Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egyedül maradtam a kislányommal fórum

Egyedül maradtam a kislányommal (beszélgetés)

1 2 3
45. badrain (válaszként erre: 44. - Kriszta773)
2014. jún. 9. 16:53
Komolyan mondom, szerintem egyes emberek csak azért vannak itt, hogy belekössenek másokba! :D Kriszta ne hagyd magad!!! :D
44. kriszta773 (válaszként erre: 43. - 6fef80bd7d)
2014. jún. 9. 16:46
rosszul értelmezel :) a nőci írta magáról, hogy nagyon sokat veszekszik a párjával. úgy tippelném, hogy ez hiba
43. 6fef80bd7d (válaszként erre: 41. - Kriszta773)
2014. jún. 9. 16:41
attól még lehet a nőben is hiba amit nem írt ki, vagy ott voltál:D
2014. jún. 9. 16:40
Jajj Istenem! Miért? Szerinted gyerekkel nem lehet párt találni?? Dehogynem! Sőt! Aki más gyerekét elfogadja, rossz ember már nem lehet. Az a bunkó meg menjen a fenébe! Nem érdekli a gyereke sem.. Ez a baj a mai világgal. FÉRFIhiány van! Szerintem ne törődj semmivel! Ha így elhagyott, akkor menjen.. Nagyon rossz most tudom és még sokáig rossz is lesz, de hidd el nekem, hosszútávon Te leszel a boldogabb! Egy gyerek pedig ma már egyáltalán nem akadály!!!!
41. kriszta773 (válaszként erre: 38. - 6fef80bd7d)
2014. jún. 9. 16:37
de leírta :) hogy folyton veszekszik vele, amiért keveset vannak együtt, plusz gondolom más miatt is, az utolsó vita sem erről szólt. amit így látni, hogy mindketten boldogtalanok voltak a másikkal, kérdés, hogy akarnak-e változtatni mindketten a rossz dolgokon, bármik is azok
40. 6fef80bd7d (válaszként erre: 39. - 3da8f53e4a)
2014. jún. 9. 16:31
hát jah, így most mindenki osztogathat és írhat amit akar ha nem tudja valójában mi is van? de nekem furcsa.
39. 3da8f53e4a (válaszként erre: 38. - 6fef80bd7d)
2014. jún. 9. 16:25

...pontosan...

Ezért érdekelne a másik fél véleménye is néha a(z ilyen) történetekről.

2014. jún. 9. 16:14

szerintem nyugodjatok le mindketten, majd beszéljétek át a dolgokat ha még vannak.

már csak a gyerek miatt is.bár itt a leírásból sokat nem lehet következtetni mert lehet a nő is hibázott csak nem írja ki.

37. kriszta773 (válaszként erre: 36. - 7e137d638c)
2014. jún. 9. 15:51
azért, mert szereti, van egy közös gyerekük, és ő is hibásnak érzi magát abban, hogy idáig jutottak :) én nem látom, hogy miért lenne a pasi nagyszemét, úgy sem jó élni, ha az ember párja folyton csak veszekedik, ha tényleg ez volt az ok rá
36. 7e137d638c (válaszként erre: 35. - Kriszta773)
2014. jún. 9. 15:48

Egyetértek!

Ezért nem értem, miért mondják a többiek azt, hogy adjon még a férjnek egy esélyt. A férj már döntött, ráadásul úgy, hogy ő nem adott esélyt a feleségnek egy utolsó beszélgetésre.

35. kriszta773 (válaszként erre: 34. - 7e137d638c)
2014. jún. 9. 15:46
azért ez nem így megy. ha a pasi úgy döntött, véget akar vetni a kapcsolatnak, miért könyörögne, hogy ne legyen vége? általában nem úgy érnek véget a kapcsolatok, hogy minden szép és jó, aztán egyszer az egyik fél azt mondja, hogy kampec
2014. jún. 9. 15:24

szóval térden állva kellett volna könyörögnie, hogy ne költözz el, ne hagyj itt, szeretlek téged is és a gyerkőcöt is. Maradj, üljünk le, beszéljük meg, stb. stb.

