Egyedül maradtam a kislányommal (beszélgetés)
...pontosan...
Ezért érdekelne a másik fél véleménye is néha a(z ilyen) történetekről.
szerintem nyugodjatok le mindketten, majd beszéljétek át a dolgokat ha még vannak.
már csak a gyerek miatt is.bár itt a leírásból sokat nem lehet következtetni mert lehet a nő is hibázott csak nem írja ki.
Egyetértek!
Ezért nem értem, miért mondják a többiek azt, hogy adjon még a férjnek egy esélyt. A férj már döntött, ráadásul úgy, hogy ő nem adott esélyt a feleségnek egy utolsó beszélgetésre.
szóval térden állva kellett volna könyörögnie, hogy ne költözz el, ne hagyj itt, szeretlek téged is és a gyerkőcöt is. Maradj, üljünk le, beszéljük meg, stb. stb.
Nem pedig segít pakolni, csak mielőbb tűnjek el onnét, ...
Milyen esély jár még az ilyennek????
Mindenkinek jár egy utolsó beszélgetés...
Igen, a férj részéről a kérdezőnek is járt volna még egy utolsó beszélgetés, mielőtt a férj felpakolja a feleség cuccait + gyerekeket a kocsira....
Mert még kit és mit kellene szeretni??....ha a nőt szereti, logikus a gyerekeit is szereti, főleg, ha még kicsik.
Természetesen egy csóró pasi, és egy csóró nő párosítás nem fog jót szülni, de ha az anyagi háttér meg van, akkor a gyerek nem akadály, jó esetben.
Nagyon úgy néz ki: "kidobott" benneteket!
Akkor viszont mit kellene ezen még megbeszélni, mit kellene ezen még elgondolkodni???
Van közös gyermek, követelném rögtön tőle a gyerektartást, meg irány, és kérvényezni a magasabb összegű családi pótlékot, és nyomás munkát találni, megélhetést, berendezni az életet arra, hogy ezek után nélküle... és hiába fog sírni, könyörögni, stb. stb. nemcsak térden állva, hanem akár négykézláb is, inkább belerugnék az ilyenbe, mint azon filozni, hogyan lehetne ezt a kapcsolatot helyrepofozni. Egy ilyen alak menjen ahova akar, bújjon csak az anyukája szoknyája mögé!
Nem vagyok annak a híve, hogy azonnal borítson fel mindenki egy kapcsolatot, nyugodtan meg kellene beszélnetek, csak kettesben hol a hiba ki és mit vár el a másiktól. De úgy érzem ebből a kapcsolatból nem igazán lesz igazi, ha már az eleje ilyen, más az érdeklődésetek.
Tényleg úgy lenne a kerek, ha itt tudnánk, ismernénk a másik véleményét is, mert egy szakítás főleg, ha gyerek is van, komolyabb indokhoz köthető, hozzáteszem, normális esetben. A kivételek meg azért vannak, hogy erősítsék a szabályt. Aludj az egészre nem is egy napot, hanem egy hetet legalább, vegyél elő egy lapot, írd ki a jó és a a számodra rossz tulajdonságait a párodnak, talán segít a döntésedben. Az biztos, ez a seb,tüske örökké benned marad, hogy úgymond kidobott benneteket. :S
Tudod az, hogy még pakolni is segített.....
Mi van, (esetleg, talán, ha!) felbukkant az életében egy harmadik?????
Csak ki kellett találni egy jó mesét, ami alapján egyedül te vagy a hibás mindenért, (persze anyóskád ebben nagyon ügyes volt!) így a párod még milyen nagylelkű, + rendes, hogy segített még elpakolni is!! ????
exanyósok specialitása...
te vagy a szemét a kisfiuk meg a tökéletes, hazudnak össze-vissza rólad (is)
te ismered a párodat, tudnod kell, hogy most csak besokallt, és akkor hagyd, higgadjon le, gondolja át, hogy valóban nélküled akar-e lenni
az anyós meg biztos rossz szemmel nézte, hogy az exeddel találkozol az ő fiacskája mellett, és most, hogy összevesztetek, kiereszti a haragját, ne törődj vele :)
...ilyenkor mindig meghallgatnám/érdekelne a másik fél véleménye is!
Milyen véleménnyel van/lehet a témáról?
További ajánlott fórumok:
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- A kislányom nem bírja az autózást! Egyedüli probléma?
- Kedves anyukák! Mit javasoltok? 18 hónapos kislányom nem akar egyedül elindulni!
- Hogyan vegyem rá 1 éves kislányomat, hogy egyedül is eljátsszon?
- Hogyan tudom átszoktatni a szobába a kislányom és hogy tudom elérni, hogy egyedül aludjon el?
- 2, 5 éves kislányommal mennék nyaralni romániába, de apa nem jön, milyen feltételekkel vihetem egyedül a kicsit?