Egyedül maradtam a kislányommal (beszélgetés)
Ne hamarkodjátok el a válást.
Beszélj vele, és menjetek külön a szülőktől.:))
...lehet,megingott benned a hite és azt vonta le,hogy meg is csaltad a kávé után. Sokszor néha direkt félreértenek mindent.. - sajnálom
Adj magatoknak időt - bár én ebben nem hiszem - de nagyon szépen hangzik :(
Sziasztok!
A párommal nagyon viharos kapcsolatunk van, mert ő magába fordulós és elszerelget, én meg szeretném, ha több időt töltenénk együtt. Emiatt sokat vitázunk, ami elsősorban az én hibám, mert nagyon rosszul esik, hogy soha sincs velünk. A kislányunkkal sem foglalkozik. Sokszor szerettem volna már elhagyni, de szeretem. Eladták az albérletet amiben laktunk, így hirtelenjében a nagyszüleihez költöztünk. Nagyon jó volt a viszony a párom családja és köztem, de ez az együtt élés sokat rontott a kapcsolatunkon. A párom szombaton este közölte, hogy vége. ( összevesztünk azon,hogy az én családomat sose látogatjuk meg ). Próbáltam vele megbeszélni a problémákat sokadjára, de hajthatatlan volt. Másnap reggel is mondta,hogy nem gondolta meg magát. Így felhívtam a szüleimet, hogy jöjjenek át segíteni pakolni. Közben a párom is segített a pakolásban. Aztán átjött anyósom is és a nagymamája meg az anyukája az én szüleimmel kimentek a kertbe míg én pakoltam ( ezt csak utólag tudtam meg ) Ez alatt az idő alatt anyósom, aki eddig a szemembe csak jót mondott meg babusgatott, elhordott, hogy én kimaradozom éjszaka folyton meg, hogy randevúzgatok az exemmel. Nagyon felháborodtam, mert ezek nem igazak, egyszer voltam bent az elmúlt egy évben éjszaka, amikor az osztálytalálkozóm volt. a párom havonta egyszer kétszer elmegy mégse mondják rá,hogy kimaradozik. Az exemmel egyszer találkoztam egy kávéra amit megbeszéltem a párommal és anyósomék is csak azért tudnak róla mert elmeséltem nekik,hogy ne gondolják,hogy titkolózom. Erre mégis ilyeneket hazudnak rólam a szüleimnek. Iszonyú nagyot csalódtam és fáj. A párom is eljött velünk tegnap anyuékhoz segített a pakolásban, majd itt ült anyukáméknál még másfél órát és nézett maga elé. Aztán elköszönt megölelt és azt mondta ma felhív. Nem tudom ezt mire vélni. Nagyon szeretem őt.
További ajánlott fórumok:
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- A kislányom nem bírja az autózást! Egyedüli probléma?
- Kedves anyukák! Mit javasoltok? 18 hónapos kislányom nem akar egyedül elindulni!
- Hogyan vegyem rá 1 éves kislányomat, hogy egyedül is eljátsszon?
- Hogyan tudom átszoktatni a szobába a kislányom és hogy tudom elérni, hogy egyedül aludjon el?
- 2, 5 éves kislányommal mennék nyaralni romániába, de apa nem jön, milyen feltételekkel vihetem egyedül a kicsit?