E-cigitől lehet fülcsengés és fejfájás? (tudásbázis)
7. zsoffka002 (válaszként erre: 6. - Zsoffka002)
máj. 7. 15:17
Ja! szerintem semmilyen ciginek és a e-ciginek nincs köze hozzá! Persze minden, a szervezetbe kerülő anyag, ami nem hasznos, az káros is lehet!
6. zsoffka002
máj. 7. 15:16
Nekem is cseng a fülem időnként és csak a bal oldalon. Hallóideg probléma, valószínű örökletes, mert a húgomnak 90-95 decibel halláskárosodása van kb.30 éves korától, most 69 éves. A leányom 48 éves, 10 évesen állapították meg a 60-30 decibeles halláskárosodást, előtte 2-3 évig sokszor fülcsengésre panaszkodott. Nekem 30-40 dec. a hallásom, ez 70 évesen normálisnak számít, nem veszem észre, hogy nagyot hallanák. Akkor cseng jobban, ha időjárásváltozás van folyamatban, azaz légnyomás változás. Érszükület is lehet, de minden orvos (háziorvosok; orr-fül-gégészek) széttárják a kezüket, hallókészülék viselése a javaslatuk. Bevallják többet a tudomány mai állása szerint erről többet nem tud a világ! Fülész annyit mondott ne szedjek aszpirint! A húgom és a lányom soha nem szedett, a háziorvos pedig erősen javasolja e gyógyszer szedését.
5. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 13:54
Nekem hat éve cseng fülem, nincs mit tenni. Olyan, hogy egyszer cseng, egyszer nem, olyan nincs.
az e ciginek semmi köze hozzá.
4. Any73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 13:05
Tapasztalatom ugyan nincs, mert nem dohányzom!
Viszont olvastam róla, hogy komolyabb tüneteket is okozhat!!!
PL: szívritmuszavar, vérrög képződés........!!!
Óvatosan az e- cigivel!!!
3. Any73 (válaszként erre: 2. - Levarosbukta)
máj. 7. 12:44
Tapasztalatom ugyan nincs, mert nem dohányzom!
Viszont olvastam róla, hogy komolyabb tüneteket is okozhat!!! PL: szívritmuszavar, vérrög képződés......!!!
Szóval csak óvatosan!!!
2. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 7. 11:57
Mi a jó az e-cigiben?
máj. 7. 11:27
Körülbelül három hónapja szívok ecigit és gyakran cseng a fülem, fáj a fejem... szédülök. Voltak hasonló tapasztalatai valakinek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?