Egy élet margójára (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy élet margójára
részlet a szerző egyik írásából:
"Nő vagyok. Lánya egy anyának, anyja két fiúnak. Kettős szerep, s nem tudom melyik szeretek jobban lenni. Mikor, melyik."
most akkor ez csak egy kitalált történet???gondolom csak egy ütős cikket akartak ami felkelti az érdeklődést a weboldal iránt. Kár. Jobb lett volna ha valós történet.
Nekem is nagyon tetszett a cikk, tehetséges, aki leírta, még ha nem is vele megtörtén eseten alapszik.
Ami viszont eszembe jutott, és ti is írtátok korábban: az, akinek nem jön egy "Péter" a legjobb pillanatban, de úgy dönt, hogy megszüli és örökbeadja a kicsit. Szerintem nagyon tisztelni kell az ilyen döntést, mert nagyon nagy bátorságra vall! Az abortusszal el lehet menekülni azelől, hogy kiderüljön, de egy élet odaveszik - persze lehet olyan helyzet, hogy nics más választás. De jobban kellene tisztelni azokat a nőket, akik vállalják a nemkívánt terhességet és a baba elvetetése helyett örökbeadják egy párnak, akiknek talán máshogy nem lehetett volna gyermekük!
A szívem szorult össze ezen sorok olvasása közben. A végén nagyon megkönnyebbültem. Ha valaki nagyon várja a babáját, akkor is vannak nehézségek, így viszont...büszke lehetsz magadra, hogy vállaltad és végigcsináltad. Cserébe olyan ajándékot kaptál, ami a földön a legnagyobb.
Látod, tudnak/lehet téged szeretni.
hüpp-hüpp... és hüpp.
:)
Jajj ez olyan szép írás.....
Még ha kitaláció is,akkor is nagyon szépen megfogalmazta.Ha meg igaz akkor a legjobb döntést hozta!!:)
Mindenesetre,köszönjük Hoxa,hogy ezt a cikket(írást)átvetted.
Megható,elgondolkodtató és talán sokaknak reménykeltő.
Ilyet nem írhat,csak akivel megtörtént.
Miért ne lehetne mellette,még három fiú?
Mondjuk,vannak öten:anya,apa a kislány,meg két fiúcska.
Talán az utóbbiaknak a Péter az apjuk!
Így is három fiú.A két lány,meg fogyózik.
Mégis jó döntést hoztál nem adtad örökbe a gyermekedet és örültél akkor, hogy megszületett,azóta 18 év telt el és már önálló, de boldog vagy, hogy létezik és veled van.
Üdvözlettel: Ágnes