Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egyedül maradtam a kislányommal fórum

Egyedül maradtam a kislányommal (beszélgetés)

1 2 3
15. kriszta773 (válaszként erre: 11. - MayC)
2014. jún. 9. 13:05
és szerinted miért szakított veled? mert egy ilyen vita vagy veszekedés nemigazán indokolja. annak pedig oka lehet, ha nagyon keveset van veletek együtt és a lányával sem foglalkozik, és ilyen egyszerűen szakított
14. MayC (válaszként erre: 9. - Kriszta773)
2014. jún. 9. 13:05
Ebben igazad van és tudom, hogy én is boldogtalan vagyok,voltam ebben a kapcsolatban de annyira szeretem őt, hogy most csak arra tudok gondolni, hogyan béküljünk ki :(
13. MayC
2014. jún. 9. 13:04
Nem találkozgattam az exemmel. Ő találkozgat vele, de az senkit nem zavar, mert,hogy ők barátok és fogadjam el. Én egyetlen egyszer találkoztam az exemmel 15 percre, és megbeszéltem előtte a párommal, szóltam neki amikor elmentem meg amikor hazajöttem is. Soha többször sem előtte sem utána. És éjszaka se mentem el otthonról csak egyszer mikor osztálytalálkozóm volt. Ezeket anyósom találta ki, és a szakítás után mondta anyáméknak. Úgy jutott az én fülembe.
12. kriszta773 (válaszként erre: 10. - 0d5c6945ab)
2014. jún. 9. 13:04
ugyan már... aki nem kapható, az olyan is, nem véletlen, hogy annyi emberke van egyedül olyan korban, mikor már rég családja kéne legyen
11. MayC
2014. jún. 9. 13:02
Nem értem anyósom miért hazudott rólam a szüleimnek? A párom ott ült velük és nem szólt egy szót sem, pedig ő csak észrevette volna, ha nem vagyok otthon esténként. Nem értem miért kell rólam hazudozni... Persze még reménykedem, hogy kibékülünk, úgy várom,hogy ma hívjon, mint egy tini. Ugyanakkor nem értem. Szombat este meg vasárnap reggel baromi határozott volt a szakítással kapcsolatban. Aztán vasárnap délben mikor átértünk a szüleimhez itt ült másfél órát,aztán azt mondta felhív ma. Ha szakított velem miért akar ma felhívni? Mármint ilyenkor úgy gondoltam majd jön a kislányunkért és csak akkor beszélünk. Persze elkezdtem reménykedni,hogy azért hív mert hátha ki akar majd békülni. De ezek után amit anyósom csinált biztos, hogy én nem költöznék vissza hozzájuk. Szeretném hinni, hogy van még remény a kapcsolatunkra, annyira szeretem őt, hogy alig bírom tartani magam, csak a kislányom miatt maradok erős.
10. 0d5c6945ab (válaszként erre: 9. - Kriszta773)
2014. jún. 9. 13:00
úgy hogy gyereke van? nem mindenki kapható erre...
9. kriszta773 (válaszként erre: 3. - MayC)
2014. jún. 9. 12:59
biztos, most nagyon rossz, de azért gondold át, hogy érdemes lenne-e erőltetni egy olyan kapcsolatot, amiben tulajdonképpen a semmiért hagytak el, és még a közös gyereketek sem érdekelte-érdekli a párodat. lehetne esélyed olyat találni, aki igazán szeret és kölcsönösen odafigyeltek egymásra
2014. jún. 9. 12:58
ezért nem egészséges az exxekkel találkozgatni ha párod van.
7. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 4. - MayC)
2014. jún. 9. 12:57

Ne hamarkodjátok el a válást.

Beszélj vele, és menjetek külön a szülőktől.:))

6. 3da8f53e4a (válaszként erre: 5. - 3da8f53e4a)
2014. jún. 9. 12:53
jav.hiszek...
5. 3da8f53e4a (válaszként erre: 3. - MayC)
2014. jún. 9. 12:53

...lehet,megingott benned a hite és azt vonta le,hogy meg is csaltad a kávé után. Sokszor néha direkt félreértenek mindent.. - sajnálom

Adj magatoknak időt - bár én ebben nem hiszem - de nagyon szépen hangzik :(

4. MayC (válaszként erre: 2. - 9b10f3d7ff)
2014. jún. 9. 12:43
bocsánat csak közben írtam a történetet, sajnos nem tudtam gyorsabban :(
3. MayC
2014. jún. 9. 12:43

Sziasztok!

A párommal nagyon viharos kapcsolatunk van, mert ő magába fordulós és elszerelget, én meg szeretném, ha több időt töltenénk együtt. Emiatt sokat vitázunk, ami elsősorban az én hibám, mert nagyon rosszul esik, hogy soha sincs velünk. A kislányunkkal sem foglalkozik. Sokszor szerettem volna már elhagyni, de szeretem. Eladták az albérletet amiben laktunk, így hirtelenjében a nagyszüleihez költöztünk. Nagyon jó volt a viszony a párom családja és köztem, de ez az együtt élés sokat rontott a kapcsolatunkon. A párom szombaton este közölte, hogy vége. ( összevesztünk azon,hogy az én családomat sose látogatjuk meg ). Próbáltam vele megbeszélni a problémákat sokadjára, de hajthatatlan volt. Másnap reggel is mondta,hogy nem gondolta meg magát. Így felhívtam a szüleimet, hogy jöjjenek át segíteni pakolni. Közben a párom is segített a pakolásban. Aztán átjött anyósom is és a nagymamája meg az anyukája az én szüleimmel kimentek a kertbe míg én pakoltam ( ezt csak utólag tudtam meg ) Ez alatt az idő alatt anyósom, aki eddig a szemembe csak jót mondott meg babusgatott, elhordott, hogy én kimaradozom éjszaka folyton meg, hogy randevúzgatok az exemmel. Nagyon felháborodtam, mert ezek nem igazak, egyszer voltam bent az elmúlt egy évben éjszaka, amikor az osztálytalálkozóm volt. a párom havonta egyszer kétszer elmegy mégse mondják rá,hogy kimaradozik. Az exemmel egyszer találkoztam egy kávéra amit megbeszéltem a párommal és anyósomék is csak azért tudnak róla mert elmeséltem nekik,hogy ne gondolják,hogy titkolózom. Erre mégis ilyeneket hazudnak rólam a szüleimnek. Iszonyú nagyot csalódtam és fáj. A párom is eljött velünk tegnap anyuékhoz segített a pakolásban, majd itt ült anyukáméknál még másfél órát és nézett maga elé. Aztán elköszönt megölelt és azt mondta ma felhív. Nem tudom ezt mire vélni. Nagyon szeretem őt.

2014. jún. 9. 12:42
Túl kevés a részlet. Nem mindegy miért, milyen családi, baráti és főleg nem mindegy, milyen anyagi háttérrel rendelkezel.
1. MayC
2014. jún. 9. 12:37
Egyedül maradtam a kislányommal, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook