Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Egy anyának mindig kell, hogy türelme legyen a gyerekkel foglalkozni? fórum

Egy anyának mindig kell, hogy türelme legyen a gyerekkel foglalkozni? (beszélgetés)

1 2
2024. júl. 19. 18:22
Mert nekem az jön le, hogy jó anya. Mert egész nap leköti a kicsit, megmutatja neki a világot, tanítja, foglalkozik vele. És türelemmel.
6. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 19. 18:21

Egy jó anya azt is megtanítja (a saját példájával) a gyerekének, hogy nem hangoskodunk és visítunk állandóan. Főleg a

kertben. Sőt.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 606da91bea)
2024. júl. 19. 18:19

Eddig szerettem volna ahogy írtam is.

De így testközelből látni, hogy más hogy csinálja, elbizonytalanodtam, hogy nekem menne-e.

Mondjuk nincs párom, az idő meg megy. Lehet az élet megoldja majd, hogy ne legyen ilyen problémám.

4. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 19. 17:58

Pont az ellenkezője jut eszembe.

Látszat boldogságnak ad jó nagy hangot.

Már biztos szóltam volna neki hogy hangtompítót tegyen fel!

2024. júl. 19. 17:53

Miért kellene az egész napos visongatásért kalapot emelni?

Csendesen, halkan, ugyanolyan jó (ha nem jobb) anyja lehetsz egy gyereknek.

2. 606da91bea (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2024. júl. 19. 17:30
Nyugi, még csak kéteves a gyerek. Előbb-utóbb az agyukra fog menni nekik is. Hacsak nincsenek kötélből az idegeik. Ezt nem is lehet a végtelenségig csinálni. Nagyon sokan nem bírják, de egy zsák lópimpiliért se vallanák be. Ha így érzed, ne is vállalj gyereket.
2024. júl. 19. 17:16

34 éves vagyok, nincs gyerekem. Régóta szerettem volna, de nincs társam hozzá.

Most kb 4 hónapja a szomszédomba költözött egy fiatal család: anyuka (30 éves), férj 32, a gyerekük 2 éves.

És ugye folyton a kerben játszanak. Én emelem a kalapom: egész nap visongat a kicsinek, énekel, homokoznak, játszanak, mondókáznak. Dicséri, nagyokat nevetnek, de tényleg remegnek a falak ahogy nevet a kicsivel.

Na és az jár a fejemben, hogy nekem ez nem menne. Én halk vagyok, néha igénylem a magányt, elvonulni, csendben kiülni a kertbe. Ez a folyamatos hangoskodás, nem én vagyok. És nem is bírnék szerintem a nap 24 órájában így pörögni. A nagymama a szomszédban lakik, minden nap átmennek pár órára.

Szóval elbizonytalanodtam, hogy jó anya lehetne-e belőlem, ha nem ilyen vagyok mint a fent leírt.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook