Egy 37éves alkoholista, dohányzó nő terhes, 14 hét kb. Megszakitani meddig lehet? Tud valaki valamit? És a párja agressziv... (tudásbázis)
Annyira nehéz.
A tehetetlenség...
Nem fér a fejembe,hogy lehet egy emebr ilyen önző, nem épelméjű..
Hm...
Talán még nincs késő, nem,?...
Volt már vérfürdö..
Eltörte a csávó dóri orrát, és nincs meg a négy első foga már..
A vérfürdö...
A piára lett fogva, feljelentés nem történt meg...
Mindenkinek hangosan hullik a haja . . .
Ez mit jelent ? :DDD
Én úgy tudom hogy elveszik később is mint 12hét de az orvosnak kell engedélyezni.És ez mi ha nem egy olyan helyzet amikor nem is kéne gondolkodni hogy elvegyék-e vagy sem.Alkoholista ,dohányzik ,verni is fogják,komolyan gondolja valaki is hogy szegény kisbaba egészséges lesz?Vagy csendben megszülik és otthagyják valahol.
Viszont a 12.hét után már nem úgy veszik el mint előtte hanem meg kell szülnie.Rettentő hogy ilyen megtörténhet de én azt mondom hogy a legnagyobb hiba lenne ha megtartaná.
37 éves nő.
Kár lenne elvetetni,ha egészséges.
Jogos. De mennyi az esély arra, hogy egészséges lesz mentálisan, pszichésen, testileg?..
A testi a legkevesebb...
Azt kimutatják.
De a többit nem tudják kimutatni.
Elakarja hagyni ezt a csávót, de mégse.
Nem lehet kiigazodni rajta..
És ő nem akar változtatni.
Vagy nem tudom...
Esc. Igen, sokan nem érdemelnék meg, hogy gyerekük legyen, azoknak van bezzeg.
Akiknek meg lehetne,mert érettek rá, körülmények is vannak..
Azoknak nem lehet...
Ne add fel.
Mindenkinek hangosan hullik a haja ...
de az ilyeneknek miééééért lesz gyerekük...??? Mi már 2 éve nem védekezünk, van lakás, kocsi, fűtés, minden ami kell...és nincs gyerek..
Uncsitesómék..se lakás, se pénz, se munka, semmi...egyszer nem védekeznek...gyerek lesz. Tegnap tesóban, kb 16 éves lány, a hapsijával, aki szintén ugyanannyi lehet...2 ikerrel...
Szomszéd: 18 éves kiscsaj, azt se tudja kitől, de terhes lett, persze cigivel a szájában...
akkor ez most hogy van? Valaki tanítson már meg gyereket csinálni.. :(((
Akkor veszett fejsze nyele az egész ügy kb?
Szomorú...
Mindenki megvan ijedve a társaságból...A nővére, anyja, apja, mi, azok, akik nap mint nap látjuk,amit csinál.
Elméletileg már volt spontán vetélése mondjuk...
hát igen, ez azért elég szomorú helyzet :( lehetne védekezni is!!!!
Ha már így alakult és ilyen a helyzet érdemes tényleg elvetetni, de azt csak a 12.-ik hétig lehet én is úgy tudom :(
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Ti mit tennétek ha a párotok alkoholista, agressziv, lenne és bántalmazna?
- Mi a véleményetek a megszakításos szexről?
- Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan tűntethetném el alkoholista, agresszív apámat az életünkből?
- Kényszerevő, dohányzó, munkamániás, szexfüggő, játékszenvedélyes, alkoholista, drogos...
- Mit lehet tenni egy alkoholista, agresszív emberrel ha terrorizálja anyut?