Nem pedig segít pakolni, csak mielőbb tűnjek el onnét, ...

Milyen esély jár még az ilyennek????

33. 7e137d638c (válaszként erre: 30. - 9b10f3d7ff)
2014. jún. 9. 15:18

Mindenkinek jár egy utolsó beszélgetés...

Igen, a férj részéről a kérdezőnek is járt volna még egy utolsó beszélgetés, mielőtt a férj felpakolja a feleség cuccait + gyerekeket a kocsira....

32. 0d5c6945ab (válaszként erre: 29. - 9b10f3d7ff)
2014. jún. 9. 14:58
jó ezen én nem vitázok, van akinek jó úgyís valakinek meg nem. én mondjuk inkább a sajátomat nevelném. de nem kizáró dolog lenne de akkor az már nem én lennék...
31. kriszta773 (válaszként erre: 28. - MayC)
2014. jún. 9. 14:54
hát nemigazán van mihez-kihez ragaszkodni, ha a másik nem akarja. szerintem annyit tehetsz most, hogy vársz, és ha beszélgetésre kerül a sor, nem vitázol, hanem azt nézed, ami fontos :) bár ha kibékültök, és nem változtattok mindketten, ugyanide fogtok jutni
30. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 26. - 7e137d638c)
2014. jún. 9. 14:46
Azért lehet átbeszélni, mert egy barát is, vagy családtag is telebeszélhette a fejét valamivel. Mindenkinek jár egy utolsó átbeszélés, hogy nyugodtak legyenek, Ők mindent megtettek. Persze, ez csupán az én véleményem.
29. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 27. - 0d5c6945ab)
2014. jún. 9. 14:44

Mert még kit és mit kellene szeretni??....ha a nőt szereti, logikus a gyerekeit is szereti, főleg, ha még kicsik.

Természetesen egy csóró pasi, és egy csóró nő párosítás nem fog jót szülni, de ha az anyagi háttér meg van, akkor a gyerek nem akadály, jó esetben.

28. MayC
2014. jún. 9. 14:41
Szerencsére a munkába állásom már megoldott, mert ha együtt is maradunk, szeptemberben kezdi így is úgy is a kislányom a bölcsit, a beszoktatás után pedig megyek vissza a munkahelyemre. Nyilván így ebben a helyzetben megpróbálom kérvényezni, hogy esetleg hamarabb is vegyék fel, de ha mégsem a nyáron a szüleimre és a nagymamámra számíthatok ezen a téren. A gyerektartásról még nem beszéltünk meg nagyon másról sem, mert ahogy a szüleim megérkeztek kivonultak a kertbe és anyósom nekiállt módszeresen teletömni a fejüket ezekkel, amiket én csak itthon tudtam meg, mikor anyuék leszidtak, hogy én állandóan bulizok, én meg néztem, mint borjú az újkapura, hogy jó tudni. Nem hiszem, hogy lenne harmadik, szerintem tényleg besokallt a sok vitától. Az utóbbi időben folyton csak öltük egymást ő is minden apróságért üvöltözött velem én meg folyton a " sosem vagy velünk " dumát szajkóztam neki. De hát még mindig szeretem és ezért foggal körömmel ragaszkodok a kapcsolatunkhoz :( :( :( ami igazából már tegnap óta nincs is :(
27. 0d5c6945ab (válaszként erre: 23. - 9b10f3d7ff)
2014. jún. 9. 14:32
szerintem nem elég csak a nőt szeretni.
26. 7e137d638c (válaszként erre: 25. - 9b10f3d7ff)
2014. jún. 9. 14:30

Nagyon úgy néz ki: "kidobott" benneteket!

Akkor viszont mit kellene ezen még megbeszélni, mit kellene ezen még elgondolkodni???

Van közös gyermek, követelném rögtön tőle a gyerektartást, meg irány, és kérvényezni a magasabb összegű családi pótlékot, és nyomás munkát találni, megélhetést, berendezni az életet arra, hogy ezek után nélküle... és hiába fog sírni, könyörögni, stb. stb. nemcsak térden állva, hanem akár négykézláb is, inkább belerugnék az ilyenbe, mint azon filozni, hogyan lehetne ezt a kapcsolatot helyrepofozni. Egy ilyen alak menjen ahova akar, bújjon csak az anyukája szoknyája mögé!

25. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 14. - MayC)
2014. jún. 9. 14:21

Nem vagyok annak a híve, hogy azonnal borítson fel mindenki egy kapcsolatot, nyugodtan meg kellene beszélnetek, csak kettesben hol a hiba ki és mit vár el a másiktól. De úgy érzem ebből a kapcsolatból nem igazán lesz igazi, ha már az eleje ilyen, más az érdeklődésetek.

Tényleg úgy lenne a kerek, ha itt tudnánk, ismernénk a másik véleményét is, mert egy szakítás főleg, ha gyerek is van, komolyabb indokhoz köthető, hozzáteszem, normális esetben. A kivételek meg azért vannak, hogy erősítsék a szabályt. Aludj az egészre nem is egy napot, hanem egy hetet legalább, vegyél elő egy lapot, írd ki a jó és a a számodra rossz tulajdonságait a párodnak, talán segít a döntésedben. Az biztos, ez a seb,tüske örökké benned marad, hogy úgymond kidobott benneteket. :S

2014. jún. 9. 14:14

Tudod az, hogy még pakolni is segített.....

Mi van, (esetleg, talán, ha!) felbukkant az életében egy harmadik?????

Csak ki kellett találni egy jó mesét, ami alapján egyedül te vagy a hibás mindenért, (persze anyóskád ebben nagyon ügyes volt!) így a párod még milyen nagylelkű, + rendes, hogy segített még elpakolni is!! ????

23. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 10. - 0d5c6945ab)
2014. jún. 9. 14:13
Ha egy pasi szeret egy nőt, nem egy, de többet is felvállal, testvérem három más apától született gyereket vállalt fel. Nem vagyunk egyformák, ...szerencsére.
22. nekemmindegy (válaszként erre: 20. - MayC)
2014. jún. 9. 13:46

exanyósok specialitása...

te vagy a szemét a kisfiuk meg a tökéletes, hazudnak össze-vissza rólad (is)

21. kriszta773 (válaszként erre: 20. - MayC)
2014. jún. 9. 13:26

te ismered a párodat, tudnod kell, hogy most csak besokallt, és akkor hagyd, higgadjon le, gondolja át, hogy valóban nélküled akar-e lenni

az anyós meg biztos rossz szemmel nézte, hogy az exeddel találkozol az ő fiacskája mellett, és most, hogy összevesztetek, kiereszti a haragját, ne törődj vele :)

20. MayC
2014. jún. 9. 13:20
A páromnak - illetve már nem a párom - az a véleménye, hogy elege lett a sok vitából. Ebben teljesen igaza is van, valóban sokat veszekedtem vele, hogy mindig csak szerel vagy a haverjaival van, velünk meg szinte sosem. A családjával nagyon jó volt a viszonyunk, anyukája olyan volt nekem, mintha az én anyukám lenne mindent megbeszéltünk. Ezért is ért ekkora csalódás és döbbenetként, hogy ilyen dolgokat mondott rólam,amiknek közük nincs a valósághoz.
19. 3da8f53e4a (válaszként erre: 13. - MayC)
2014. jún. 9. 13:10
...az anyukák mindig túlkombinálják a dolgokat :( Nem mindig jó az orrukra kötni, mikor mit és hogy tesz az ember :(
18. kriszta773 (válaszként erre: 14. - MayC)
2014. jún. 9. 13:07
szerintem csak megijedtél a hirtelen helyzettől, hogy mégis szakításra került a sor. az ember ilyenkor hajlamos ész nélkül kapaszkodni és rögtön szerelmesnek éreznie magát
2014. jún. 9. 13:07
át kell gondolnia a kialakult helyzeteket. azért mondta hogy majd hív.
16. 3da8f53e4a (válaszként erre: 9. - Kriszta773)
2014. jún. 9. 13:06

...ilyenkor mindig meghallgatnám/érdekelne a másik fél véleménye is!

Milyen véleménnyel van/lehet a témáról?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook