Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Ha jól emlékszem, akkor Kálmán bácsi, talán az első videóüzenetében beszélt arról, hogy "csak a nagykorú!" unokáira hagy a vagyonából.
(Hogy miért, fene tudja. Ez sem életszerű, de jobb, ha nem keresünk logikát, csak szórakozunk. :D)
Valit nem értem, mit akar a "süteményes" akciójával?!
Ez romlott sütemény, nem játék, és kicsinyes bosszú Anikóval szemben. Kár a sztoriért, csak lejáratják a Vali karakterét vele. Szerintem.
Szláven (Molnár Gusztáv) ma, megelőzte Tibit a kedvenceim listáján. :D
Olyan jól játszik a mimikájával, szemével, nem ripacskodik, ha kell mosolytalan, ha kell csak a szemével mosolyog, tetszik a játéka.
Ja, és tetszett még ma, Kristóf kislánya is, jól "összejátszottak Tibivel".
Sajnálom Lalit, aki szerintem, rajong Stefiért, aki nem szerette őt. Azt hitte, féltékennyé teszi Danit, de pofára esett, mert Dani észre sem veszi.
Hiába szenved Stefi látványosan, nem sajnálom, mert ravasz kis rüfke volt Lalival!
Lali jó gyerek, majd talál magának valakit, aki igazán szeretni fogja.
Lehet, hogy sokakat kikapcsol, engem többnyire idegesít a tonnányi baromság, az erőltetett karikatúra (pl. Tomika).
Az egyetlen eredeti figura a málészájúnak tűnő Szláven.
Itt, ahol élek, nemrég végeztek valami áralakítást a csatorna beosztásokon. Azóta megszűntek a tudományos csatornák. Magán kívül voltak a lakosok, - én is.
Szerencsére van parabolánk is, így azt nézem. Mások meg előfizettek a plusz szolgáltatásért.
Nincs ez így jól !
Az RTL nem közszolgálati TV, annak a magyar állam nem sokat ad.
RT = RészvényTársaság
L = Luxemburg, ott vannak a legnagyobb főnökök, ott diktálnak, mert onnét jön a pénz is.
nagyon birom én is,
csak ettől a két csekélyértelműtől megyek falnak,
kettőnek nincs annyi esze,mint egy kosár lepkeszárnynak,
Egyre jobban kedvelem Szlávent is.:D
Azt mondja Fazekas doki, a pszichodoki:
- Vigyázz, mert én fekete öves vagyok!
- Nem érdekel, hogy öltözöl!
volt Szláven válasza.
(Vajon Kata és Fazekas doki összejönnek?!)
Nagyon egyetértek. Minden családban hallani csúnya szavakat is. A csipkelődések is annyira ismerősek, hétköznapiak. Jók a helyzet komikumok. Rég nevettem már ilyen sokat, mint ezen a sorozaton. Nagyon kellett már egy ilyen könnyed, vidám műsor.
Személy szerint nagyon jól szórakozom rajta és hiányzik hétvégén, amikor nincs.
Amikor megláttam Tibit, az apja öltönyében, sírtam a röhögéstől.........
És ahogy tudja mondani, hogy "te Valiiiiiiiiii" :D