Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv... (tudásbázis)
Legalább valaki érti, amire gondolok. Konkrétan.
Köszim .
Ante, te hagyd meg, jó?
Felőled heroinistának is lehet gyereke, ugye?
Akinek a csávója össe vissza rugdossa, ugye?
Láttál már darabokra tört arcot ?
Én igen. Azé a nőé volt.
Tudod te mit jelent az egész? Legalább sejted ?
Ezt arra írta a lány,h a srác,már elörte a csaj orrát,meg kitörte a fogait egy verekedés alkalmával,szal valszeg megtörténik ujra a tettlegesség...
Nyilván nem ez a megoldás,de elolvastad,h mi vár a babára a popcakon kívüli világban?Milyen élet,és milyen körülmények? És persze már mostsem jobb enki odabent.(
A tudásbázisba beirtam a kérdésemet. Ennyi volt s forum csinálás.
Ehhez is utmutatót adtak kb:)
Ante.
MInden rendben nem lesz . Azt mindenki tudja.
Úgy főleg, hogy két perce raktam le a telót.
Most pofozta meg nyilt utcán a nőt.
Gratula.
Tényleg minden oké lesz.
Ugye?
Es ha minden rendben lesz a babaval? Egeszseges lesz?
Hogy irhatsz ilyet, hogy a csavojanak a laba? Rugja ki belole a gyereket?
Hihetetlen.
Ok!!
Köszi Nagyok :)
Érdemes utána járni a dolognak, azt nem tudom, hogy a még meg nem született babákkal foglalkozik-e a gyámügy!?
Indíts egy fórumot-Gyámügyesek ide-címmel!:)
Hátha megtudsz valamit!
Ha nem vagyok, vagyunk családtagok,akkor is lehet?
Ha igen,akkor inditok Már most.
Kicsi gyerekekre vigyáztam.
Feltudom mérni,hogy minek nagyjából mi a következménye.
Ha nem is rugdossák agyon,akkor sem lesz ép emebr belőle.
Erről már most biztositok mindenkit..
Amúgy..Ez a nő egy pokolian jó ember lenne... Szeretetre méltó.
Csak elcseszte az életét...
És most egy másik emberét is elfogja.
3-4 éve.
Nem tudom, hogy ilyenkor foglalkozik-e velük a gyámügy vagy ők már csak a megszületett babákat védik utána kell nézni és a lehető összes szervet rájuk uszítani, hogy elérjétek az abortuszt!
Sok sikert!
Eltudjátok képzelni, hogy szegény magzat mit élhet át majd a 9 hónap alatt az anyja hasában, miközben anyucit ütik, rúgják????
Édes jó istenem, hogy miért nincs az embereknek egy csepp eszük sem, na az állatról meg nem is mondok véleményt!
Lehet, hogy látszólag egészségesen fog a világra jönni, ha minden "jól" megy, de soha nem lesz épp ember belőle, értelmileg visszamaradott lesz az iskolában nem fogja megállni a helyét, kát erről beszélni is ABORTUSZ és csakis a baba érdekeit néztem!
Elkeserítő, én most babát várok és van már két gyönyörű, egészséges kisfiam még a szemem is könnybe van, ahogy ezeket a sorokat írom, mérhetetlenül sajnálom azt a kis magzatot!:((((((
Nem tudom.
De lehet meglépjük azt a lépést, hogy bejelntjük x helyen,hogy ez és ez van,és ha más nincs, legalább csekkolják.
Hm nagyok?
Az lehet.
Nem volna baj.
Nem egy ember lesz,aki jelzi majd a védőnőnek,stb...
Hm.
Jó kérdés.
Kétlem,hogy más útra térne...
kétlem, hogy normális lenne.
Kétlem,hogy helyre jönne minden...
Mert...
A vér nem válik vizzé...
Ez borzasztó! Akkor én nagyon büszke vagyok a védőnőmre. Én egyedül maradtam terhesen és a védőnő azt mondta vagy költözök, vagy nem engedi haza velem a babát a kórházból. Indok: cserépkályhával fűtöttem volna a télen, mert csak az van. De ezt egy gyermekágyas anya nem tudja ellátni.
Szóval ilyen apróság miatt nem jöhettem volnahaza a babámmal.
Akkor máshol miért nem vesz észre dolgokat a védőnő?
Annak a szegény kisangyalnak jobb helye lenne fönn a mennyben vagy egy normális szerető anyánál...
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Mi a véleményetek a megszakításos szexről?
- Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tűntethetném el alkoholista, agresszív apámat az életünkből?
- Kényszerevő, dohányzó, munkamániás, szexfüggő, játékszenvedélyes, alkoholista, drogos...
- Mit lehet tenni egy alkoholista, agresszív emberrel ha terrorizálja anyut?