Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Édesapám fórum

Édesapám (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Édesapám

20. Arianne113 (válaszként erre: 19. - Casela)
2012. okt. 10. 13:54
nem bántottál meg :) sajnos ilyen az élet. de én annak is nagyon örülök hogy ilyen csodás apukám van, még ha anyából nem is jutott a legjobb hát istenem:)
19. casela (válaszként erre: 15. - Arianne113)
2012. okt. 9. 20:29
Gondolom, h nem te tehetsz róla. Ne haragudj,nem akartalak megbántani vagy ilyesmi. Én abszolút megértem, mert nálam ugyanez van,csak a másik irányba. Szóval én anyukámmal vagyok nagyon jó viszonyban, apuval sajnos rossz a kapcsolatom. És én is úgy érzem, hogy erről nagyrészt nem én tehetek. Kívánom, hogy minél jobban tudd elrendezni magadban az anyukáddal való viszonyt, én is ezt próbálom apuval. :)
2012. okt. 9. 11:41
Nagyon megértelek,mert nekem is nagyon jó volt apukámmal a kapcsolatom. Pont ugyan így megtudtunk beszélni mindent, ahogy ti. Csak sajnos, nekem apukám 2002-ben meghalt,de ővolt a legjobb apu a világon.Azóta is érzem a hiányát,és hát ez nagyon meg is viselt engem akkor, és azóta is egyfolytában hiányzik.Ha valami történik,akkor rögtön az jut eszembe, mit mondana ő erre, és mit csinálna.
17. 298b15dfdd (válaszként erre: 1. - Arianne113)
2012. okt. 6. 05:23

Valóban ,addig szeressük igazán ,amíg köztünk vannak,hogy utána büszkén,boldogan,szeretettel emlékezzünk, eltudjuk mondani,hogy az én apám...

Számomra ő volt a világ legtökéletesebb apuja!

16. Arianne113 (válaszként erre: 14. - 303b0747dd)
2012. okt. 6. 00:53
megértem teljesen. nem csak te, én is küldök nekik ölelős macit ( nemtudom én se mi a neve ) :)
15. Arianne113 (válaszként erre: 13. - Casela)
2012. okt. 6. 00:52
jóban vagyok anyuval ne érts félre. igyekszem őt segíteni ahol tudom! csak nincs köztünk meg az az igazi anya lánya kapcsolat, mint ami apuval megvan. erről sajnos nem én tehetek nagyrészt. de ez már egy egész más történet.
2012. okt. 6. 00:24
Akinek nincs édesapja valamilyen okból kifolyólag,ez a cikk még szomorúbbá fogja tenni.Így inkább nekik küldök ölelős oposszumot(ha ez a neve).
13. casela
2012. okt. 6. 00:13
Dehát ez olyan fura... tök jó hogy ennyire szereted az apukádat és ilyen jó a viszonyotok, de minek árán?! Az anyukáddal nem vagy kibékülve. Azt írtad az elején, h sajnálod azokat akik nincsenek jó viszonyban a szüleikkel. Dehát neked sincs megoldva a helyzet, azért ragaszkodsz annyira az apukádhoz,mert az anyukáddal való viszony megoldatlan, a mérleg jócskán elbillen.
2012. okt. 5. 22:33
De jó nektek, én nem tartom a kapcsolatot az apámmal. Én akartam így, és meg volt az oka. :-( Mindig olyan apukára vágytam, amilyet a cikkedben írtál. Nagyon becsüljétek meg egymást! Sok-sok boldog évtizedet kívánok nektek ugyanilyen mély szeretetben! ;-)
11. 61a4b0dc10 (válaszként erre: 1. - Arianne113)
2012. okt. 5. 20:59
A cikkben nagyon magamra ismertem! Ugyan így vagyok én is apummal. :) Aranyos vagy, hogy így leírtad, amit érzel.
10. Arianne113 (válaszként erre: 8. - Cc6a0cd7c8)
2012. okt. 5. 20:56

hát igen apu sem szokta eltitkolni ha buta voltam, de nem szokott sose letolni. a legjobb hogy őszinte, őszintébb mint bármelyik barát a világon. épp ezért szoktam neki mondani hogy ő a legjobb barátom is egyben :)

a mensis dologgal kapcsolatban jót mosolyogtam, apu anno mondta hogy hát ő nem ért az ilyesmihez de azért megpróbál segíteni meg akármi van azért nyugodtan forduljak hozzá :) az egyetlen ember akivel MINDENT megbeszélhetek. aki előtt nincsenek titkaim és akinek sose kell hazudnom semmivel kapcsolatban. ( megjegyzem nem vagyok hazudozó, nem is igazán megy nekem az ilyesmi )

