Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Egy kis romantika.../szerelmes dalok, versek, regények/ fórum

Egy kis romantika.../szerelmes dalok, versek, regények/ (fórumjáték)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
2013. jan. 12. 07:29
A legjobb amit tehetsz, hogy keresel egy olyan embert, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Jókedvűen, rossz kedvűen, szépen, csúnyán, csinosan, akármi. Keresd meg aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel. Mellette érdemes kitartan/
2013. jan. 12. 07:28
Szeretném, hogyha szeretnének S lennék valakié, Lennék valakié.
A szív páros szerv,csak a párja egy másik embernél van

Ti hűvös, selymes tapintású női combok

Oly kellemesen, oly izgatón reám hattok.

Öleljetek karcsú alabástrom oszlopok,

Szomjazó ajkam tüzes öledre odavond.

2013. jan. 12. 07:27

Kedvesem, gondolatimat kergetem,

Amikor fejecskéd hajtod ölembe.

Miközben aléltan teszed ezt velem,

Csókolom én drága, kecses testedet.

Szeretem csókolni a szád.

Testednek szívni illatát.

Szeretem látni szép szemed,

Ők is ölelnek engemet.

Szeretem hallani hangod,

Szeretem élvezni mosolyod.

Szeretem simogatni kezed.

Szeretném, - ölelj engemet.

A Szerelem fáj,

és kell is, hogy fájjon,

mert aki nem harcol érte,

annak a szerelme csak egy álom!

Szenvedélyes csókoddal gyötörd ajkamat,

Vérem forr, gerjesztőn fokozza vágyamat.

Nyelved és ajkad ölelkezzen nyelvemmel,

Tested, szűk kelyhedet fürgén nyergelem.

Szeretlek Kincsem,

Ezt milliószor mondtam,

Milliószor szeretném,

Csókolni az ajkad,

Várom hogy szemedbe nézhessek,

Forró csókkal kényeztethesselek,

Kár hogy most nem vagy itt velem,

Mert nem tudom elmondani:

Mennyire SZERETLEK Kedvesem!

2013. jan. 12. 07:26
Vannak álmok amelyek kimagaslanak a többi közül.Vannak álmok amelyek tovább tartanak.De a legszebb álom,ahoz kötödik aki ezeket a sorokat olvassa!
A semmiből kerültél utamba, mint nyári zápor, ami lemossa könnyeim és mosolyra derít. Szeretnék nap, mint nap elázni ebben az esőben!

Ismerem azokat a szavakat, amelyeket még ki sem ejtettél.

Már tudom hová tartasz, mikor még el sem indulsz.

Tudok a féltett titkaidról, amiket mélyen elrejtesz.

Mindent tudok rólad, kedvesem. Nem vagyok kém, csak szeretlek.

2013. jan. 12. 07:25

Vannak e földön mindenütt

Szép nők: szikrákat szór szemük,

De mint te, oly kedves, komoly

Nincsen sehol, nincsen sehol!

2013. jan. 12. 07:25

Hűvös hajnalidőben kószáltam a tájban,

Egy szőke, és csodaszép virágszálat láttam.

Édes ajkaidat érzékien csókoltam,

Rózsavízzel öntözlek, drága virágszálam.

2013. jan. 12. 07:21

Áprilisi szél, nagyon bolond vagy,

Makacs mód kapaszkodsz a hajamba.

Ennyire bír, szeret bősz szeszélyed,

Hozzál örömöt, meghitt szerelmet.

2013. jan. 12. 07:19
"Szeretni egy férfit, egy asszonyt annyi, mint egy tökéletlen lényt, egy beteget, egy gyengét, egy bűnöst szeretni.<br />Ha valóban szereted, meggyógyíthatod, támogathatod, megmentheted."
"Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést."
"Nincs nagyobb boldogság, mintha szeretnek bennünket."
"Megismerni és szeretni egy másik lényt: ebben áll minden bölcsesség veleje, gyökere és forrása."
2013. jan. 12. 07:11
"Az igazi szeretet próbája egyedül az, hogy nem fél a másik ember szeretetétől, hogy elegendő benne a szelídség, a türelem és az alázat ahhoz, hogy elfogadja azt."
"A szerelemnek még bolondsága is nagyobb bölcsesség, mint a filozófusok minden tudománya."
"Az igazi szerelemnek megvannak a maga előérzetei és tudja, hogy a szerelem szerelmet gerjeszt."
2013. jan. 12. 07:10
"Szerelem: meghódítani, bírni és megtartani egy lelket, amely annyira erős, hogy fölemel bennünket,<br />s annyira gyönge, hogy éppolyan szüksége van reánk, mint nekünk őreá."
"Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok.<br />De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."
"Szerelem, ha egyik a másikát repülni hagyja,<br />de ha lezuhan, fél szárnyát kölcsönadja."
"A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk."
2013. jan. 12. 07:09
Dolgok, amelyek sosem tűntek különlegesnek, egyszer csak sugározni kezdtek, mert neki megakadt rajtuk a tekintete. Világom megnőtt, mert tudatom megkétszereződött. Ezt nagyon világosan éreztem. Már nem csak a saját gondolataimból állt, hanem hirtelen belekerült minden, amit ő gondolt, érzett, amire vágyott, amiben hitt.
Van az üzenet. "Az" üzenet. Az az egy. Az egyetlen. Ebben az üzenetben nincsenek szavak, nincsenek betűk. Ebben az üzenetben nincsenek képek, nincsenek hangok. Ezt az üzenetet nem hallod, nem látod, nem olvasod. Ebben az üzenetben egyetlen dolog van csupán. Egyetlen... egyetlen... szerelmes... szívdobbanás.
Ha te nem volnál, érzéseim csak a régmúlt érzések árnyképei volnának
2013. jan. 12. 07:08
A gyertyaláng: érzés. Különös érzés. Egy végtelenül kellemes érzés. Az alvó Kedves érzése. Aki itt alszik. Nem, nem melletted, hanem benned. Őt érzed. Halk szuszogását, finom szívverését, angyalian nyugodt arcát, selymes bőrét. Látod Őt a lelkedben, érzed Őt dobogó szívedben, álmait Vele álmodod, érzéseit Vele érzed. Ott lobog benned, ott lobogtok egymásban. Benne vagy, Vele vagy. Benned van, veled van. A megnyugtató, végtelen ölelésben. Itt, a gyertyafényben.
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook