Egy kedves szó a depresszió ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kedves szó a depresszió ellen
Igen ez a beszéd, folytatódik, kis léptekbe, de mégis jönnek a jó dolgok, kicsik, de vannak és Te észreveszed, nagyon örülök neki, próbáld meg így csinálni továbbra is. Természetes, hogy sikerülni fog a vizsgád, mert nagyon akarod, majd szurkolok Neked és biztos a többiek is.
Csajok holnap Drukk ezerrel, hogy Kis Marcsinak minden jó legyen.
Megmenekült a hús, vagy ezen a gyönyörű délelőttön munkát adtál a tűzoltóknak? :):)
Én is elhanyagoltam egy kicsit a dolgaimat miattatok, de már pótoltam.
Pfűű,ha így van,akkor megértelek és sajnállak hogy minden a megélhetésre megy el.
Az orvos szavait értelmezd pozitívan,szívós vagy és ne azt hogy mi lett volna ha...
Tudom,én is nemrég a harcos oroszlán horoszkópomnak köszöntem meg,hogy most itt vagyok.Valószínűleg ez hülyeség,de valamibe(ha illúzió is)mindig kapaszkodni kell,ami tovább visz.Neked is hinni kell benne,hogy szívós és erős vagy.Mert az is vagy!
"A szem, amelyikkel a világot látod, a te szemed. Külső szemeddel az emberekre figyelsz, belső szemedet megőrzöd önmagadnak.
Amikor visszatekintesz, nem magadat látod, mert nem tükörbe nézel, hanem az embereket.
Hogyan vélekedsz a többiekről? Amikor másokra figyelsz, amikor másokat ítélsz meg, úgy véled, szemed csalhatatlan.
Milyennek látod önmagad? Amikor tükröt tartasz magad elé, egy számodra kedves lényt pillantasz meg. Ismert vonásait szereted, mert biztonságot nyújtanak neked; ismeretlen arcát, melyek olykor téged is meglepnek, megértéssel fogadod.
Vajon ugyanígy teszel a többiekkel is?" (Tatiosz)
Meda!
Tudod azt a kicsi pénzt is szépen be lehet osztani,aki ügyesen csinálja.Van aki a sok pénzből sem tud gazdálkodni.A pénz nem boldogít!Az egészség a legfontosabb,mindenki vigyázzon rá!
Szia!
Mi lett veled?Valami lappang benned biztos.
Én is dolgozok kint,kihasználom ezt a szép napsütést.
Szia!
Én is benéztem főzés közben,és majdnem "baj"lett:-)
A lányomnak köszönhetem,hogy elűzött a gép mellől.
Igazi szép idő van itt is,gyönyörűen énekelnek a madarak.
Sziasztok, csak pár percre kukkantottam be!
1184: Lolita Mindent felemészt a rezsi?? Sajnos, igen, de harcolni kell állandóan hogy vmicske maradjon nálam. Túl kicsi és megalázó a bérem, 8 órásnak a fele, mert félállásban vagyok. Ha nem dolgozom, akkor nekünk annyi, ezért dolgozom betegen, r.nyugdíjasként. Háziorvosom szerint jó szívós, sokat próbált vagyok, már minden porcikám beteg. És ezzel finoman az értésemre adta, értelmezésem szerint: Már rég meghalhattam volna ENNYI betegség után!!!!
Fülilleszték: jó volna összejönni.....csak elég messze laksz, az egészségem nem olyan már hogy csavarogjak, de ha muszáj, megoldjuk vhogy.
1182: Mokate
Köszönöm kedves hogy velünk is foglalkozol, új tagokkal. Ritkán jövök ide, pedig van elég bajom....
1178: Judith.budapest
"Kedves Marcsi és Meda! Annyira megértelek és sajnállak benneteket! Rossz gyerekkor, rossz felnőtt élet. Csak a kihasználás. Nem alakult ki bennetek, hogyan lehet önmagatokat megvédeni a sérülésektől. Akkor is ez az egy életetek van, nem cserélhető el!!! Meg kell keresni benne a kicsi örömöket!! Vannak, akiknek nem jutnak hosszan tartó boldog szakaszok az életükben, nekik az apró örömökkel kell beérniük. . . de a boldogságot akkor is keresni kell, ne múljon el nap egy kis öröm nélkül. . . az kell. . . "
HÁÁÁT...ebben naaagyon sok igaszság vannn :(:(:(:(:((((
1166: Sztella11
nem tudom, mennyi a béred, de valamennyit félre tehetnél magadnak. Ami csak a tiéd, amiből kirándulni jársz, szórakozni, esetleg, albérletre, stb. Mindent felemészt a rezsi??
A bérem, huhhh, kiröhögnétek, ha leírnám. 4 órában dolgozom, ezt fele bér. Semmire sem elég.
Igaz,hogy már lapos kúszásban jöttem de megint csak bekell kukkantantanom!!!A húsom az utolsó pillanatban menekült meg a sütő fogságából.
Megyek!!Már csak én hiányzom az asztaltól.
Szia!
Remélem,nem lett oda a finom ebéded!
