaságában lévő fiúk is kb. ennyi idősek, és látom, hogy nekik pont ez a problémájuk, azaz megtalálni azt a lányt, akivel lehet már családot tervezni.


Nem tudom, hogy lehetne összehozni a két "tábort"....:D


Most nem konkrét személyekre gondoltam...

62. PöttyösPanka (válaszként erre: 61. - Channa*)
febr. 11. 08:01
Még nincs lekésve semmiről. Viszont akkor belekezdeni, amikor már le van késve, már tényleg késő. Neked szerencséd volt, de előre nem lehet tudni, hogy kinek kopogtat be holnap a nagy Ő, és kinek nem. Ha most vállal gyereket, és mondjuk 45 évesen találja meg az igazit, akkor a kettő közt eltelt idő sem üresjárat. Más addigra már túl van egy rossz házasságon, és ugyanott tart egy-két gyerekkel meg egy válással. Ha meg mégis megvárja a nagy szerelmet, akkor majd negyven felett jó eséllyel járhat meddőségi kezelésre, mert a korral ugyebár csökken a spontán teherbeesés esélye.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook