Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kilyukadt az óvszer, mit tegyek? fórum

Kilyukadt az óvszer, mit tegyek? (beszélgetés)

1 2 3
43. PöttyösPanka (válaszként erre: 24. - Bajk)
márc. 7. 08:07

Hidd el, hogy minden nő nagyon is elgondolkodik az összes eshetőségről, amikor a kezében tartja a pozitív tesztet. Egy terhességmegszakítás nem olyan egyszerű sem testileg, sem lelkileg. Nagyon nehéz döntés anélkül is, hogy idegen férfiak nyomást gyakorolnának.

Viszont elméletben könnyű életpártinak lenni. Hisz az nem kér enni. Ellentétben egy gyerekkel. Jó szándékú tanáccsal teli van a padlás. De attól nem lakik jól a gyerek. Ha valóban az élet mellett állnál, és tényleg azt pártolnád, hogy a FI tartsa meg a babát, akkor a támogatásodat ajánlanád fel. Mert csak ezzel tudnál segíteni a helyzeten. De gondolom azért a nagy életpártiságnak is van határa.

márc. 7. 08:04

Kövezzetek meg, de nekem az a sanda gyanúm, megint van egy kitalált történet bedobva.

Aztán olvasgatja, hogy esnek egymásnak akik hozzászólnak.

Mert ha igaz lenne, valamit már csak reagált volna rá.

Ha meg igaz, elég szomorú, hogy nincs felkeszülve, mit tegyen ilyen helyzetben.

41. Görögtánc (válaszként erre: 24. - Bajk)
márc. 7. 07:29
Állj az élet pártján de a téged érintő kérdésekben. :D
40. Görögtánc (válaszként erre: 22. - Tündike40)
márc. 7. 07:27

Így is rengeteg gyerek vár örökbeadásra mert az egész örökbefogadási rendszer szar. Itt meg nem csak a gyerek életéről van szó hanem az anyjáéról is. Minek tegye ki magát feleslegesen fiatalon egy nem kívánt terhességnek?

Mennyuvel könnyebb inkubátorban hagyni egy újszülöttet mint csírájában elfojtani a terhességet és abortuszt kérni? Semmivel. Kihordani, megszülni majd odaadni úgy hogy bár gondoskodnak róla fogalmad sincs mi lesz a sorsa ezerszer rosszabb.

39. PöttyösPanka (válaszként erre: 8. - Bajk)
márc. 7. 07:12
Rendben. Megszüli, és neked adja. Te meg szépen felneveled. Hiszen ez ilyen egyszerű.
márc. 7. 01:59
irany a gyogyszertarban esemenyutani fogamzasgatloert,bar lehet otthon recept kell hozza./nalunk nem kell/.
márc. 6. 20:18
Kedves Fi, menj dokihoz mihamarabb, fiatal vagy még ne bazd el az életed, hacsak nem gyerekre vágytál mindig is....
36. sargadinoszaurusz (válaszként erre: 34. - Lady Lavender)
márc. 6. 20:14
nem, viccesen akarta irni a nogyogyaszt, mert az foglalkozik a mehhel, mint noi szervvel.
35. Violet18 (válaszként erre: 8. - Bajk)
márc. 6. 20:09
Annyi baba vár örökbeadásra h nem igaz, inkább kaparás, megspórol egy csomó gyötrelmes éjszakát, amiert bűntudata lesz h odaadta. Minek túlspilázni. Kaparás. Utána jöhet gyógyszer spirál gyöngy plusz a gumi 🤷🏻‍♀️
34. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Globus)
márc. 6. 19:25

Agyoncsipkedik es meghal?

Amugy ez nekem annyira nem vicces. Gyerekkelt 6 darazscsipest kaptam, es allittolag mar alig lelegeztem, amikor az orvosi asztalon voltam buci fejjel meg az egyik karom is poppeyes lett. Csak nem az izombol.

33. Lady Lavender (válaszként erre: 32. - Lady Lavender)
márc. 6. 19:17
Hol lehet kikapcsolni az automata, ami most mar felismerhetetlelre csinal?
32. Lady Lavender (válaszként erre: 31. - Lady Lavender)
márc. 6. 19:15
Dinnyet
31. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Bajk)
márc. 6. 19:15

Pasikent konnyu azt mondani, hogy hord ki, es add orokbe.

Gondomlom, ha dinner kellene noveszteni a hasadban, aztam teldugnanak egy jatekbabat a seggedbe, akkor meggondolnad magad.

30. sargadinoszaurusz (válaszként erre: 29. - L.luiselotte)
márc. 6. 17:45

az 48 oran belul jo, a pozitiv teszt hetekkel utana lehetseges. szoval teherbe eses utan minimum ket hettel lehet csak pozitivat tesztelni.

en nogyogyaszati idopontot javaslok, es ott el lehet mondani, hogy menyiket szeretned: terhesgondozast vagy terhessegmegszakitast. sok sikert hozza, ne varj, ha nem muszaj!

márc. 6. 17:23
esemény utáni tabletta ?
márc. 6. 17:20
Ha kilyukadt akkor össze kell varrni :D
márc. 6. 17:00

Ket abortuszom volt. Tul lehet elni.

