Dr Bálint Koppány szülész- ÁEK (MÁV) (beszélgetés)
Igen, főleg így az elején :D
Kíváncsi leszek hány vizsgálatra utal majd be a doki és milyen sűrűn kell mennem...
Szegénykém, akkor most kijut Neked a "jóból"!
Nekem meg teljesen olyan ez a terhesség mint a lányomnál. :)
Teljesen mas!:)
Benivel alomkonnyu volt! Most mindent "kiprobalok" , amit vele nem:D
De jó! Gratulálok! :)
Különben a két terhességed hasonló?
Spanik dokihoz jarok de nem azert mert esetleg. Elegedetlen lettem volna Balint dokival:)
Kisfiunk lesz ismet. Legalabb mar rutinos fius anyuka leszek:))
Akkor ezek szerint már nem Koppányhoz jársz?
De jó Neked, mindjárt a felénél jársz! És tudjátok már kisfiú lesz vagy kislány? :) Vagy mit érzel?
Emlekszem:))
Az en dokim Tirenczel Zsolthoz ragaszkodik. Eleg mufurc, maganak valo ember de nagyon alapos.
Es 19+3 nal jarok most:)
Rendben, nagyon köszönöm a tanácsokat :) Ultrahangra Te is azt a két embert ajánlod akiket említettek a lányok? Nem tudom emlékszel-e rám de 2012-ben már leveleztünk mi itt és ezek szerint nálatok is jön a tesó, ugye? :)
Te hányadik hétben vagy?
Igen. Igy az egesz "moka" 10500 ft:)
Annyi, hogy erdemes elozoleg bemenni es kikerni a magasfoldszint verveteli szobaban a csekket, mert kicsit maceras az uh-t, a vervetelet (ami csak delig van ha kombinaltat kersz!) es a postat osszehozni:)
Ultrahangra oedig minel korabbi idopontot kerj, mert ha a dokit elhivjak muteni, akkor kifuthatsz az idobol. En majdnem igy jartam. :)
Köszönöm hogy válaszoltál! Miért fontos az ultrahangos orvos személye? Én annak idején a Magzatdiagnosztikai Központban végeztettem az integrált tesztet igaz akkor még más dokim volt és azt ajánlották...Bálint Koppány a 20-ik héttől vett át engem.
Ott az volt szimpatikus hogy nemcsak az itteni orvosok vizsgálták a véremet hanem Londonba is kiküldték. Itt az ÁEK-nál is így működik vagy "csak" a hazai orvosok vizsgálják a Down szindróma lehetőségének fennállását?
Sziasztok!
SZeretném megkérdezni hogy van-e valaki aki a dr úrhoz jár közületek terhes gondozásra? Én 3éve szültem nála gondolom azóta változott egy-két dolog és vizsgálat is mint pl az afp. 12-ik heti integrált tesztet ő hol javasolja? G1-be vagy ÁEK-ba? Illetve a 16-ik héten afp helyett akkor semmilyen vizsgálat nincs? Válaszokat köszönöm!
Jaaa, semmi mast nem kell rairnod! Meg a kozlemenyt sem!:)
Csak az osszeget (10500) es a neved illetve a cimed.
A tobbi resz direkt ures:)
Azt hittem egy total ures csekket szeretnel szerezni es kitolteni:)
Az orvostól kaptam a csekket (PrevenTrend Kft részére van kiállítva), de ő csak annyit mondott, hogy 10.500 amit be kell fizetni (és ezt kell ráírni ugye mint összeg, mert a kombinált vizsgálatnak csak az egyik felét lehet TB-re csinálni), és akkor nem néztem meg alaposabban, hogy vannak olyan rublikák is amik nekem nem egyértelműek.
Gondolom a közleménybe 12.heti vizsgálat, vagy ilyesmit kellene írni, csak hátha valaki mostanában adott le és emlékszik pontosan. :)
A megbízóazonosítót azóta visszafejtettem, hogy ebben az esetben üresen lehet hagyni, mert az akkor kell ha valamilyen számazonosító van hozzám rendelve nem csak a nevem (lp. ELMŰ-nél).
Ezt szerintem igy nem tudod .
Kulon be kell mennedd a csekkert es azon rajta lesz minden adat, amit most kerdezel.
Sziasztok!
Én a héten megyek a 12. heti kombinált vizsgálatra a MÁV kórházba (időpontom van), és a csekket előre szeretném feladni. Tudom, hogy 10500 Ft-t kell beírni, de a többi rublikába? Pl. közlemény? Megbízás jogcíme? Egyéb postai megjegyzés? Befizetőazonosító (ez valami szám...)?
Köszi a segítséget!
En is elore elintezek mindent. Pont ma olvasta a Mav-os fb csoportban, hogy veszhelyzet eseten szoritanak helyet barmi tortenjek is.
Nekem szolt a dokim, hogy mindig idoben telefonaljak (foleg, hogy neha napokig fel sem veszik a telefont).
Viszont van, akinek nem szol.
Én könyörgés helyett inkább időben kérek időpontot, az a biztos :)) Meg nekem az se volt mindegy, hogy ki csinálja a genetikai ultrahangot.
Nekem szerencsém van a magánrendeléssel, még aznap is van szabad hely általában. De persze ott is hetekkel előtte lefixálok mindent :)
Gentikara 5 nappal elotte is be tudja konyorogni magat az ember. Nekem 3 hetet mondott az orvosom. Gond nelkul kapok idopontot mindig.
Hozzateszem a doki maganrendelesere is ennyivel elobb kell mindig idopontot kernem:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki az ország legjobb Szülész-Nőgyógyásza és miért (név és hely megjelöléssel)
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Tud valaki Szekszárdon normális szülész-nőgyógyászt?
- Mi a véleményetek Dr. Aranyosi János szülész-nőgyógyászról? MIt, mennyiért vállal?
- Ismeri valaki Dr.Hajnáczky Károly szülész-és endokrinológust?