Velem semmi sem történt tegnap óta,csak főztem az ebédet majd ebédeltünk.Nem vagyok jól.Hol fázom,vacogok,hol meg hőhullámom van.Délután ki fogok menni a napra,ha akarok ha nem,mert odakint lesz dolgom,amit nem lehet elhalasztani.
Sziasztok !
Főzöm az ebédet és csak bekukkantok, hogy elolvassam, kivel mi történ tegnap óta.Látom vannak új nevek is, örülök neki mert ez azt is jelenti, hogy a fórum témája egyre többeket érdekel, és azt is, hogy itt egy nagyon összeforrott, jól kommunikáló csapat van.
Lányok! Gyönyörű idő van, aki teheti menjen ki a szabadba, élvezze a majdnem nyarat.Akinek nincs programra ideje az is legalább 10 percre tartsa a nap felé az arcát, csukja be a szemét és képzelje magát egy illatos, virágos rét közepére.Esküszöm, hogy még a virág illatát is érezni fogjátok.
Ezen a szép napon mindenkinek lesz része egy kis örömben mert észre fogjátok venni az élet szépségeit ami a Ti életetekben is jelen van!
Bakker!!!! A húsom.., a sütőben..!Lehet, hogy hivni kell a tűzoltókat???
Nem lesz ez igy jó!
Mióta jelen vagytok az életemben még a főzést is
elszámitógépezem.
TÉNYLEG SZERETSZ?
És ez miben nyilvánul meg?
A javamat akarod? – tesztkérdések
Részegen is hazaviszel, beengedsz?
Sokadszor is meg tudsz nekem bocsátani?
Elviseled, ha neked panaszkodok?
Megosztod velem örömöd-bánatod?
Érdekel, hogy van-e mit ennem?
Azon vagy, hogy jól menjen sorom?
Érezteted velem, hogy kedvelsz?
Drukkolsz nekem, szurkolsz értem?
A rovásodra is favorizálsz?
Adsz esélyt, hogy javíthassak?
Kimentesz az árvízből, szennyből?
Lehajolsz hozzám?
Hozzásegítesz jó célom eléréshez?
Belegondolsz a helyzetembe?
Elégséges módon felvilágosítasz?
Elárulod nekem, ami rám tartozik?
Eljössz értem és elviszel magaddal?
Ha kell, a kezemre csapsz?
A hónom alá nyúlsz?
Bármi tisztességest kérhetek tőled?
Értékeid is kockáztatod értem?
Átvállalsz a terheimből?
Te nem hagysz magamra?
Kérdés nélkül adsz kölcsön?
Besegítesz helyettem?
Átsegítesz a holtponton?
Erősíted gyengülő hitem?
Óvsz a meggondolatlan lépésektől?
Szárnyakat adsz igaz vágyaimnak?
Meglátogatsz betegágyamnál?
Gondomat viseled?
Kiállsz értem?
Törődsz velem?
Nem hagysz cserben a bajban?
Együtt sírunk és nevetünk?
Együtt érzel velem?
Emlékeztetsz a sikereimre?
Igyekszel dicsérve szidni?
Szelíden dorgálsz, ha visszaesek?
Elnézed a botlásaimat?
Megtisztelsz tanácskéréssel?
Komolyan veszed a tanácsaimat?
Kitalálod titkos kívánságom?
Használat után nem dobsz el?
Imáidba foglalod a nevem?
Imádkozol értem?
Szinte bármikor zavarhatlak?
Próbálsz irgalmasan igazat mondani?
Engem magadnál különbnek tartasz?
Türelmesen végighallgatsz?
Hiányolsz, ha nem vagyok jelen?
Időben értesítesz a jó dolgokról?
Figyelmeztetsz a veszélyre?
Előre engedsz vagy testeddel fedezel?
Igyekszel felszabadítni gátlásaim alól?
Törekedsz a legjobbat kihozni belőlem?
Próbálod tréfával elütni a nyavalygásom?
Hitelt adsz a szavaimnak?
Rám mered bízni javaidat?
Kitartasz mellettem a végsőkig?
Mellém állsz, ha rám támadnak?
Megvédesz, ha nem vagyok ott?
Kihúzol a csávából, a veremből?
Nem sajnálod tőlem a dicséretet?
Tudsz diszkréten figyelmeztetni?
Csak jókor szólsz rám?
Tudsz lemondani, áldozni értem?
Bekötözöd a sebeimet?
Vigaszt nyújtasz?
Mindig van egy jó szavad?
Szólsz, ha előnytelenül öltözködöm?
Ajánlsz egy nekem való könyvet, programot?
Stb. stb. stb.
*
A mai nap biztosan megváltozik mimden,a fiad is jobb belátásra tér.Lehet neki is rossz napja volt,Te pedig nagyon érzékeny vagy.Szépen megoldódnak a dolgok meglátod.Neked most nyugalomra van szükséged,gyógyuljál!
Vigyázz magadra!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Mit lehet tenni a depresszió ellen?
- Téli depresszió ellen kinek mi vált be?
- Miből szűrhető le, hogy egy ellenkező nemű barát kikezdett velem, vagy csak nagyon kedves?