Megvisel lelkileg. Foleg, ha tudod lenne segitseg.

Nekem mind ketszer a szuleim velem voltak, akarhogy dontok,, akarmelyik orszagban.

Es azt is megertettek. Hogy nem..

Azt is elfogadtak, hogy en el vagyok kotve.

2+ gyerekuk van, akiket nem terveztek. De tanultak, felneveltek oket. Te akarsz gyereket vagy sem?

26. bajk (válaszként erre: 22. - Tündike40)
márc. 6. 16:54

Kedves Tündike40!

Tiszta szívemből köszönöm a válaszod!

Üdv.:

25. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Alinka01)
márc. 6. 16:48
Szerintem az arcomon rozacea, trombonist hajlam, visszer gyerekkor ota, valamint tudok sem egy vitamins se bevenni mindennap azonos idoben, kizsarja a bogyot. Bar en msr el vagyok kotve, es leszarom.
24. bajk (válaszként erre: 17. - Kacsahercegno)
márc. 6. 16:47

Kedves Kacsahercegno!

Én javaslatokat írtam és KÉRTEM a Fi-t, valamint azt, hogy GONDOLKODJON EL a megoldásokon.

Nem tagadom, az élet melletti megoldás pártján állok, határozottan emellett törtem pálcát.

Tisztelettel kérdezem, Te minek a pártján állsz? Hiszen a FI kérdezte, hogy mit csináljon.

Köszönöm szépen az észrevételedet. Nagyon is jónak tartom azt, amit írtál: forduljon ahhoz, „akikről tudja, hogy számíthat a támogatásukra”.

Üdv.:

23. andi6020 (válaszként erre: 22. - Tündike40)
márc. 6. 16:43
Inkább százszor elvetetném, mint megszüljem és otthagyjam valahol, valakinek. Ilyent szerintem csak az csinál, aki kifut az időből, és nem tudja elvetetni.
márc. 6. 16:40
Még mindig jobb ha megszüli és egy babamentő inkubátorba hagyja. mint ha elvetetné. mert az élet a fogantatás pillanatában kezdődik. sok jó emberpár szeretne babát,esélyt adna neki egy boldog életre,családban
márc. 6. 16:32
Boldog babavárást!
20. alinka01 (válaszként erre: 18. - K-né Zsóka)
márc. 6. 15:47
Ne utasítgass engem semmire! Csak kérdeztem, hogy mit értesz valamin. Értő olvasás?
márc. 6. 15:45
Bennem még felmerült az a kérdés is, hogy ezt a lányt vajon miért nem készítette fel az anyukája a nemi élet dolgaira. Mert szerintem ő is felelős!
18. K-né Zsóka (válaszként erre: 15. - Alinka01)
márc. 6. 15:44
Idézd kérlek, ahol azt írtam, hogy vállalja a felelősséget. Én azt írtam, hogy én mit tennék.
17. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Bajk)
márc. 6. 15:42

Otthagyhatja az inkubátorban??? Az biztos SOKKAL jobb lesz, mint meg sem születni. Odaadhatod rokonoknak? Egy gyerek nem egy talált kiscica amit rábízol valakire... Mielőtt ilyen baromságokat kommentelsz, gondold már végig, hogy segítesz-e vele, vagy egy szerencsétlen fiatal lánynak, aki egyébként sem cselekedett valami körültekintően, komolyan azt tanácsolod, hogy szülje meg és hagyja el a csecsemőjét? És még több lelkiismeretfurdalást lapátolsz rá?? Szerinted ez egy segítő komment? Az még nem egy élő valami, hanem egy fejlődésnek indult megtermékenyített petesejt. Nem vesz el tőle semmit, magától viszont annál inkább, hogyha megtartja az akarata ellenére, az sem biztos, hogy a családja támogatná egyáltalán... Jesszus...

Amúgy mielőtt ezt a kommentet megláttam, azt akartam tanácsolni FI-nak, hogy bárhogy is dönt, az legyen az ő döntése, és a lehető legkevesebb embernek mondja el, és kizárólag olyanoknak, akikről tudja, hogy számíthat a támogatásukra. Pont az ilyenek miatt, mert mindig van aki szerint szuper ötlet megtartani, akár még úgy is, hogy egy ki tudja milyen életre ítéli, amiben elhagyta az anyja és az állami ellátásra van hagyva egész gyerekkorában....

16. alinka01 (válaszként erre: 13. - Cicosz)
márc. 6. 15:29
Miért, akkor mi lesz? Komolytalan vagy!
15. alinka01 (válaszként erre: 11. - K-né Zsóka)
márc. 6. 15:28
A felelősség vállalásán azt érted, hogy szülje meg a véletlenül megfogant gyermeket? Amire nincs is felkészülve? Miért is kellene így tennie?
14. andi6020 (válaszként erre: 10. - Andi6020)
márc. 6. 15:27
Ja, pasi vagy, nem tudsz szülni. Mindegy is tulajdonképpen. FI-t ne zsarold lelkileg.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook