Durva diéta egy fórumból (beszélgetés)
A dzsungel mélyén a celebek is kis adag rizseken éltek. S tényleg fekete volt körülöttük a föld!
Talán ettől???
Szerintem itt a karácsony, egyetek, s élvezzétek az ízeket!
egy index-es forumban találtam ezt a hozzászólást, már nem is tudom mire dobta ki a google....
kiváncsi vagyok milyen eredményt érsz el vele, és hogy hogy fogod bírni
hajrá
jó belátom ez tényleg hülyeség :)
igazad van
Úr Isten és még van aki ezt elhiszi???!!!
Feketét pisilni?????
ez a "diétával " csak a hízásodat fogod elősegíteni
az miért jó ha valakinek leesik a vércukra fogyi közben , miért kell odáig eljutni....
a vércukor egyenletessége segíti elő a fogyást...többek között..
Fuhhhaaaaa:D
Ezt szavakba sem lehet önteni milyen egészségtelen és hülyeség ráadásul...Bocsiii:)
a diétát nem én találtam ki hanem egy másik forumban olvastam (valami 2004 v. 2005-ös hozzászólás volt)
azért nyitottam ezt a fórumot mert kiváncsi voltam hogy van-e valaki aki ismeri ezt a diétát és csinálta-e már :)
bár nem hiszem hogy olyan hűde káros lenne
az anorexiánál biztos nem károsabb :)
még nem csinálom :)
most épp egy másikat csinálok, még egy bő hétig
aztán szerintem ki próbálom ezt
sziasztok!
mint lelkes fogyózó, rákatanttam a netre és kutatgattam hogy ki, mivel , mennyi idő alatt, hány kilót fogyott
most találtam egy diétát amit most láttam először
bemásolom:
"Az első csak az első alkalommal hatásos, akkor viszont nagyon (ne ijedjetek meg, ha első nap feketét pisiltek, akkor oldódik ki a szervezetetekből minden korom, szmog, por, méreg stb., ami addigi egész életetekben felhalmozódott). 3x1, 3x2 vagy 3x3 nap alatt lehet megcsinálni, ezalatt 2-3, 4-6, 7-9 kg-ot lejet kb. fogyni. Vigyázat, leesik a vércukor, ezért legyen nálatok vésztarcsiban 1-2 szem kocka- vagy szőlőcukor. A fogyi alatt csak szénsavmentes ásványvizet (csapvizet), nem rostos és cukormentes gyümilevet, gyümölcsteát max. édeskével és citrommal lehet inni. Kávé, cigi, alkohol tilos. A napi "menüből" annyit lehet enni, amennyit bírtok.
Első 1-2 v. 3 nap: sótlan párolt rizs
Második 1-2 v. 3 nap: sótlan párolt bőre nélküli csirkehús
Harmadik 1-2 v. 3 nap: bármilyen gyümölcs, többféle is, kivéve banán (mert az tömény szénhidrát) "
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- "-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata
- Holnap elkezdem a Dukan diétát........
- 50 év felett mivel lehet diétázni, fogyni?
- Egy fórumból hogyan tudok elmenteni verseket?
- Mit tudnék akkor tenni ha elindítottam egy fórumot, amin nézeteltérésem lett valakivel, de addigra a többiek kiábrándultak a fórumból?