2012. okt. 5. 20:52
Nagyon boldog vagyok a hozzászólások láttán. köszönöm nektek. lalalala édesanyámmal sajnos nem ilyen a kapcsolatom. Ő a bátyámat imádta mindíg is, és engem sokat és sokszor bántott, noha jóban vagyunk és nem haragszom rá mert csak az anyukám de sajnos nem tudom őt úgy szeretni mint aput, aki mindíg mellettem áll és állt mindenben. most is egy elég rossz helyzetbe kerültem és tudtam hogy kinek fogok először szólni, és bizony apu meg is köszönte hogy mindíg hozzá megyek akármilyen gondom van és megbízok benne. néha annyira félek tőle hogy egyszer elvesztem. fiatal meg ( 48 éves ) csak egyszerűen képtelen vagyok elképzelni az életemet nélküle. ő az én támaszom, az az ember aki feltétel nélkül szeret akármilyen butaságot is csináltam, mindíg is így volt. akinek pedig meghalt az édesapja, őszinte részvétemet nyilvánítom, és sajnálom hogy nem élhetik át ezt az örömöt. sajnos nekem is van sok barátom akinek nem élnek a szülei, és őket is annyira sajnálom ilyenkor. :(
2012. okt. 5. 19:26
szia az én Édesapám is ilyen:)Mint egy igaz barát aki kimondja ha valami rosz s megdicsér ha valami jó.Az első menzim:)Édesapám valami baj van kellene pénz-Mi baj fiam(neki a lányai is fiai:)?-tudod ott lent-jaj terhes vagy melletted állok ha megtartod ha elveteted -de édesapám nem az a baj hanem vérzek-óóó na itta pénz elmész a boltba veszel betétet van amelyik repül az a szárnyas de még nem próbáltam nem tudom hogy kell használni s van a szárnyatlan na azt kitaláljuk hogy müködik:)---anyám csak megszült többre nem volt képes de édesapám...mindig Ő a példaképem:)Gratulálok hogy neked is egy ilyen apa jutott!
2012. okt. 5. 18:16

Gratulálok a cikkedhez!!! Nagyon tetszett és nagyon szépen köszönöm sok ide beregelt felhasználó nevében is hogy megírtad..


Minden negatív kritika ellenére is majd amit kapsz, ez a cikk fantasztikusan jól sikerült és kívánom, hogy sok ilyen jó cikket írj még ide a felhasználóknak azaz nekem is!


Minden elismerésem és tiszteletem jeléül ment is a jel neked! Gratulálok mégegyszer és szép hétvégét kívánok neked! A szüleid nagyon szerencsések, hogy ilyen gyermekük van mint te és a legfontosabbat is beleírtad bizony: A család!!!Megjegyzem én is apás vagyok szóval az én szívemből is írtál most! Köszönet érte!

2012. okt. 5. 17:41
Mi van az édesanyáddal? ő iránta nem érzel így?
2012. okt. 5. 16:11

15 éves voltam mikor meghalt.

36éve nem mondtam ki:ÉDESAPÁM!

Nagyon szerettem,még most is fájdalmasan mar a hiánya!

2012. okt. 5. 13:56

A lányok apásak. Én is az voltam. Kicsit irigykedtem is, amikor olvastalak. Én 7 évesen vesztettem el az apukámat, meghalt..

Lett persze nevelőapukám, aki végtelen rendes ember volt, de ő is meghalt évekkel ezelőtt.

2012. okt. 5. 13:47
megható kis cikk volt:) én is nagyon apás voltam gyerekkoromban, ő volt az "isten"... aztán elköltöztem, sok csalódást is okoztam neki, de sosem mondta, vagy mutatta, nem a szavak/érzelmek embere. de most már tudom, hogy nagyon büszke rám:) köszönöm a cikket:)
2012. okt. 5. 13:34

Tulajdonképpen nem írtál nagy dolgot, de nagyon édes vagy, hogy megosztottad ezt velünk. És nem igaz, hogy a lányok anyásak. A lányok apásak ők a legnagyobb "szerelmeink".

Nagyon sok boldog együtt töltött időt még Nektek! :)

2012. okt. 5. 13:08
Biztos sok ilyen cikket olvastatok már. De én most megpróbálom átadni nektek azt a különleges érzést, amit én érzek.

A cikkem célja csupán az, hogy leírhassam átadhassam azokat a jó érzéseket, amiket én érzek.

Nem hiába mondják hogy meg kell becsülni amink van, és ez nem csak tárgyakra vonatkozik, hanem a szüleinkre is.

Szoktam mondani a barátaimnak is, főleg amikor fasírtban vannak a szüleikkel, hogy gondolják át, és kérjenek bocsánatot, mert anya és apa csak egy van, és a velük töltött idő minden perce értékes.

Ugrás a teljes cikkre: Édesapám

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook